Post AwbVyeRQ1klCLAQSK8 by noctilua@social.noleron.com
 (DIR) More posts by noctilua@social.noleron.com
 (DIR) Post #AwbVyeRQ1klCLAQSK8 by noctilua@social.noleron.com
       2025-07-28T20:49:53Z

1 likes, 0 repeats

Я ненавиджу рекламоцентричний, комерційний Інтернет та його наслідки. І дуже недолюблюю Твітч.Ця платформа має властивість переривати потік на рекламу для непреміумних користувачів. Але власне реклами я там не бачив ніколи, ні через сторонні вебморди, ні через програвач, ні навіть на офіційній вебморді. Замість цього, я бачу лише напис про рекламну перерву, що триває, та зворотній відлік до наступної рекламної стрічки.Коли весь рекламний блок завершується, поведінка відрізняється залежно від джерела перегляду. На Safetwitch, потік продовжується. У відеопереглядачі, потік зависає і вимагає перепідтягування потоку з посилання, рахуй додатково секунд 10, додатковий рух кнопками, та потребу нянчити переглядач.Твітч можна надурити, і всю тривалість блоку перепідтягувати трансляцію. Реклама все одно з'являтиметься, але щоразу буде вікно на кілька секунд аби побачити основний потік. Метод геть ідіотський, вимагає від мене воювати з платформою за право не дивитися на порожній рекламний блок.Частота реклами відрізняється від каналу до каналу. Є творці, котрі виставляють рекламу якомога рідше. А є творці, у котрих реклама програється кожні кільканадцять хвилин. Нескладно здогадатися, з останніми досвід просто срака. Особливо погано, коли творці показують сюжетні ігри — тоді реклама розриває часто сюжетновагомі частини й викрадає близько трьох хвилин контексту. Окремо надсилаю промені добра творцям, що стежать за рекламними блоками, що насувають, та призупиняють активну гру на цей проміжок.Врешті решт, кінцевий досвід це Твітч, котрий з рівними інтервалами перериває перегляд хвилини на три, аби показати ґрадієнт в отруйнопурпурових тонах, і котрий виагає перезапускати потік коли, блок завершується.Я так і не бачу жодного продукту чи послуги, рекламодавці не отримують для себе потенційного клієнта, творцям від того не крапає. Твітч просто руйнує досвід на рівному місці.