Post Ada197XdpFV9vjCwvw by robryk@qoto.org
 (DIR) More posts by robryk@qoto.org
 (DIR) Post #AdZbxlDK0A0MdtBpUu by kuba@toot.kuba-orlik.name
       2024-01-06T15:34:57Z

0 likes, 1 repeats

Nowoczesne łazienki be like: prysznic nie ma brodzika, więc pod prysznic musisz wchodzic z mopem

(DIR) Post #AdZeN3Nzm6IQ9NN3Bo by didek@101010.pl
       2024-01-06T16:01:57Z

0 likes, 0 repeats

@kuba Brodzika też nie osuszasz.Po prostu zostaw tę wodę i ścieknie, nie znoszę brodzików...

(DIR) Post #AdZqGHKWjQPootHge0 by pawelszczur@pol.social
       2024-01-06T18:15:08Z

0 likes, 1 repeats

@kuba uwielbiam możliwość wejścia pod prysznic bez różnicy wysokości. To dla mnie był ważny element podczas remontu. To czego totalnie nie potrafię zrozumieć to brak szyby czy kabiny prysznicowej. Pierwszy raz z tego korzystałem z 10 lat temu w hotelu w Portugalii i w takim miejscu to nawet rozumiem potrzebę bajeru czy to ze łatwiej utrzymać podłogę niż szybę, ale nie kumam tego w prywatnej łazience. Zawsze kończy się to cała podłogą w wodzie ;)

(DIR) Post #Ada197XdpFV9vjCwvw by robryk@qoto.org
       2024-01-06T20:17:07Z

0 likes, 0 repeats

@kuba Na które sposoby to jest inne od pryszniców na basenie? (Strzelam, że owe nie powodują wrażenia, że trzeba mopa, i ciekaw jestem które różnice są istotne.)

(DIR) Post #AdaARKQnXYCIhrlQdk by kuba@toot.kuba-orlik.name
       2024-01-06T22:01:16Z

0 likes, 0 repeats

@robryk na oko 80% prysznicy bezbrodzikowych z ktorych korzystalem nie ma wystarczajaco wysokiego progu i woda się przelewa

(DIR) Post #Adbg2FxUkDgiUpmRNI by kuba@toot.kuba-orlik.name
       2024-01-07T15:30:00Z

0 likes, 0 repeats

@robryk w prysznicach na basenie są z reguły odpływy wszędzie, w całej łazience, no i tam raczej spodziewasz sie, ze podloga jest caly czas mokra, a i tak raz na jakiś czas jakaś osoba sprzątająca musi taką wielką myjką odprowadzać wodę do odpływu