Post BA8fmXkUfMh1JGdM24 by masoud@persadon.com
 (DIR) More posts by masoud@persadon.com
 (DIR) Post #BA1WqjUwrHAsgVKPbM by sadraiiali@khiar.net
       0 likes, 0 repeats

@masoud اگه دوست داشتی میتونم بهت کمک کنم این قضیه رو با همون کدی که تو nixy هست داخلش یه ادیتور هست که اون ادیتوره خیلی خیلی بهت کمک میکنه. دوست داشتی یه روز بریم صحبت کنیم با هم :)) (همین امروزم میتونیم)

(DIR) Post #BA1Wqjim1sEXNNnS9Q by erfanekm@khiar.net
       0 likes, 0 repeats

@sadraiiali @masoud سلام مسعود و علیرضا.به نظرم به این موضوع جدی‌تر نگاه کنیم و به فکر ساخت یک پایپ‌لاین باشیم. یعنی مثل چیزی که مسعود گفت. چیزی که بشه جاهای دیگر هم استفاده‌ش کرد.ایده‌های من:۱. برای مشکل خسته شدن مدل، هوشی هر بار خلاصه‌ای از فصل‌های قبلی کتاب دریافت کنه.۲. یک واژه‌نامه ساخته بشه طی ترجمه و دوباره به هوشی داده بشه که ترجمه یک‌دست بمونه.۳. بعضی مدل‌ها فارسی رو بهتر می‌نویسند. می‌شه ویرایش نهایی کار رو بهشون سپرد.

(DIR) Post #BA1WwEFpw0hdWNsetE by erfanekm@khiar.net
       0 likes, 0 repeats

@sadraiiali @masoud ۴. با کمک یک مدل embedding هر پاراگراف از متن ورودی رو با متن خروجی مقایسه کنیم تا مطمئن بشیم تعدادشان یکیه.۵. فهرستی از ارزیابی مدل‌های مختلف برای کاری که می‌کنیم بسازیم.۶. بگردیم ببینیم بقیه چه کرده‌اند :)

(DIR) Post #BA8fmXkUfMh1JGdM24 by masoud@persadon.com
       0 likes, 0 repeats

@erfanekm @sadraiiali اتفاقاً علیرضا لطف کرد و یه چیزی خیلی نزدیک به چیزی که نوشتی رو برام راه انداخت. البته من هنوز فرصت نکردم کارش رو ادامه بدم. اگه لازم شد با هم حرف بزنید.