Post B93QS30BlJrfAS3wSe by erfanekm@khiar.net
(DIR) More posts by erfanekm@khiar.net
(DIR) Post #B8xDX2sXBTUJscm9Oi by erfanekm@khiar.net
0 likes, 0 repeats
دیشب در آشپزخانهی این طبقهی خوابگاه (۳) یک بچهگربه دیدم و بهش سلام کردم. فقط همین!امروز در اتاق باز مانده بود و دیدم گربه زیر تختم نشسته!هیچی دیگه با پیشپیش کردن و اینها بردمش بیرون. هر بار میرم بیرون میبینم دم دره.خوابگاهیها به گربهها داخل ساختمان غذا میدن. گربهها توی دانشگاه ما در هر فصلی از سال زاد و ولد میکنند!بعد هم مسئولیتش رو نمیپذیرن و میرن. گربه میمونه و خوابگاه خالی از غذا. خیلیهاشون مریض میشن و از بین میرن.میخوام به خدمات بگم این گربه رو ببره بذاره توی حیاط.
(DIR) Post #B8xIGSicMEvKry36ci by erfanekm@khiar.net
0 likes, 0 repeats
به مسئول شیفت خوابگاه تلفن کردم که به خدمات بگه. گفت خودم اینجا نیستم و بیزحمت خودت بگو. بعد هم گفت به حساب من یه سوسیس از بقالی خوابگاه بخر و بریز براش. گفتم باشه پس.واقعاً گناه داره. گربهی خیلی خوشگلی هم هست. سفید و نارنجی راهراه. منتها جاش اینجا نیست به هر حال.
(DIR) Post #B8xIrEVg9FJHW5Wy00 by afshin@mas.to
0 likes, 0 repeats
@erfanekm غذا دادن به گربهها و بهطور کلی حیوانات در ظاهر کاری محبتآمیز است؛ اما اگر کسی به پیامدهای بعدی این کار، مانند افزایش جمعیتشان، بیماری یا رها شدن آنها به حال خود فکر نکند، ممکن است بیش از آنکه مسئلهای را حل کند، فقط احساس خوب مهربان بودن را برای خودش ساخته باشد؛ چیزی که میتوان آن را نوعی «کمک خودمحورانه» دانست.میدانی، این شبیه همان وضعیتی است که گاهی در کمک به انسانها هم دیده میشود: کسانی که کمک به فقرا را تنها در پول دادن خلاصه میکنند، بیآنکه به ریشههای فقر، کرامت فرد نیازمند یا راههای پایدارتر یاری رساندن بیندیشند.البته نمیتوان درباره نیت همه داوری کرد. بسیاری از آدمها واقعاً از روی دلسوزی دست به کمک میزنند؛ اما دلسوزی اگر با شناخت، مسئولیتپذیری و توجه به پیامدها همراه نباشد، گاهی ممکن است نتیجهای برخلاف نیت خیر اولیه به بار آورد.
(DIR) Post #B8xJQ8V8Tqgd13v5ai by erfanekm@khiar.net
0 likes, 0 repeats
دیدم بهتره خودم ببرمش. با پیشپیش کردن سه طبقه دنبال خودم کشیدمش که ببرم پایین. آخرش یاد گرفته بود و میخواست بره زیرزمین که مجبور شدم با دستم بلندش کنم و چند قدمی خودم ببرم که البته اذیت شد فکر کنم چون اعتراض کرد و سریع گذاشتمش زمین من هم. همون چند قدم کافی بود تا از در خارج بشه و بره توی حیاط برای خودش بدوه! سوسیس رو گرفتم و ریختم براش.بندهی خدا گاهی حملهور میشد به سوسیس. گاهی میخواست بازی کنه و گاهی نمیدونست که اون تکههای بزرگ رو هم میتونه بخوره. تکهتکه کردم.
(DIR) Post #B8xJfiEXuVOeBLaTqa by erfanekm@khiar.net
0 likes, 0 repeats
بعدش وقتی میخواستم برم هم دنبالم میاومد و ولم نمیکرد. یعنی بچهگربهی گرسنه حاضر بود سوسیس رو رها کنه و دنبال من بیاد.البته تا جایی که میدونم غذاهای پرادویه برای گربهها ضرر داره ولی مطمئنم دلیلش اون نبود بلکه احساس ناامنی بود دلیلش.من تا اینجا از دستم برمیاومد. توی حیاط بچهها غذا میریزند و همچنین گربه دیده میشه در نتیجه شانس زنده ماندن خیلی بیشتری داره تا آشپزخانهی بیبار طبقهی سوم یا دم در اتاق ما.یواشکی از کنارش دررفتم.الآن هم فکر میکنم به این که اون در چه حالیه الآن؟
(DIR) Post #B8xKi5mZQYzlkbCVTE by erfanekm@khiar.net
0 likes, 0 repeats
@afshin بهنظرم زندگی طبیعی و آزاد بهترین کاریه که برای حیوانات میتونیم بکنیم. حتی برای حیوانات وحشی و در خطر انقراض هم در تلوزیون دیدهایم که بعد از تیمار کردنشون اونها رو دوباره در پارکهای جنگلی رها میکنند. من موارد زیر رو برای گربهها و سگها اشتباه میدونم:آوردن حیوانات داخل اتاق، اخته کردن بهمنظور افزایش طول عمر، غذا دادن زیادی، لباس پوشوندن، درمان کردن، جابهجا کردن از اقلیم زندگی، در فضای کوچک نگهداری کردن.کارهایی که علاقهمندان به نگهداری حیوانات خانگی همهشون رو میکنند!
(DIR) Post #B91ymsTH7RqIiHqsFM by erfanekm@khiar.net
0 likes, 0 repeats
دیروز در حیاط خوابگاه دیدم پسری به گربهها غذا میده. نزدیکتر شدم و دربارهی گربهی نارنجی گفتم. ازش پرسیدم چرا غذا میدی؟ اون هم مثل من بود. گفت با نگهداری از گربهها مخالف و از دست دانشجویان بیمسئولیت دلخوره. اما مسئولیتپذیره و برای همین ازشون گاهی مراقبت میکنه.جالبه ها! افرادی که خوششون نمیاد از نگهداری از حیوانات ظاهراً نسبت به بقیه مسئولیتپذیرترند!شاید هم همین مسئولیتپذیری باعث میشه که نگهداری نکنند.شب دیدم بچهگربه رو. حالش خوب بود.
(DIR) Post #B92dGyHW4qgNaVFxDs by erfanekm@khiar.net
0 likes, 0 repeats
امروز در حیاط دیدم دانشجوها باهاش بازی میکنند.نکنید این کارها رو! بذارید حیوان زندگی طبیعی خودش رو داشته باشه. بره و با شاپرکها و زنجرهها مشغول باشه. شکار یاد بگیره برای خودش.
(DIR) Post #B93Q1dmQujBVPk2LFQ by F44@mastodon.social
0 likes, 0 repeats
@erfanekm ما هم جزوی از طبیتیم. چرا انسان رو جدای از طبیعت ببینیم؟ این که میتونیم با بقیهی موجودات ارتباطی غیر از شکار و دفاع برقرار کنیم، بخشی از طبیعته.
(DIR) Post #B93QS30BlJrfAS3wSe by erfanekm@khiar.net
0 likes, 0 repeats
@F44 مخالفتی ندارم.اگر این رشته از بوقها رو بخونی خواهی دید که مشکل من با نپذیرفتن مسئولیت است. این که حیوانی رو به خودت وابسته کنی و بعد ولش کنی.دانشجوها برای خودشون بازی میکنند ولی من میبینم که گربه داره اذیت میشه. با غذا دادن بهشون اونها رو زیاد میکنند و بعد ولشون میکنند که تلف بشن. یکی اون روز یک بچهگربهی کوچک رو برداشت و اذیتش کرد و وقتی دستش رو چنگ زد ولش کرد و گربه افتاد روی زمین و آسیب دید!گربههای خوابگاه نصفشون معلولیت دارند. یکچشم و پاشکسته و لاغر و ضعیف و غیره.
(DIR) Post #B93QtRovb1NBxWrRI0 by erfanekm@khiar.net
0 likes, 0 repeats
@F44 دربارهی نگهداری از حیوانات در خانه هم من با این که مخالفم ولی با دیگران مشکلی ندارم تا وقتی که نخواد وارد اتاق من بشه. منتها در خوابگاه این اتفاق میافته و من هم اذیت میشم.ما هم بخشی از طبیعتیم ولی میتونیم کنترل خیلی بیشتری بر رفتار خودمون داشته باشیم. میتونیم تصمیم بگیریم حیوانات رو اذیت نکنیم. میتونیم مسئولیتپذیر باشیم. میتونیم اونها رو زندانی نکنیم.و اگر میکنیم این تقصیر طبیعت نیست.
(DIR) Post #B93QxEPXOVhDWpmyq8 by F44@mastodon.social
0 likes, 0 repeats
@erfanekm آهان، تصویرم از بازی با گربهها چیز دیگهای بود.آره اون اسمش به نظرم حیوونآزاریه. حتی من دیدم هر چی گیرشون میاد رو میدن به این طفلکیا که خیلیاش اصلا مناسب اونا نیست! نباید بخورن.
(DIR) Post #B93RRAXANCbKBxdHPM by F44@mastodon.social
0 likes, 0 repeats
@erfanekm ما به رفتار و اعمالمون آگاهیم. همین یه مسئولیتی روی دوشمون میذاره. منظور من حیوونآزاری نبود. منظورم نقص حریم بقیهی انسانها هم نبود.من رفاقت انسان با حیوونا رو طبیعی میبینم. میخواد پرنده باشه، سگ یا گربه یا ماهی یا لاکپشت! ولی منظورم کاملا رفاقته.حیوونای خیابونی ایران واقعا وضعیت ناراحتکنندهای دارند.یه چیز بامزه اینه که تو پارکهای این شهری که من هستم، کلی حیوون آزاد هست: گوزن، آهو، طاووس، قو، اردک، غاز، طوطی.مردم واقعا خوب رفتار میکنن باهاشون.
(DIR) Post #B93RaxF4e9nVrcptyq by erfanekm@khiar.net
0 likes, 0 repeats
@F44 چه جذاب!