Post B8xBHrytDcN3pWNsnY by afshin@mas.to
 (DIR) More posts by afshin@mas.to
 (DIR) Post #B8x65PNlDtm5t1FwLA by erfanekm@khiar.net
       0 likes, 0 repeats

یک نفر لینک شخصی روبات تلگرام می‌فرسته برات. می‌گه «مهندس، این رو بزنی روزانه نات کوین می‌گیری»و بهت نمی‌گه که این لینک شخصی منه و اگر از این استفاده کنی من هم یه ذره جایزه می‌برم.چرا نمی‌گه؟ زرنگه؟ چرا صادقانه نمی‌گه این رو برات فرستاده‌ام فقط و فقط برای این که جایزه بگیرم و این که تو عن‌کوین بگیری یا نه برای من اهمیتی نداره؟رفتار زننده‌ایه و باعث می‌شه اعتماد من نسبت به اون آدم کمتر بشه.خلاصه که نات‌کوین یا هر چی، ارزشش رو نداره که خود واقعی ناپاکت رو نشون بدی!

(DIR) Post #B8xBHrytDcN3pWNsnY by afshin@mas.to
       0 likes, 0 repeats

@erfanekm بعضی آدم‌ها (دور باد از شما) وقتی بفهمند از کاری که برای خودشان سود دارد، شخص دیگری نیز سهمی می‌برد، ترجیح می‌دهند از خیر آن سود بگذرند. شاید نامش حسادت باشد. شاید فرستنده احتمال داده باشد بیان صاقانهٔ «من هم از این لینک درصدی می‌گیرم» مخاطبش (دور باد از شما) را از استفاده از آن منصرف کند. در این صورت، پنهان کردن این موضوع لزوماً ثابت نمی‌کند که سود مخاطب برای او بی‌اهمیت بوده یا «خود واقعی ناپاکش» را آشکار کرده است.البته شفاف گفتن منفعت شخصی قطعاً محترمانه‌تر و اعتمادسازتر است؛ اما از یک رفتار نمی‌توان با اطمینان به انگیزهٔ درونی یا سرشت اخلاقی آدم‌ها حکم کرد.