Post B8vHnXXMyUu36G4pDk by emma666r@kompektiva.org
 (DIR) More posts by emma666r@kompektiva.org
 (DIR) Post #B8vHnR316R3gyNpV4q by SorenZiyaShamami@mas.to
       0 likes, 0 repeats

شاید احمقانه باشه ولی صرفا یه ایدسبا توجه به اینکه احتمالا ج.ا یه failed state می شه نظرتون چیه ایرانو نصف کنیم ؟تمام دوستان فارسی که با رضا پهلوی مشکل دارن به سمت غرب کشور کوچ کنن و یه کشور جدا تشکیل بدیمما و بخیر و اونا رو به سلامت

(DIR) Post #B8vHnXXMyUu36G4pDk by emma666r@kompektiva.org
       0 likes, 0 repeats

@SorenZiyaShamami  خب ایران یک قلمرو سیاسی است و استقلال مثلاً کوردستان باید در صورت خواست مردم به رسمیت شناخته شود.اما بحث این نیست.ای کاش میشد یک بیابان را داد به سطلی ها مثل رعیت زندگی کنند و دست از سر ما بردارند.

(DIR) Post #B8vHnXiMJdh3eLDbLk by SorenZiyaShamami@mas.to
       0 likes, 0 repeats

@emma666r من می گم هم یه ایالت به عرزشی ها بدیم هم یه ایالت به طرفداران رضا پهلوی تا خطر جنگ داخلیم کمتر شه

(DIR) Post #B8vHnXwBUEkiLDgdto by danialbehzadi@persadon.com
       0 likes, 0 repeats

@SorenZiyaShamami @emma666r چرا تخیل در این زمینه این‌قدر کمه؟ چرا همیشه می‌خوان ایران رو دو یا سه بخش کنن؟ مگه پنجاه هزار بخش چشه؟

(DIR) Post #B8vL9EaoOFwcZtitrU by Sufa@kompektiva.org
       0 likes, 0 repeats

@danialbehzadi @SorenZiyaShamami @emma666r من که می‌گم از کرهٔ زمین محو بشه ایران. اسطوره‌هاشون هم می‌ریزن تو سطل‌زباله این‌جور، آروم‌آروم.

(DIR) Post #B8vMMT5DvTXREpp2n2 by emma666r@kompektiva.org
       0 likes, 0 repeats

@danialbehzadi @SorenZiyaShamami شخصاً چندان اهمیتی برای این مسئله قائل نیستم من هیچ دولت ملتی(به اصطلاح کشور) را به رسمیت نمی‌شناسم مردم(طبقات کارگر) اهمیت دارند فقط.

(DIR) Post #B8vQYG0AmuznxUKwd6 by danialbehzadi@persadon.com
       0 likes, 0 repeats

@jf @SorenZiyaShamami @emma666r کسی چنین فکری نمی‌کنه. اتّفاقاً من فکر می‌کنم چیزی به نام «آدم بدها» اساساً وجود نداره.