Post B8mrJwICShoPdsfvF2 by Sufa@kompektiva.org
(DIR) More posts by Sufa@kompektiva.org
(DIR) Post #B8chqPxuBUkFuL5CvQ by 2khal@kolektiva.social
0 likes, 1 repeats
شعار ملی این چپهایی که رفتند با ارزشیها ائتلاف کردن شده " هر ایرانی پرچم اسرائیل دست بگیره مادر قهوه است" خب اوکی من هم با شما همنظرم ولی با احترام کامل به مادر گرامیتان، این حرف زشت درمورد شمایی که با یه من سبیل و چفیه فلسطینی میای میدون انقلاب پرچم تکون میدی هم صدق میکنه.
(DIR) Post #B8mrJwICShoPdsfvF2 by Sufa@kompektiva.org
0 likes, 0 repeats
@2khal بعد این چپپلاستیکیها به اسراییل میگن کشور جعلی!اصلاً ماهیت کشورها برساختی و جعلیئه؛ و ضمن اینکه ما هرگز توی تاریخ کشوری بهنام فلسطین نداشتهایم، همیشه تحتامر و اداره و جزوی از امپراتوریها بوده.
(DIR) Post #B8mrJwXnWiHyQFyNYO by 2khal@kolektiva.social
0 likes, 0 repeats
@Sufa اون ور قضیه مهمه که اسرائیل یه پروژه استعماریه که با دوز و کلک به این جغرافیا تحمیل شده . حالا ما هر اندازه تئوریسنهای پروفلسطین داخلی نقد بهشون وارد بدونیم دلیل نمیشه با خود اسرائیل مشکل نداشته باشیم
(DIR) Post #B8mrJwnOailXCdGprk by danialbehzadi@persadon.com
0 likes, 0 repeats
@2khal @Sufa مگه تمام کشورها پروژههایی نیستن که با دوز و کلک به جغرافیا تحمیل شدهان؟
(DIR) Post #B8nQlwInW56YAz2e1Y by 2khal@kolektiva.social
0 likes, 0 repeats
@danialbehzadi @Sufa درسته ولی درمورد مسئله فلسطین نمیشه بگیم این موضوع گل درشت تر از بقیه جاها اعمال شده یا اینکه دعوایی که بر این مبنا شکل گرفته هنوز موضوعیتش رو از دست نداده؟
(DIR) Post #B8nQlwZoUoiR1l0EXw by danialbehzadi@persadon.com
0 likes, 0 repeats
@2khal @Sufa خب به نظر من کل این دعوا پوچه! نه کشوری به اسم اسراییل وجود داره، نه کشوری به اسم فلسطین، نه کشوری به اسم ایالات متحده و نه کشوری به اسم ایران!چیزی که این وسط نابخشودنیه، اعمال خشونت بر اساس چیزیه که وجود نداره که اونهایی که خودشون رو اسراییلی مینامن بیشتر خشونت میورزن و باید محکومش کرد.
(DIR) Post #B8nTO1d8M5JNc4qHNA by RezaHoss@mas.to
0 likes, 0 repeats
@danialbehzadi«جا» نه،«کشور»؛بالاخره موقعیتهای جغرافیایی یه اسمی دارن برای خودشون.@2khal @Sufa
(DIR) Post #B8nUwZSpAVqELY3ZMu by danialbehzadi@persadon.com
0 likes, 0 repeats
@RezaHoss @2khal @Sufa درسته