Post B8Sk1BJVqBei52HYtk by RezaHoss@mas.to
 (DIR) More posts by RezaHoss@mas.to
 (DIR) Post #B8SfVfEKg2KTmUZioi by danialbehzadi@persadon.com
       0 likes, 0 repeats

@redstar اونی که می‌دونه می‌دونه. اونی که هنوز نمی‌دونه نفعش در باور نکردن بوده!

(DIR) Post #B8SgUVVRRfGtHraeAa by redstar@m.hirad.it
       0 likes, 0 repeats

@danialbehzadi صحت یا سقم یک ادعا به باورپذیر بودن یا نبودنش وابسته نیست. به قوت شواهد و مدارکی بستگی داره که از اون پشتیبانی می‌کنن.

(DIR) Post #B8Sgikj7eTsUXzmXaK by danialbehzadi@persadon.com
       0 likes, 0 repeats

@redstar اگه کسی دنبال مدرکه، بره پول بده یه خبرنگار مدارک براش جور کنه. من اون‌قدر بیکار نیستم که بشینم برای کسی که می‌خواد باور نکنه ماست سفیده مدارک جور کنم. راستش هیچ علاقه‌ای هم ندارم با چنین آدمی وارد بحث مدارک بشم. همون‌جوری که با زمین‌تخت‌گراها وارد صحبت نمی‌شم!

(DIR) Post #B8SiA1K0A1aFmvb8Nc by redstar@m.hirad.it
       0 likes, 0 repeats

@danialbehzadi بار اثبات ادعا بر عهده مدعیه. و مدرک خواستن هم نشونه مقاومت در برابر پذیرش یک موضوع نیست.

(DIR) Post #B8SiFvj9sBB4AwBOPA by danialbehzadi@persadon.com
       0 likes, 0 repeats

@redstar من جلوی آدمی که زور می‌زنه بدیهیات رو نپذیره اصلاً نمی‌خوام هیچ ادعایی داشته باشم که بخوام اثباتش بکنم یا نکنم! حرف زدن با چنین آدمی فقط هدر دادن وقته

(DIR) Post #B8SiSwk7POS15bq3RQ by RezaHoss@mas.to
       0 likes, 0 repeats

@danialbehzadi«چند سال پیش یه بخشنامه اومده داخل سپاه که فلان و فلان» بدیهیات حساب میشه؟@redstar

(DIR) Post #B8SigHpMKP22FLePvU by danialbehzadi@persadon.com
       0 likes, 0 repeats

@RezaHoss @redstar همون موقع اگه کسی می‌گفت می‌شد رفت پیش رو گرفت و مدرکش رو هم پیدا کرد؛ ولی الآن بعد از بیست سال دنبال زیر بغل مار گشتنه!

(DIR) Post #B8SihUhTx6IKSdXgYq by redstar@m.hirad.it
       0 likes, 0 repeats

@danialbehzadi هیچکس نمی‌تونه تو رو مجبور به بحث با کسی کنه. اما وقتی ادعایی رو مطرح می‌کنی که حاضر نیستی یا نمی‌تونی برای اثباتش مدرکی ارائه بدی، باید انتظار این رو هم داشته باشی که هم ادعا و هم اعتبار خودت زیرسوال بره.

(DIR) Post #B8SinaVrFpb6E30jvE by danialbehzadi@persadon.com
       0 likes, 0 repeats

@redstar بله. البته ترجیح من همواره این بوده که پیش کسی که بدیهیات زندگی روزمره رو هم به خاطر منافعش زیر سوال می‌بره اصلاً اعتباری نداشته باشم که بخواد زیر سوال بره/

(DIR) Post #B8Sio5voRNmJfWOPBI by RezaHoss@mas.to
       0 likes, 0 repeats

@danialbehzadiبحثم سر درست یا غلط بودن این گزارش(بطور خاص بخشنامهنه خوب یا بد بودن سپاه)نیست؛بحثم سر بدیهیات بودن این گزاره‌ست.@redstar

(DIR) Post #B8SiqyHFM6ginXn2Iq by danialbehzadi@persadon.com
       0 likes, 0 repeats

@RezaHoss @redstar چند تا از اقوامت توی مدرسه‌هایی درس می‌خونن که کنار پایگاه سپاهه؟

(DIR) Post #B8SizaxDRJYL4LX5rE by RezaHoss@mas.to
       0 likes, 0 repeats

@danialbehzadiوالا حوالی مدارسی که درس میخوندیم یا اطرافیان درس میخونن رو تفتیش نمیکنیم.@redstar

(DIR) Post #B8SjWQqY2XyVHG4W8G by danialbehzadi@persadon.com
       0 likes, 1 repeats

@RezaHoss @redstar خب اگه مثل دایی من از ساعت ۱۲ تا ۴ روز شنبه دم مدرسه‌ای که دیوار به دیوار پایگاه سپاهه می‌موندی و التماس می‌کردی که بذارن بچه‌ات رو ببری خونه و در رو قفل می‌ردن و جواب سربالا می‌دادن بهت برات بدیهی بود!

(DIR) Post #B8Sk1BJVqBei52HYtk by RezaHoss@mas.to
       0 likes, 0 repeats

@danialbehzadiوالا پدر من که رفته بود برادرم رو از مدرسه بیاره حتی پسر همسایه‌مون رو هم اجازه دادن بیاره با خودش؛ چون نمیخواستن کسی تو مدرسه بمونه.کنار مدرسه‌شون هم یادم نمیاد جای نظامی دیده باشم. فقط یه مسجد کنارش هست.@redstar

(DIR) Post #B8UUJctWpAfXsnozlg by nadkaro@kompektiva.org
       0 likes, 0 repeats

@RezaHoss @danialbehzadi @redstar@hirad.it من خودم سرباز توپخانه بودم، چیزی که از اساس باید بیرون از شهر باشه، آیا اداری بود؟ نه اصلا اونجا‌ کلی توپ ۱۳۰، فجر، کاتیوشا و.... داشتیم. کنارش مدرسه بود، و الان دو ساله که از شهر خارج شده، اما چه فایده، همون رو کردن پایگاه سپاه دیگه‌ای برای بسیجی‌ها. اصلا چرا باید برات اهمیت نداشته باشه؟ باید مهم باشه که بچه‌های بیگناه کجا درس می‌خونند، یا اصلا شاید فرزند خودت.

(DIR) Post #B8UUJfwTUfoBKoDtHE by nadkaro@kompektiva.org
       0 likes, 0 repeats

@RezaHoss @danialbehzadi همین که اهمیت نمیدی تو یک‌ احمقی که بقیه برات مهم‌ نیست رضاخان. و کسانی مثل تو کشور دستشونه و ما داریم میمیریم، عذاب میکشیم. زنده بودن شکنجهٔ برامون‌ رضاخان.