Post B8RKFlkwLzQvByRlEO by alot_toximo@mastodon.world
(DIR) More posts by alot_toximo@mastodon.world
(DIR) Post #B8RG2qbibcxyemiTQW by danialbehzadi@persadon.com
0 likes, 1 repeats
@Dawn @zoqol میدونی که سالهاست طبق بخشنامه، زاغههای مهمات سپاه باید یه دیوار مشترک با سالن اجتماعات مدرسه داشته باشن و خیلی از مدرسهها در جمهوری اسلامی صرفاً برای برآورده شدن این نیاز ساخته شدهان یا از جاهای دیگه منتقل شدهان به اونجا؟ و این که پنج ساله دستور دادهان که این مدرسهها اگه پسرونه هستن باید تغییر کنن به مدرسهٔ دخترونه؟و این که تو همون میناب وقتی جنگ شد بچهها رو بردن تو سالن اجتماعات و در رو روشون قفل کردن؟
(DIR) Post #B8RKFlkwLzQvByRlEO by alot_toximo@mastodon.world
0 likes, 0 repeats
@danialbehzadi @Dawn @zoqol سلام، به چشمم خورد، الان اینا رو از طرف کی باید شنیده باشیم؟ شما که در اونجا حضور داشتی و دیدی، و در مورد بخش نامه بهتون صادر کردن، یا چه چیزی، سناریو های مختلفی میشه داد و اینکه کدوم درسته و چقدر درسته و چی غلطه، شمام دروغی نگفته باشید اما از جایی دنبال کنید که یک کلاغ چهل کلاغ و تهش اندکی که سناریو بافتن(که توی جامعه همه موارد همیشه سناریو بافی و خلق چیزای ناموجود و نقل کردنش زیاده، برای توجه یا هرچیزی)انقدر دقیق چطور میتونیم مطمئن بشیم، جز نوشته.
(DIR) Post #B8RP55wzQluWPQoQVc by alot_toximo@mastodon.world
0 likes, 0 repeats
@danialbehzadi @Dawn @zoqol البته گاهیم به این فکر میکنم معایب تقلا به سوی نا شفاف بودن دلیل این میشه که نتونیم اکثر مواقع از ته ماجرایی سر بیاریم و بدی هرچیزی رو بخوایم نا شفاف کنیم هم میتونه این باشه و خوبی این که خیلی مواردی که ضرورتی نداره شفاف نبودنش و مفیدم است شفاف بودنش شفاف بشه تا بشه مطمئن تر شد و از مورد ها اطمینان حاصل بشه.
(DIR) Post #B8RP56EiMs5ZIP6a8W by danialbehzadi@persadon.com
0 likes, 0 repeats
@alot_toximoاینقدر دور از دنیای واقعی زندگی میکنین یعنی؟پسردایی خود من توی قائمشهر توی مدرسهای درس میخونه که ده سال پیش از پشت زمین فوتبال منتقلش کردهان به پلاک بغلی ساختمون سپاه و سالن اجتماعاتش دیوار مشترک با زاغهٔ مهمات داره. دو سال پیش هم بهشون گفتهان که امسال سال آخریه که مدرسه اینجاست و قراره برگرده همون جای قبلی و یه مدرسهٔ دخترونه رو منتقل کنن اونجا!اتفاقاً همون ۹ اسفند اونها رو هم برده بودن توی سالن اجتماعات و در رو روشون قفل کرده بودن. ولی خوشبختانه اون ساختمون رو نزدن!
(DIR) Post #B8RPkX61POaeTNnPkm by alot_toximo@mastodon.world
0 likes, 0 repeats
@danialbehzadi من الان خودم میذارم جای پسر داییت، از اونجا رفتن کناره گیری میکنم و همه این ها رو با مدرک میگم و رسانهای میکنم، اینکه در رو روت هم قفل کنن یه موضوع اصلا عادی نیست و جای شک هم نداره پس گفتنش میتونه مطمئنی باشه.البته یا اینکه میترسم که مبادا فلان، مگه اینکه بتونم درست بیانش کنم و غیره.اگه چنین موضوعیه بنظرم خود پسر دایی ات و همه کسانی که این شواهد میبینن اغدام کنن به گزارش و و رسانهای کردنش و این موضوع مهم تریه مخصوصا اگه همه جا همینه. بنظرم در این لحظه راه درست اینه خب.
(DIR) Post #B8RQ6iXtWIt2M0Pab2 by danialbehzadi@persadon.com
0 likes, 0 repeats
@alot_toximo پسردایی من ده سالشه!و خب هزاران هم بار اینها گفته شده و همه هم میدونن. چیز جدیدی نیست و تکرارش هم فایدهای نداره… چون اونی که میدونه ميدونه و اونی که هنوز نمیدونه هم تصمیم گرفته که قبول نکنه!جمهوری اسلامی هم اساسش اینه که اونقدر رذالت رو بزرگ انجام بده که ذهن انسان غیرایرانی نتونه باور کنه چنین چیزی ممکنه. من خودم شده بارها وقتی اتفاقات عادی زندگی روزمرهام رو برای تازه چپهای اروپایی تعریف کردهام این حس رو ازشون گرفتهام که طرف فکر کرده ما احمقیم که اینجوری دروغ میگه…
(DIR) Post #B8RQE1a19KkXPltBIW by alot_toximo@mastodon.world
0 likes, 0 repeats
@danialbehzadi آها و البته موضوع در قفل کردن که خب تو این مورد اشتباهه اما یه موضوعی که یادم اومد این که برای این نبود که تا والدین بیان و ببرنشون؟.
(DIR) Post #B8RQXV4Dk15UMyIqRs by alot_toximo@mastodon.world
0 likes, 0 repeats
@danialbehzadi ببین ما دوتا دیدگاه ذهنی متفاوت داریم...من مادرم مدیر مدرسه است، چیزی که گفت این بود که بعد حمله مادر پدرا اومدن همه مدرسه و مادرمم گفت همه برید، و نمیدونم منظور از برید تحویل مادر و پدر بود یا صرفا برن همگی بیرون، البته چون سنشون بالا بود احتمال میدم همون هرکی میخواد بره بود.یعنی مثلا مادر پدر اون بچه ده ساله اومدن تحویل ندادن که برن؟ خب اینو خود تک تک همون مادر و پدر ها و مخصوصا مادر و پدر همون پسر داییت باید بگه دیگه.
(DIR) Post #B8RQpYfp4T3WldVAum by alot_toximo@mastodon.world
0 likes, 0 repeats
@danialbehzadi اگه اینطور بوده قطعا که فاجعهاست، بنظرم موضوع مهم هم این میتونه باشه که جلوگیری بشه از این موضوعات و خب سند و ایناش هم برای اینکه گفته شه اینطوره اونطوره و بخوره تو سرشون که اینطوره و لو برن، اصلا اینکه مادر و پدرا و غیره این گزارشات رو بدن هم برای اینه این میگم این موضوع بوده؟ خب گسترده بشه و خب این موارد نکات ریزش بررسی بشهو رسانهای و خب اگر اینطور نبوده بیان بگن اگه اینطور بوده بیان بگنتوی خفا گفته نشه و بی توجه یا تو حاشیه.
(DIR) Post #B8RQvi6autr1kzxR2W by danialbehzadi@persadon.com
0 likes, 0 repeats
@alot_toximo برای اومدن والدین میتونستن تو همون کلاس بمونن و به والدینشون خبر بدن که بیان ببرنشون… نه که همه رو ببرن تو اتاقی که دیوارش با انبار مهمات سپاه مشترکه و به والدینشون هم هیچ خبری ندن !
(DIR) Post #B8RQxScvR7t6KXumQa by danialbehzadi@persadon.com
0 likes, 0 repeats
@alot_toximo اگه دبیرستانه که خب شامل این موضوع نمیشه. دبستانها رو میذارن کنار انبار مهمات؛ چون مردن بچههای دبستانی بهشون قدرت بیشتری برای پروپاگاندا میده.
(DIR) Post #B8RQzG0rJ1zDmuxxdw by alot_toximo@mastodon.world
0 likes, 0 repeats
@danialbehzadi آره دبیرستانه
(DIR) Post #B8RR0Ujq2h7jkQaxIu by danialbehzadi@persadon.com
0 likes, 0 repeats
@alot_toximo بگن که مدرسه نذاشت ما بچهمون رو قبل از زنگ آخر ببریم خونه؟چیز مخفیایه مگه؟ مثل اینه که بگی اگه دستت رو بردی زیر آب و خیس شد باید بگی!هرکسی در ایران زندگی میکنه اینها رو پوست و گوشت و استخونش لمس کرده!
(DIR) Post #B8RRGQNK24AIqhevNQ by alot_toximo@mastodon.world
0 likes, 0 repeats
@danialbehzadi نه نه اصلا، حداقل توی خود نظام و مثلا اصلا همین مادرم یا خیلی دولتیا اصلا چنین فکری نمیکنن، خب نظر من اینه که وقتی چنین فکری نمیکنن که این ها سازماندهی شده این کار رو میکنن تا کشته بگیرنپس هیچ اعتراضیم بابتش ندارن، اما وقتی ثابت بتونه یشه گزارشات بتونه کوبنده و واقعی باشه یه ابرو ریزی واقعی درست شه که آره و فلان، میتونه حداقلش باعث این بشه که تکرار نشه.
(DIR) Post #B8SS0uuP2HO61gGHHU by danialbehzadi@persadon.com
0 likes, 0 repeats
@Dawn @zoqol بذار پیدا کنم برات میفرستم.بعد نکته اینه که اکثرا هدف مدرسه نیست. پایگاه رو میزنن. پایگاه آتیش میگیره، آتیش میکشه به انبار مهمات و انبار مهمات منفجر میشه. تو این فاصله هم بچههای مدرسهای رو چسبوندن به دیوار انبار مهمات.
(DIR) Post #B8SVsGrKSGb5JYxMnY by mamadlin@mastodon.social
0 likes, 0 repeats
@danialbehzadi @Dawn @zoqol چندتا گزارش مستقل و معتبر قدیمی بودن بانک تارگت های امریکا رو دلیل این جنایت می دونن، و خود آمریکا و حتی هگزست آشغال از این موضوع دفاع نمی کنه! بعدم می تونستن یه ساعت بعد از شروع جنگ فرصت بدن تا بچه ها برن خونشون، کما اینکه بعضی بچه های که اولیا شون قبل از حمله رسیدن اینطوری نجات پیدا می کنن.
(DIR) Post #B8SWFIoBNEZa1KT19M by danialbehzadi@persadon.com
0 likes, 0 repeats
@mamadlin @Dawn @zoqol نکته اینه که داری یه مورد رو میبینی… ما لااقل هزاران مورد رو دیدهایم. از جمله مدرسهٔ پسردایی خودم که ممکن بود الآن کشته شده باشه!تازه تو همون مورد هم تقصیر کیه که مدرسه رو برده وسط پایگاه سپاه گذاشته؟
(DIR) Post #B8SohAH0UzSUpgNvbU by mamadlin@mastodon.social
0 likes, 0 repeats
@danialbehzadi @Dawn @zoqol نه من هم هزاران مورد رو می بینم ( مثال دم دستیش همین زیرساختهایی حیاتی که تو ماهای اخیر زدن)، چون شما در این مورد خاص بحث می کردین، عرض کردم.مشکل اول مردم ما فساد و جنایات جمهوری اسلامیه حداقل من یکی شک ندارم، ولی مشکل مردم منطقه امریکا و اسراییله.در مورد میناب هم عرض کردم «وسط پایگاه سپاه» نبوده گزارش های مستقلش هست، حتی اگر این فرض رو درست ببینیم باز هم مقصر اول باز هم امریکاست! و مقصر دوم ج.ا.!
(DIR) Post #B8SsJ2b7mgnttUXyzI by danialbehzadi@persadon.com
0 likes, 0 repeats
@mamadlin @Dawn @zoqol چرا. هست. میتونی تصاویر ماهوارهایش رو ببینی