Post B86GxKrFYDpp6a1huC by LukeAlmighty@gameliberty.club
(DIR) More posts by LukeAlmighty@gameliberty.club
(DIR) Post #B85fBNMxDKhwgq7kES by keddie@mastodon.pirati.cz
0 likes, 0 repeats
Naší autoritativní partičce z Wishe se vysmál i Erdogan:> Neformální večeře v Ankaře se zúčastní i Pavel. Dostal pozvání od Erdoganahttps://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-politika-kartac-a-vysvetlovani-trumpovi-babis-i-pavel-miri-na-ostre-sledovany-summit-310165
(DIR) Post #B85fBNyWxclWZNhkno by keddie@mastodon.pirati.cz
0 likes, 0 repeats
Tyto fotky jsou naprosto epické. Nechci bodyshamovat vládu, ale ten výraz těla premiéra vs prezidenta.https://www.novinky.cz/clanek/domaci-foto-rusno-ve-kbelich-prezident-i-vladni-delegace-leteli-v-bezpecnem-odstupu-40586816
(DIR) Post #B85fBOLZZxCHiqU9ia by LukeAlmighty@gameliberty.club
0 likes, 0 repeats
@keddie To simpení pro prezidenta jen, protože je to fit člověk je opravdu už nechutné.
(DIR) Post #B85jXtrhTWvlf5V7h2 by keddie@mastodon.pirati.cz
0 likes, 0 repeats
@LukeAlmighty z druhé strany mám ohromný problém s lidmi, kteří takto zodpovědnou práci nezvládají z důvodu věku. Resp. klidně na svůj věk mohou být ok, ale ta práce je nesmírně náročná i pro člověka ve vrcholové formě. Tento problém mám s Bidenem, Trumpem, Zemanem, Babišem a mnohými dalšími.Další věc je, že ta Babišova póza není úplně jen o fyzické kondici (on ji bude mít dobrou k věku), ale spíš celková řeč těla.
(DIR) Post #B85jXu3Om2HwFMySvY by LukeAlmighty@gameliberty.club
0 likes, 0 repeats
@keddie Chápu, ale pokud alternativou senilního děduly je profesionální zabiják s kultem, tak u mě stále dědula vychází jako bezpečnější volba.
(DIR) Post #B86G37wOOCDqpKd6a8 by mkyral@mamutovo.cz
0 likes, 0 repeats
@LukeAlmighty @keddie Pokud mám volit mezi někým, kdo mluví srozumitelně a co slíbí to dodrží a někým kdo blábolí, mění názor jak na běžícím páse, nikdo neví jak se zítra vyspí, co mu přeletí přes nos či koho potká a ten mu něco nakecá, tak volím toho prvního.
(DIR) Post #B86G38KqvFmw3C4dhw by LukeAlmighty@gameliberty.club
0 likes, 0 repeats
@mkyral @keddie Tady se taky neschodneme.Mezi lidmi, kteří se mi aktivně snaží zničit život preferuji toho nekompletního.
(DIR) Post #B86GxKWKnz6Y3iF0Iy by mkyral@mamutovo.cz
0 likes, 0 repeats
@LukeAlmighty @keddie Ten je ale nebezpečnější.
(DIR) Post #B86GxKrFYDpp6a1huC by LukeAlmighty@gameliberty.club
0 likes, 0 repeats
@mkyral @keddie Ne, není. To je definice kompetence.