Post B5mtkrA4VRR6fZa2ro by bycx@mastodonczech.cz
 (DIR) More posts by bycx@mastodonczech.cz
 (DIR) Post #B5mtkrA4VRR6fZa2ro by bycx@mastodonczech.cz
       0 likes, 0 repeats

Měl jsem teď hovor s paní z openprovider.eu. Je to doménový registrátor sídlící v EU. Taková střední nizozemská firma, co vyrostla z nuly bez investičních peněz. Za mě to je přesně ten typ služeb, které by měla EU víc tlačit a podporovat, protože to je přesně ta alternativa k bigtech, kterou potřebujeme.Každopádně je to firma, která cílí na zákazníky jako je @rosti a má moderní REST API pro registraci domén. Takže když to půjde dobře, tak si na Roští brzy zaregistrujete doménu.

(DIR) Post #B5mtkrObdP3vOeNeWO by bycx@mastodonczech.cz
       0 likes, 0 repeats

K doménám ještě dodám to, že hledám registrátora i pro svoje domény. Teď je máme se ženou na Web4u, které je prakticky muzeum technologie ranných nultých let.K Vedosu to dávat nechci, protože to je tak trochu konkurence. Subreg si svého času nechal zašifrovat polovinu serverů. A to je prakticky všechno co máme v ČR k dispozici.Na obrázku dokumentace k Web4u API.

(DIR) Post #B5mtkrm0EPmGZDKKzQ by piggo@piggo.space
       0 likes, 0 repeats

@bycx jsem už hodně dlouho na forpsi s cz a comweb je sice hroznej, ale nikdy s nima nebyl nějaký problém

(DIR) Post #B5n0OZZ9wabfPHdVrs by bycx@mastodonczech.cz
       0 likes, 0 repeats

@piggo ForPsi vlastní nějakej Italskej korporát. Jedou domény pro velké firmy, ale jinak to vypadá na cash cow firmu.

(DIR) Post #B5n0OZi1PdhBqlmagK by piggo@piggo.space
       0 likes, 0 repeats

@bycx to jsem nezkoumal, je to možný. Zatím mě ničím nenaštvali - oproti tomu s namecheap končím, piggo.space na podzim zaniká a stěhuju se na rypak.cz

(DIR) Post #B5n0YcaRZGoFfg1prc by poni@ak.kawen.space
       0 likes, 0 repeats

@piggo @bycx what

(DIR) Post #B5n0Ycl4vjJgCf0KRM by piggo@piggo.space
       0 likes, 0 repeats

@poni @bycx ceny za tu doménu úplně uletěly

(DIR) Post #B5n0xB98jAuPo1y2Fc by poni@ak.kawen.space
       0 likes, 0 repeats

@piggo @bycx dekl uletěl

(DIR) Post #B5n0xBbV1jatDzEgSG by piggo@piggo.space
       0 likes, 0 repeats

@poni @bycx si založim piggo space onlyfans kam budu dávat fotky chleba a můžeš mi to zasponzorovat