Post B436VfJUacQ1ubOwsq by babaq@mastodonczech.cz
(DIR) More posts by babaq@mastodonczech.cz
(DIR) Post #B436Vf13h9fozQmE9Q by xcabal05@mamutovo.cz
0 likes, 0 repeats
RE: https://witter.cz/@The_ERROR/116172896153173566Smutné je to také v tom, že jedním z autorů dotčeného projektu PageNotFound je @jakubzelenka, který na Mastodonu účet má, ale loni zde přestal být aktivní.RT: https://witter.cz/users/The_ERROR/statuses/116172896153173566
(DIR) Post #B436VfJUacQ1ubOwsq by babaq@mastodonczech.cz
0 likes, 0 repeats
@xcabal05 obávám se, že pro komerční účely – což je i tento případ – má Mastodon (zatím?) téměř nulový záběr… a dokud budou všechny zajímavé zdroje především na X a Fb, budou tam i všichni čtenáři a můžeme se stavět na hlavu @jakubzelenka
(DIR) Post #B436VfZRdJBAi4rgkS by smoon@mamutovo.cz
0 likes, 0 repeats
@babaq @xcabal05 @jakubzelenka Ještě bych k tomu připočítal, že dokud tu byl, tak mu pravidelně někdo vysvětloval, že ten jejich web je nekoukatelnej 🙂 Takže je tu málo uživatelů a ještě menší cílovka 🤷♂️
(DIR) Post #B436Vfp2hJejUSA93o by mkyral@mastodonczech.cz
0 likes, 0 repeats
@smoon @babaq @xcabal05 @jakubzelenka Však ten jejich web je na desktopu nekoukatelný.😎
(DIR) Post #B436Vg2rruiOBKdBbs by pmjv@snac.lab8.cz
0 likes, 0 repeats
jde to, kdyz se zakaze css!CC: @smoon@mamutovo.cz @babaq@mastodonczech.cz @xcabal05@mamutovo.cz @jakubzelenka@mastodon.social
(DIR) Post #B44dsNSubc80rZCljk by PepikHipik@infosec.exchange
0 likes, 0 repeats
@xcabal05 @jakubzelenka Oni nekomunikují ani na BSKY. Několikrát jsem jim tam psal ohledně jejich podcastu, kde dělají chyby při jeho zpracování, naprosto žádná odezva. Sami sobě škodí...
(DIR) Post #B44dsNn7OUI7sEeuES by Jann@mastodonczech.cz
0 likes, 0 repeats
@PepikHipik @xcabal05 @jakubzelenka > Sami sobě škodí...To teda rozhodně, protože mě of té doby jedinkrát nenapadlo ten jejich nový server otevřít a zkusit mrknout, jestli tam náhodou zrovna není nějaká zajímavá investigativa. Přitom pár zajímavých kousků tam předtím měli.
(DIR) Post #B44dsO1eWRuwbJSVt2 by MichalJanda@mastodonczech.cz
0 likes, 0 repeats
@Jann @PepikHipik @xcabal05 @jakubzelenka Mne tam hrozne vadi ten web jako takovy, je to na mne moc progresivni. Pritom obsah maji dobry.
(DIR) Post #B44dsOCdrahx9ObI12 by pmjv@snac.lab8.cz
0 likes, 0 repeats
ja to ctu takhleCC: @Jann@mastodonczech.cz @PepikHipik@infosec.exchange @xcabal05@mamutovo.cz @jakubzelenka@mastodon.social