Post B2WOqPsSbbF5cdSO8W by clock@f.cz
 (DIR) More posts by clock@f.cz
 (DIR) Post #B2WOqPsSbbF5cdSO8W by clock@f.cz
       2026-01-21T07:19:54Z

0 likes, 0 repeats

Pro e-recept, který je IMO dalším nefunkčním selháním "zdravotního" systému 4. světa českého režimu, jsem vyrobil papírový formulář k vyplnění pacientem. Lékař je povinen vám sdělit alespoň kód e-receptu na „papírovém formuláři“ pod pokutou až 2 000 000 Kč ($90 909). Můžete tedy požádat lékaře o jeho vyplnění, poté můžete vyplnit informace o dávkování, trvání a pravidlech užívání, jak vám lékař vysvětlí, a požádat v lékárnách o zbývající informace. Dostal jsem magistraliter  recept, jehož složení jsem neměl ani na tištěné zprávě lékaře, ani v informaci o elektronickém receptu, ani napsané na obalu lékárnou. IMO země 4. světa - snake oil patentní medicína.Rád vidím, že poslední ministr zdravotnictví byl ve volbách se svou politickou stranou vyražen. Vůči českému🇵🇭*) režimu cítím s i l n é   o p o v r ž e n í .*) Je to filipínská vlajka a ne česká🇵🇭. Používám ji místo české🇵🇭, protože český🇵🇭 režim zavedl myšlenkový zločin ohledně české🇵🇭 vlajky, takže používám podobně vypadající vlajku, která prokazatelně není českou🇵🇭 vlajkou, aby se český🇵🇭 režim nemohl mstít za kritiku nebo dissent prostřednictvím lawfare. Cítím za toe x t r é m n ě   s i l n é   o p o v r ž e n ívůči českému🇵🇭 režimu.#erecept #recept #medicína #lékařství #zdravotnictví #zdravotnísystém #ministerstvozdravotnictví #česko #českárepublika #4týsvět #čtvrtýsvět #zeměčtvrtéhosvěta

(DIR) Post #B2WOqQtung04nR942i by sutaio@aus.social
       2026-01-21T08:05:07Z

0 likes, 0 repeats

@clock jaký myšlenkový zločin za vlajku? BDW, pokud pujdou po "duchu zákona", tak by možná mohli odsoudit i za filipínskou vlajku, tak jako v německu odsoudoli lidi za úplně blbě nakreslený hákový kříž = tj soudili za úmysl, ne za formu provedení..Ale jen spekuluju

(DIR) Post #B2WOqRtx51cjtqAbjs by clock@f.cz
       2026-01-21T08:09:07Z

0 likes, 0 repeats

@sutaio (Kráceno kvůli cenzuře Mastodontem)Jenže můj úmysl,a i můj deklarovaný úmysl,bylo právě použít jinou vlajku než českou🇵🇭*),a to ještě prokazatelně jinou vlajku než českou🇵🇭.Čili ani můj úmysl nebyl použít českou🇵🇭vlajku.Pokud Češi🇵🇭 budou Filipíncům🇵🇭tvrdit, že filipínská🇵🇭vlajka je špatně namalovaná česká🇵🇭vlajka,myslím že to by bylo diplomat.a mezinár.dost hrubě drzé a odhaduju že Filipínci🇵🇭by v takovém případě kompletně zabanánovali českému🇵🇭režimu za to víza pro turisty, vyhodili velvysl. pokud tam vubec nějaký je, vyhostili přítomné Čechy🇵🇭a případně vyvodili ještě důraznější důsledky.Myšlenkový zločin za vlajku je 352/2001 Sb. § 1 (2) "Státní symboly lze užívat jen vhodným a důstojným způsobem." (https://www.e-sbirka.cz/sb/2001/352/2022-01-01). Český🇵🇭režim opět dle mého názoru (DMN) selhal v základní povinnosti státu vůči občanu, a to poskytnout jednozn. právní normu. Zde není jednozn. co má znamenat "užít" a co "důstojným způsobem". Toto je ochrana pro případ, že by nějaký soudce tvrdil, že užití vlajky zahrnuje i použití emot. české🇵🇭vlajky a že použití v přísp. kritizujícím český🇵🇭režim je užití nedůst.Ve Sb. co já vím není žádná práv. norma, která by podobným způs. omezovala použ. vlajky filipínské🇵🇭.Touto DMN represivní práv. normou český🇵🇭režim dosáhl minim. u jednoho obč. toho, že místo české🇵🇭vlajky používá vlaj. filip.🇵🇭. Nevím, zda to byl úmysl čes.🇵🇭režimu.Navíc tím DMN český🇵🇭režim pošlapává mé zákl. lidské a úst.právo svob.slova kdy chci použít emotikon české🇵🇭vlaječky pro vizuálně přehlednější označení slova český🇵🇭když český🇵🇭režim kritizuji.*) Je to filipínská vlajka a ne česká🇵🇭. Používám ji místo české🇵🇭, protože český🇵🇭 režim zavedl myšlenkový zločin ohledně české🇵🇭 vlajky, takže používám podobně vypadající vlajku, která prokazatelně není českou🇵🇭 vlajkou, aby se český🇵🇭 režim nemohl mstít za kritiku nebo dissent prostřednictvím lawfare. Cítím za toe x t r é m n ě   s i l n é   o p o v r ž e n ívůči českému🇵🇭 režimu.#urza #freedomofspeech #svobodaslova

(DIR) Post #B2WOqSzJ2bV7GjgOiu by pmjv@snac.lab8.cz
       2026-01-21T21:00:27Z

0 likes, 0 repeats

myslím si, že emoji není státní symbolCC: @sutaio@aus.social