Post Azu99w3jMbfw31GtGK by smoon@mamutovo.cz
(DIR) More posts by smoon@mamutovo.cz
(DIR) Post #Azu99w3jMbfw31GtGK by smoon@mamutovo.cz
2025-11-04T14:09:04Z
1 likes, 0 repeats
Dnes ráno jsem byl pracovně na Lipně, přesněji v Horní Plané. Protože jsem své povinnosti měl splněný za zlomek původně vyhrazeného času a protože jsem u sebe měl svou Minoltu SRT 101, vydal jsem se na místní rozhlednu. Jen pro pořádek, nesnáším výšky, ale tímto s tím bojuji (ne že by se to lepšilo). Ráno to bylo přímo idylické. Dole hustá mlha. Nahoře slunce a jasno. Z dáli se ozývaly rázné výstřely z kulometu, ze směru nedalekého vojenského cvičiště. Zatím se podělím jen o něklik fotek z mobilu. Přeci jen analog je na vyprodukování trochu náročnější. Tuhle rozhlednu můžu všem doporučit. Je skutečně masivní a jedinou její chybou na kráse jsou průhledné pororošty, které jsou dnes z praktických důvodů skoro na všech podobných stavbách. Přesto všechno se musím omluvit za orámování fotografií výhledu střechou a zábradlím. Klepaly se mi ruce a nechtěl jsem riskovat, že mi telefon spadne dolů, tak jsem udržoval bezpečný odstup od kraje. Fotky ze zrcadlovky by tento neduh mít něměly (snad to nebude všechno rozmazané) 😅 .