Post AzH7caWWdaFLS0gRuK by fuxoft@kompost.cz
 (DIR) More posts by fuxoft@kompost.cz
 (DIR) Post #AzEkTQHodxT1pfXo1I by michal@spondr.cz
       2025-10-15T13:00:32Z

0 likes, 0 repeats

@fuxoft co mají lidi furt proti kompostu? To dědictví se s tím serverem táhne jak Turkovy hříchy. :)https://github.com/gardenfence/blocklist/blob/main/gardenfence-mastodon.csv#L64

(DIR) Post #AzEkTRTYDoRrWM2gwy by fuxoft@kompost.cz
       2025-10-15T15:07:21Z

0 likes, 0 repeats

@michalProtože odmítám plošně blokovat jiné fediverse instance.

(DIR) Post #AzGLhCOYyi0oGY5mW8 by xChaos@f.cz
       2025-10-16T09:39:05Z

0 likes, 0 repeats

@fuxoft no, tomu se v podstatě zatím taky vyhýbám, a zatím se mi to daří. Ale bude to jen tím, nebo v tom bude i ten černý humor? @michal

(DIR) Post #AzGUUxH4GqMzTvp55U by fuxoft@kompost.cz
       2025-10-16T11:17:52Z

0 likes, 1 repeats

@xChaosVýslovně mi psali, že pokud na své instanci nebudu blokovat instance z blocklistu, přidají mě na ten blocklist taky. Což jsem neudělal, takže to asi udělali. Kromě toho mě asi někde blokují i z jiných důvodů (nevhodný humor, nsfw), ale pokud ano, tak mě na to nijak neupozorňovali.@michal

(DIR) Post #AzGUiTKEPupEePkRMW by xChaos@f.cz
       2025-10-16T11:20:15Z

0 likes, 0 repeats

@fuxoft nevím, mě nikdo nikdy nepsal. A čím delší seznam blokovaných instancí budou mít, tím hůře budou vysvětlovat, proč by ho někdo měl u sebe přebírat... @michal

(DIR) Post #AzGoVs21FLx2avUvfE by FoxVK@mastodon.cloud
       2025-10-16T15:02:02Z

0 likes, 0 repeats

@fuxoft @michal To že tvá instance něco neblokuje má nějaký efekt na tu jejich?

(DIR) Post #AzH23IT7H3GDY2RRQ0 by fuxoft@kompost.cz
       2025-10-16T17:33:51Z

0 likes, 0 repeats

@FoxVKAno. Já něco napsal jako fuxoft@kompost.cz. Pod to  mi přidal komentář uživatel hitler@skinhead.com. Uživatel barack@obama.com, který mě sleduje, uviděl komentář od hitler@skinhead.com. A napsal mi, že mám skinhead.com přidat na blocklist kompost.cz, jinak jsem skinhead a kompost.cz bude na blocklistu. Já mu odpověděl, že to dělat nebudu, a ať si on zablokuje buď hitler@skinhead.com nebo celý skinhead.com. (Uživatelská jména jsou smyšlená)@michal

(DIR) Post #AzH72ZJtdSKpICbKhk by FoxVK@mastodon.cloud
       2025-10-16T18:29:44Z

0 likes, 0 repeats

@fuxoft Asi mi něco uniká 😄 Vždyť on si přece může všechno pořešit na svém konci drátu. Buď bloknout toho kdo ho štve a nebo nesledovat tebe. Mě by ani nenapadlo někomu psát "hej tam to to je chuj, zablokuj ho".@michal

(DIR) Post #AzH7caWWdaFLS0gRuK by fuxoft@kompost.cz
       2025-10-16T18:36:16Z

0 likes, 0 repeats

@FoxVK Ano. Někoho jiného to zjevně napadne a něco si z mé odpovědi vyvodí.@michal

(DIR) Post #AzIDmNG7bTLW5f1KPw by albi@f.cz
       2025-10-17T07:19:53Z

0 likes, 0 repeats

@fuxoftjde o viditelnost a dosahkdyz barack neco postne a fuxoft to okomentuje, muze to videt hitler, protoze se komentar vcetne puvodniho postu zpropaguje na skinhead.comten ho pak muze boostnout a uz je hromadny utocny spam nasnadepuvodni instance se tomu vpodstate nemuze branit@FoxVK @michal