Post Az9yaH2Nr9Xak5gfuC by Ralfeek@mastodon.arch-linux.cz
 (DIR) More posts by Ralfeek@mastodon.arch-linux.cz
 (DIR) Post #Az9yWbqqWqQs8ZXkuG by Ralfeek@mastodon.arch-linux.cz
       2025-10-12T11:52:26Z

0 likes, 0 repeats

Nechápem čo niektorí ľudia majú proti Google a používání jeho služieb. Ja som s ním maximálne spokojný, nevadí mi ani, že ma sleduje a všetko o mne vie. Som rád, keď sa môžem pozrieť napríklad do časovej osi a mobil mi pripomenie kde som v tom čase bol, poprípade aké fotky som vtedy spravil. Toto ma nadchýna a cením si takýchto vychytávok. Mám rád svojho veľkého brata 😀

(DIR) Post #Az9yWdNUqw8ys7pLRA by schmaker@schmaker.eu
       2025-10-12T11:58:24Z

1 likes, 0 repeats

Stockholmskej syndrom 😀Jenže pak ti dojde, že: - ví, zná a prodává veškerý tvoje údaje (medikace, sexuální preference, rodinný vztahy, kontakty, ...) - efektivně ničí konkurenční prostředí lock-inama .. naposled by o tom mohli povídat něco kluci z #Fdroid - právě jsi někomu, koho vůbec neznáš, dal svoje polohový data v podstatě v reálným čase - to pro běžnýho člověka asi nebezpečný neni, ale představ si, že jsi třeba někomu nepohodlnej politik - reálná možnost manipulovat tebou (jsi liberál? Budu ti dávat ty správný výsledky vyhledávání, aby tě to přešlo) - ...

(DIR) Post #Az9yaBKx3CpP3wKQ0u by Ralfeek@mastodon.arch-linux.cz
       2025-10-12T12:24:46Z

0 likes, 0 repeats

@schmaker hej s tým fdroidom je to naprd, ale pokiaľ viem, ešte to nie je uzavreté a veci sa môžu zmeniť. Že o mne vie údaje mi nevadí, aspoň mi môže na základe toho ponúkať služby a výsledky vyhľadávania, to len uvítám. A nepohodlný politici nech sa boja, keď mám niečo za ušami, robím nekalé činnosti tak je dobré, žeby sa niečoho takého ako je únik dát mal obávať. A pokiaľ viem, tak vrcholový politici majú špeciálne upravené mobily, bez Google služieb, takže je to pase

(DIR) Post #Az9yaCqBSZPBj5wsKm by schmaker@schmaker.eu
       2025-10-12T14:11:20Z

0 likes, 0 repeats

keď mám niečo za ušami, robím nekalé činnosti tak je dobré, žeby sa niečoho takého ako je únik dát mal obávaťTo je pravda do chvíle, než jsi sám nekalým živlem, protože zrovna nevoníš garnituře.To, že jako politik si pak začneš dávat bacha nic nemění na tom, že máš předchozí občanskou historii ;)

(DIR) Post #Az9yaDu7VQ9F1anX6m by Ralfeek@mastodon.arch-linux.cz
       2025-10-12T14:31:28Z

0 likes, 0 repeats

@schmaker každý sa má správať tak, aby k tomu nemuselo dôjsť. Keď už žiješ na hrane, musíš rátať s následkami. A k nim skôr či neskôr dôjde a nemusí ísť ani o úniky takýchto dát. A ani neviem o nejakom takomto prípade.

(DIR) Post #Az9yaEmMFlX7joAqeG by schmaker@schmaker.eu
       2025-10-12T15:00:36Z

0 likes, 0 repeats

Ty furt vycházíš z "života na hraně" .. ono ale stačí jenom, aby nastoupil na vládu někdo, kdo bude chtít posílat třeba LGBT do plynu, nebo něco takovýho... ;)

(DIR) Post #Az9yaFXVQTFO62EV8a by Ralfeek@mastodon.arch-linux.cz
       2025-10-12T15:57:00Z

0 likes, 0 repeats

@schmaker tak ale extrémnosti tiež vynechajme, to snáď v dnešnej dobe už nehrozí

(DIR) Post #Az9yaGJiXDoOVYn0Hg by stepan@f.cz
       2025-10-12T16:03:46Z

0 likes, 0 repeats

@Ralfeek @schmaker tak v maďarsku byla teď účast na pridu nelegální. ve chvíli, kdy je nelegální se účastnit nějaké veřejné akce, se policii může taková časová osa moc hodit.

(DIR) Post #Az9yaH2Nr9Xak5gfuC by Ralfeek@mastodon.arch-linux.cz
       2025-10-12T16:35:25Z

0 likes, 0 repeats

@stepan @schmaker nakoľko ale bude k tomuto svetový gigant náklonený, poskytnúť také údaje?! Dosť pochybujem o jeho účasti.

(DIR) Post #Az9yaHl3B5GmycaLWi by schmaker@schmaker.eu
       2025-10-12T17:04:29Z

1 likes, 0 repeats

Nooo...finance.yahoo.com/news/ice-rep…

(DIR) Post #AzBv5ORsLBc7Cj78fQ by js@snac.lab8.cz
       2025-10-14T06:22:14Z

0 likes, 0 repeats

já mám proti googlu hůl, kterou ho biju