Post AyQsAoAxsM6OjpLo1I by dwarf@social.net.ua
 (DIR) More posts by dwarf@social.net.ua
 (DIR) Post #AyQsAoAxsM6OjpLo1I by dwarf@social.net.ua
       2025-09-21T13:30:01.065337Z

1 likes, 0 repeats

@ua @rada Вітання шановне панство! Я набираю людей на створення форку Xenia Linux ( @xenia )Нас поки небагато, але ми готові на все)В наших поточних планах: доробити cli інсталятор Xenia Linux(прибрати read only file system як обов'язкову опцію, зробити вибір між файловими системами, ядрами, графікою та драйверами), зробити власні репозиторії з софтом, повністю незалежні від російського впливу в Gentoo.В наших довгострокових планах: єдина система для більшості пристроїв (підтримка arm, RISC-V), зробити форк Lomiri DE для мобільної arm/RISC-V версії з допрацюваннями в плані UX, створення серверного образу з встановленими серверним набором інструментів та інтеграцією nix/guix (опціонально).Дякую за увагу, якщо Ви бажаєте доєднатись до проєкту пишіть мені в приватні повідомлення або сюди або в матриці (XMPP використовую рідко, тому туди писати не рекомендую), я Вас додам в наш матрицевий простір.

(DIR) Post #AyQsApKvYnfKL11HBg by dwarf@social.net.ua
       2025-09-21T13:35:06.435165Z

1 likes, 0 repeats

бустьте пліз, мені треба охват авдиторії по максимуму. інгліш версію очікуйте через годину-дві