Post Awad30mbPO4PJMOtNI by milosb@cztwitter.cz
 (DIR) More posts by milosb@cztwitter.cz
 (DIR) Post #AwaapIzUiPFhosld68 by milosb@cztwitter.cz
       2025-07-28T10:24:20Z

0 likes, 0 repeats

Žijeme v blázinci…

(DIR) Post #AwaapKcsdSLqtKCb7w by fuxoft@kompost.cz
       2025-07-28T10:26:36Z

0 likes, 0 repeats

@milosbTen nápis neznamená nutně, že je dostupná někde jinle.

(DIR) Post #Awad30mbPO4PJMOtNI by milosb@cztwitter.cz
       2025-07-28T10:51:32Z

0 likes, 0 repeats

@fuxoft @milosb Ano, ale patrně je. Už mi takhle stahoval hudbu kamarád, který měl španělský účet, kde to streamovat šlo, u nás to streamovat už nešlo. Taky český interpret.

(DIR) Post #AwadSg9IkOZUqUFz8q by fuxoft@kompost.cz
       2025-07-28T10:56:11Z

0 likes, 0 repeats

@milosb"You will own nothing and you will be happy!"

(DIR) Post #Awal0OHmMtSOy7FDHs by tritol128@mastodon.arch-linux.cz
       2025-07-28T10:57:20Z

0 likes, 0 repeats

@milosb @fuxoft Nemáš je koupené, jenom sis pronajal možnost se na ně podívat.

(DIR) Post #Awal0PNqHptwND5ZNQ by milosb@cztwitter.cz
       2025-07-28T11:19:40Z

0 likes, 0 repeats

@tritol128 @fuxoft No to není pravda - koupil jsem si je, zaplatil jsem za ně větší cenu než kdybych si je půjčoval na omezenou dobu, mohu si udělat jejich časově neomezenou zálohu na disk. Nicméně ta záloha je taková neúplná - je maximálně v HD a její použití je poměrně omezené - musím mít někde uloženou tu knihovnu, kde mám kopii, výhoda sledování kdekoliv je pryč, protože už to nejde streamovat ze serverů Apple. A bez zálohy smůla úplně.

(DIR) Post #Awal0QXnyHSryOl2Xo by fuxoft@kompost.cz
       2025-07-28T12:20:33Z

0 likes, 0 repeats

@milosbKdyž si přečteš ty dlouhatánské obchodní podmínky, dočteš se, že tohle můžou kdykoliv udělat a je to takové velmi speciální "koupit".@tritol128

(DIR) Post #AwalZU8SbwwbFLcUro by milosb@cztwitter.cz
       2025-07-28T12:27:05Z

0 likes, 0 repeats

@fuxoft Já vím, že to tam mají, i v tom návodu na zálohování nákupů je to zmíněné, ovšem taky je to uvedené jako něco, co je velice málo pravděpodobné. Tak u mě jsou to 2 % nákupů :), což mi přijde pravděpodobné docela hodně :)Myslel jsem, že fyzickou knihovnu nahradím virtuální. No tak už zase kupuju blu-ray disky :)@tritol128

(DIR) Post #AwavbjhSiEuPdjhh20 by Unreed@mastodonczech.cz
       2025-07-28T14:19:27Z

0 likes, 0 repeats

@fuxoft @milosb Přesně proto jsem přešel zpátky na iPod a dělám si offline databázi ve Flac. Apple mojí vlastní zripovanou knihovnu z CD v Apple Music píše jako Damaged nebo “Nedostupná ve vaší zemi” 🖕🏼 až budu mít hotový základ, jdem to domů na NAS. Co vím, že jsem někdy vlastnil a nemůžu najítnormálně stahuju.