Post AtmVD6xg0sFTFSTiEq by Erwin_Schroedinger@mastodon.arch-linux.cz
 (DIR) More posts by Erwin_Schroedinger@mastodon.arch-linux.cz
 (DIR) Post #Atat0EeGMumqS4dTjU by Erwin_Schroedinger@mastodon.arch-linux.cz
       2025-04-29T14:33:14Z

0 likes, 0 repeats

Okej, tak nyní se cítím, jako občan druhé kategorie. Pokud svoboda slova platí jenom směrem od Okamury, ale jemu se nesmí nic.

(DIR) Post #Atat0FlkCaMhvZ8y24 by zatrsakr@kompost.cz
       2025-04-29T16:06:22Z

0 likes, 0 repeats

@Erwin_Schroedinger To že je politik ještě neznamená, že se smí veřejně urážet vulgárně. Je to i napsané v tom článku.Okamura jednu dobu musel strpět, že se mu říká Pitomio.

(DIR) Post #Atat0GPnnePLvnsxTE by Erwin_Schroedinger@mastodon.arch-linux.cz
       2025-04-29T17:09:18Z

0 likes, 0 repeats

@zatrsakr well, když Tomio něco řekne a má to prověřit policie, tak se hned sende tlupa prasat, kteří kvičí na náměstích, jaká je totalita. Pak jdou na ulice a mlátí do lidí, za to, že vyjádří svoji podporu demokratický zvolené vládě.Tomio Okamura sám říkal, že předvolební koalice je podvod na voličích. Už jen za toto by měl mít doživotní zákaz v politice, protože napadá legitimitu voleb a ústavní pořádek v této zemi. Pak samozřejmě složí koalici, ale to těm jeho prasatům vůbec nevadí. Protože zákony platí jen na jednu stranu. Všichni jsou si rovni, ale jsou tu mezi námi tací, kteří jsou si rovnější.Tomio rozhodně nemusel trpět, že je piTomio. Zaprvé si to plně zaslouží, zadruhé to, že podal žalobu na reflex je jasný důkaz toho, že jedinou cenzuru tu tlačí právě Tomio Okamura. Takže ne...kritizovat Tomia rozhodně není nic špatného. Je to fašistická lůza a je nutné říct nahlas, že ji v ČR nechceme.

(DIR) Post #AtavDI8AvqTyvQyqXI by zatrsakr@kompost.cz
       2025-04-29T20:39:00Z

0 likes, 0 repeats

@Erwin_Schroedinger Ano, kritizovat Pitomia je v pořádku. Veřejně mu sprostě nadávat už ne.Ta prasata kvičí o totalitě díky svobodě slova, co mají.Jako poslanec může vy-/zne- užívat imunitu jak se mu zachce. Je pak na jeho kolezích, zda ho vydají k případnému stíhání a hlavně v demokracii na jeho voličích, zda ho opět zvolí.On technicky nesložil koalici, jen za jeho stranu kandidují lidé z jiných stran. To je trochu jiný podvod na voliče. Takhle jim stačí 5% a nepotřebují 11.

(DIR) Post #AtcBolM12JlchOItEm by zatrsakr@kompost.cz
       2025-04-30T11:19:46Z

0 likes, 0 repeats

@Erwin_Schroedinger A podobnou nekoalici teď udělali Piráti se Zelenýma.

(DIR) Post #AtmVD6xg0sFTFSTiEq by Erwin_Schroedinger@mastodon.arch-linux.cz
       2025-05-05T10:44:06Z

0 likes, 0 repeats

@zatrsakr jakože já s tím pořád tak nějak bojuji. Protože, to co dělá mi přijde za hranou tím, že on nejen lže, ale i prostě převrací pravdu a lež vzhůru nohama. A to ani ne proto, aby něco ukradl, nebo se dostal k moci, ale aby paralyzoval naši schopnost rozeznat agresora od oběti. To už mi prostě přijde hodně kritické. Podle mne toto je dostatečný spouštěč na to, abychom se chopili i nedemokratických možností, jak vyjádřit svůj názor(což sprosté nadávání prostě je tbh). Zvláště pak pokud přihlédneme k tomu, že Tomiovo burcování vede k agresivnímu chování jeho voličů, tzn kolikrát se jedná pouze o odpověď stejnou mincí. S druhými dvěmi odstavci souhlasím...No, každopádně jsem rád, že alespoň na této platformě se o tom bavíme ještě nějak kulturně.

(DIR) Post #Au2xdFmXkPnRNZsq1I by zatrsakr@kompost.cz
       2025-05-13T09:18:00Z

0 likes, 0 repeats

@Erwin_Schroedinger Jenže sprosté nadávání mu jen pomáhá. Může pak ukazovat, proti jaké necivilizované bandě bojuje. Ve skutečnosti mu to politicky neubližuje. Jestli mu to vadí soukromě netuším.A nemyslím si v jeho případě, že svoji politiku dělá tak, aby paralyzoval naše rozpoznávací schopnosti. Podle mě se od počátku svého vstupu do politiky chce jen přicucnout k moci. Aby něco dostával, ale nemusel nic dělat. Opozice v každém případě. Dělá to, na co slyší jeho voliči.