Post AtBLsAq9n5ekXeC2tc by rcz@101010.pl
 (DIR) More posts by rcz@101010.pl
 (DIR) Post #AtBLs9plX3kVQ90DeC by kuba@toot.kuba-orlik.name
       2025-04-17T10:11:29Z

0 likes, 0 repeats

Publiczna toaleta dla facetów:1) jest mniej sedesów, na rzecz pisuarów, bo faceci są MENSCY i chcą sikać na stojąco2) na sedesie nie usiądziesz, bo faceci są MENSCY i obsikują sedes na stojąco, aby zaznaczyć dominację

(DIR) Post #AtBLsAq9n5ekXeC2tc by rcz@101010.pl
       2025-04-17T12:01:54Z

0 likes, 0 repeats

@kuba Ja tam generalnie wolę nie siadać na publicznych sedesach jeśli nie muszę, nie wiem co w tym zaskakującego.Czy istnienie takiego akcesorium jak lejek do sikania dla kobiet też interpretujemy tak że kobiety które to kupują są menskie i zaznaczają dominację? Czy tylko faceci to zwierzęta których wszystkie potrzeby są durne? 😀

(DIR) Post #AtBLsBp88OQfakijw0 by kuba@toot.kuba-orlik.name
       2025-04-17T12:09:26Z

0 likes, 0 repeats

@rcz afaik te lejki są do sikania w terenie

(DIR) Post #AtBLsCazGSi5zB6xWq by rcz@101010.pl
       2025-04-17T12:33:14Z

1 likes, 0 repeats

@kuba Wyduckduckgowałem „lejek do sikania” i w opisach widzę: „gdy chcemy uniknąć kontaktu z powierzchnią muszli w publicznej toalecie”, „stacja benzynowa lub pociąg z kiepskiej jakości sanitariatami”. A nawet: „wypróbuj go stojąc blisko przy muszli toaletowej”. Są nawet poglądowe rysunki instruktażowe, pokazujące używanie nad sedesem!Serio, nie rozumiem co mogłoby być zaskakującego w tym że ludzie czują potrzebę ograniczać siadanie gołym tyłkiem w miejscach gdzie inni ludzie siadają gołym tyłkiem. W saunie też pod gołe tyłki raczej podkładamy ręczniki, nie tylko żeby było miękko. 😅