Post ArDYmLvoIcPXeUploW by karmalakas@mastodon.social
 (DIR) More posts by karmalakas@mastodon.social
 (DIR) Post #ArDYmHhq0crEY0GYTo by LaimesKudikis@mastodon.social
       2025-02-17T12:29:09Z

0 likes, 0 repeats

E-balsavimas bus! 🙈  https://www.lrt.lt/naujienos/verslas/4/2481728/valstybines-imones-painioja-el-svetaines-konfidenciali-informacija-keliauja-ne-ten

(DIR) Post #ArDYmIw3RFp8MNvQHI by karmalakas@mastodon.social
       2025-02-17T12:45:00Z

0 likes, 0 repeats

@LaimesKudikis neskleisk čia erezijų> SABIS kūrėjai tikina – problemos nėra

(DIR) Post #ArDYmJzdVQHbdmbnV2 by kestutisk@river.group.lt
       2025-02-17T12:46:35Z

0 likes, 0 repeats

@karmalakasSako – nepastebėjo @LaimesKudikis

(DIR) Post #ArDYmKlqcAqc3JAIe8 by karmalakas@mastodon.social
       2025-02-17T12:51:34Z

0 likes, 0 repeats

@kestutisk @LaimesKudikis kliedesiai mano manymu. Vienas per daug užsiprašė, kiti paliko savieigai... Ten straipsnio pabaigoj dar kliedi apie teismus. Buvo jau precedentas su švyturys.lt, kai aludariai atėmė domeną iš kažkokio personažo. Išaiškino teismas, kad domenas įkurtas buvo grynai pardavimui tiems patiems aludariams. Jei domenas būtų įkurtas iki atsirandant Švyturio daryklai arba tas domenas būtų naudojamas kitokiu tikslu, nebūtų buvę šansų atimt..

(DIR) Post #ArDYmLQy9Hk06qP8k4 by LaimesKudikis@mastodon.social
       2025-02-17T12:55:43Z

0 likes, 0 repeats

@karmalakas @kestutisk "jei domenas būtų įkurtas iki atsirandant Švyturio daryklai" :D

(DIR) Post #ArDYmLvoIcPXeUploW by karmalakas@mastodon.social
       2025-02-17T12:59:08Z

0 likes, 0 repeats

@LaimesKudikis @kestutisk OK, ne taip pasakiau gal 😁 Ten daug aiškinimo buvo, bet tipo gal iki kol Švyturis iš viso savo svetainę paleido ar kažkas tokio. Nepamenu tiksliai, bet buvo taip, kad tik užregistravo domeną, iš karto puolė parduot už kosTminę sumą. Tai Švyturys tiesiog per teismą pasiėmė domeną nemokamai (neskaitant teismo išlaidų). Tik dabar žiūriu, kad neaktyvus vėl tas domenas. Seniau lyg nukreipdavo į svyturys.lt 🤔 Vansi nebežinau kas darosi 😅

(DIR) Post #ArDYmMZrtgSBejZlFg by LaimesKudikis@mastodon.social
       2025-02-17T13:03:32Z

0 likes, 0 repeats

@karmalakas @kestutisk aha, man irgi atrodo ten neglokas domeineriškas atvejis buvo, kad tikėjosi praturtėt lengvai, nelabai gal gražiai. Bet Švyturys tai nekeis pavadinimo, naudojamo nuo 1784, o šitas atvejis visiškai kas kita - jau matė, kad domeno negaus, tai negalėjo pakeist pavadinimo? Kažkoks durnas užsispyrimas.

(DIR) Post #ArDYmN8boWF7OTpVOy by LaimesKudikis@mastodon.social
       2025-02-17T13:06:14Z

0 likes, 0 repeats

@karmalakas @kestutisk Aš turiu pagi.lt, tai sugalvos kokią nors sistemą, parašys man "atiduok domeną už rinkos kainą", nesutiksiu, ir paleis kokią nors pagi.pgrs.lt, ir mane užspamins emailai kokie nors valstybinių įmonių? Tai ar čia normalu? 😂

(DIR) Post #ArDYmNuovGo7o0O0Y4 by kestutisk@river.group.lt
       2025-02-17T13:15:58Z

0 likes, 0 repeats

@LaimesKudikis @karmalakas Kai @saint buvo @kazkassukompais irgi pasakojo apie į group.lt ateinančius laiškus. Aišku čia ne valstybinės įstaigos. Bet tokias klaidas sieti su e.balsavimu... nežinau kiek tai susiję. Nors ir esu tokio balsavimo priešininkas.

(DIR) Post #ArDYmOfc7IEo98HNU8 by saint@river.group.lt
       2025-02-17T18:24:46Z

0 likes, 0 repeats

@kestutisk @LaimesKudikis @karmalakas @kazkassukompais dažnai ne klaida programoje, o naudojime, pvz dažnai žmonės suveda savo emailą admin@admin.lt ... :)