Post AoXeflSZndFodR01g0 by exerra@daedric.world
(DIR) More posts by exerra@daedric.world
(DIR) Post #AoXefhzkgLPltAUSpc by r@toot.lv
2024-11-29T16:48:57Z
1 likes, 0 repeats
Līdzīgi kā @normis , apsveru pārslēgties uz savu instanci. Tagad tikai jāatrod hostējama aplikācija, lai nav jāraksta pašam - cik apskatījos, ir lietas, kas saderībai #ActivityPub ir grūtākas kā citas.Ja ir kaut kas no Python, PHP, Dart vai NodeJS virzienā zināms, dodiet ziņu, izmēģināšu.
(DIR) Post #AoXeflSZndFodR01g0 by exerra@daedric.world
2024-11-29T17:28:59.263Z
0 likes, 0 repeats
@r@toot.lv @normis@s.dodies.lv Personīgi pats lietoju Sharkey, kas ir Misskey (turpmāk MK) forks. Gribēju iet ar pašu MK, bet šeit var importēt vecos postus un izmantot Mastodon aplikācijas. Tā jau patīk. Ir daži mīnusi, bet vispārīgi labi. Lietoju viņu to tur lists un antenna fīčas, jebšu var uztaisīt atsevišķus feed kur ir tikai noteikti cilvēki vai atslēgas vārdi.Tā kā MK ir japāņu ir dažas viņu īpatnības. Mājaslapa piegāzta pilna ar fīčām (viss ir kešatmiņā tpēc ir ok), kkāds tur kaķa runas režīms (bet tas ir opt-in) un viņu markdown ir pilns ar viskautkādām lietām (kuras atbalsta tikai pats MK, forki un akkoma).Viņu manuprāt bija vieglāk uzstādīt nekā Mastodon.Mastodon API atbalsts ir diezgan slikts, bet manuprāt tas galvenokārt dēļ viena trūkstoša header. Viņi to visu lēnām pārtaisa, bet kad tas būs pabeigts neviens nezin. Es pašlaik rakstu nelielu API bridge, bet, nu, arī kad tas būs pabeigts neviens nezin. Tā jau manuprāt ar PWA var mierīgi iztikt.Vari uztaisīt kontu uz mana lai pamēģinātu, ja vēlies :)(kad jau biju praktiski pabeidzis redzēju ka vēlies integrēt blogā, kā jūs to domājat? ja gribat uztaisīt to par mazu AP instance varat izmantot fedify)
(DIR) Post #AoXuMTp8kDGFhbNbhA by r@toot.lv
2024-11-29T17:36:47Z
1 likes, 0 repeats
@exerra @normis integrēt blogā bija doma līdzīgi kā #WordPress (WP) ir #ActivityPub spraudnis, bet tas kā tas darbojas man nepatīk, parāk uzbāzīgs un nepilnīgs, kā to pierādīju pats te pārpublicējot un atbildot no sava bloga. MK (un visus aktīvos fork) skatījos pirms Mastodon. WP variant';a patika, ka vis sir vienuviet, bet tagad, kad paša WordPress lietošana blogam ir uz jautājuma zīmes,... skatos opcijas...