Post Ao8RetDdziauFSVvwe by volven@mastodonczech.cz
(DIR) More posts by volven@mastodonczech.cz
(DIR) Post #Ao8RetDdziauFSVvwe by volven@mastodonczech.cz
2024-11-17T11:34:07Z
0 likes, 0 repeats
Levičáci neopouštějí 𝕏, protože by tam nemohli říkat své názory, ale1) protože si uvědomují, že jejich argumenty v jimi neřízené diskusi často neobstojí,2) ze msty za to, že už nejsou tou privilegovanou skupinou, která své oponenty může kdykoli „zrušit.“Hezky to okomentoval Douglas Carswell.
(DIR) Post #Ao8ReuVlBqgCFvzuoy by Mac_CZ@mastodon.macsnet.cz
2024-11-17T13:35:24Z
0 likes, 0 repeats
@volven Tak ono je to dobré vidět tady. Na nějakém serveru získají většinu, pak si vydupají zablokování většiny ostatních serverů. Až celou síť rozbili na hranici použitelnosti.
(DIR) Post #Ao8rFqxhqYeMohmWKu by volven@mastodonczech.cz
2024-11-17T18:22:11Z
0 likes, 0 repeats
@Mac_CZ @volven Moje osobní zkušenost je, že jediná síť, kde mi kdy za názor někdo vyhrožoval zrušením účtu, smazal mi příspěvek a omezil mi dosah, je Mastodon. Je to síť malých diktátůrků s iluzemi o vlastní nekonečné osvícenosti. Naprosto nejhorší ze všech.Naopak nejlepší je imho Nostr, kde je ale málo lidí, pak hned 𝕏. Bluesky automaticky analyzuje příspěvky a úplně pitomě skrývá, co omylem považuje za obsah pro dospělé, a Threads jsem ještě nezkoušel.
(DIR) Post #Ao8smFsQqhBJJHKSDQ by Mac_CZ@mastodon.macsnet.cz
2024-11-17T18:39:17Z
0 likes, 0 repeats
@volven Mastodon je o dost lepší, když máš vlastní server, ale pořád je právě ten problém banování celých serverů. Adminové na fedi se většinou trochu zcvoknou z náhlého přívalu moci. Mají pocit, že když mají možnost regulovat a zakazovat, tak že vlastně musí. Člověk z toho pochopí, proč jsou politici takoví, jací jsou.