Post AnR9i5i8xEbcvApkci by wojciech_space@wspanialy.eu
(DIR) More posts by wojciech_space@wspanialy.eu
(DIR) Post #AnR9i5i8xEbcvApkci by wojciech_space@wspanialy.eu
2024-10-27T16:11:30Z
0 likes, 0 repeats
A w sumie, to pochwalcie się jakich podcastów ostatnio słuchacie, chętnie się zainspiruję. Tematyka dowolna.#podcast @podcasts
(DIR) Post #AnR9i6BDD9rGNKQxvs by mkljczk@pl.fediverse.pl
2024-10-27T16:21:40.135502Z
0 likes, 0 repeats
Ostatnio słuchane przeze mnie podcasty według historii w apce od podcastów:@BrodieOnLinux, Polityka Insight, Frontend First, Syntax, Dot Social @Flipboard, Techspresso.cafe @gosiafraser, Dwie Lewe Eęce, Na dobrym torze, PoC @niebezpiecznik, Elektryfikacja
(DIR) Post #AnX9SifAd7rEur2ByC by wariat@mastodon.social
2024-10-29T10:15:12Z
0 likes, 0 repeats
@panoptykon Bo nie łatwo zauważyć, jeśli apka non stop zapełnia „inbox”, trzeba spojrzeć na listę i trafić w moment kiedy pojawi się ten błysk między uszami.Oczywiście, że jest zapotrzebowanie! Głupi pomysł, że niby nie.Jeśli brak Wam zasobów spoko rzadziej, mniej regularnie, ale no przecież!A jeśli o tych co mi zniknęli ostatnio to:@kasika @cierpkawisnia @polamatysiak @lmj (to raczej nieudany powrót niż zniknięcie)@wojciech_space @warroza @101 @TOrynski @mr_zvbr @gosiafraser @podcasts
(DIR) Post #AnX9Sl1ZqmyAEvX7Am by kasika@101010.pl
2024-10-29T19:34:26Z
1 likes, 0 repeats
@wariat @panoptykon @cierpkawisnia @polamatysiak @lmj @wojciech_space @warroza @101 @TOrynski @mr_zvbr @gosiafraser @podcasts ja znikam i się pojawiam, i na Mastodonie, i przy podkastach (mam nadzieję xD), wracam jak się odmienia życiowa sinusoida ;D