Post An6JhKSYy6CeWRCiX2 by SergoZar@social.net.ua
 (DIR) More posts by SergoZar@social.net.ua
 (DIR) Post #An66UH2X4bCQkNTOHw by qugalet@pl.m0e.space
       2024-10-17T12:36:39.017678Z

0 likes, 0 repeats

сап, укрфеді! хотів запитати, звідки ви берете музику, як ви її упорядковуєте і слухаєте? розкажу свій шлях: почав качати з soulseek і deezer музику і поки розділив теки на ~/music/import (музика без тегів і правильного розташування в директоріях) і ~/music/library (музика з тегами і правильним розташуванням в директоріях, яке здійснюється через масове перейменування за паттерном в quod libet: ~/music/library/<album_artist|<album_artist>|<artist|<artist>|Unknown>>/<album|<album>/><tracknumber|<tracknumber> - ><title>(якщо комусь цікаво і хоче стирити собі))слухаю через quod libet, ніби зручно, але можливо є якійсь цікаві фішки чи щось таке подібне, чим ви могли б поділитися?@ua @rada

(DIR) Post #An670KNqB1suNrixrk by Xen4n@social.net.ua
       2024-10-17T12:40:23.783100Z

1 likes, 0 repeats

@qugalet слухаю через YouTube Music)) Але мабуть в порівнянні з  flac це не найкращий варіант@ua @rada

(DIR) Post #An6AlP8EdkvuaEZ3LM by zen@social.net.ua
       2024-10-17T13:16:39.929429Z

1 likes, 0 repeats

@qugalet +/- схоже організація файлів, але flac у мене не є основним форматом. Файли де тільки не брав, зараз часто при купівлі вінілової платівки надається код для завантаження цифрової версії. Слухаю музику або в mocp або на вінілі чи радіо.

(DIR) Post #An6EhDTURHb75UlT6G by joter@soc.ua-fediland.de
       2024-10-17T13:57:19Z

1 likes, 0 repeats

@qugalet з youtube забираю аудіо (було ще зберігав з телеграму, але його в мене вже немає), змінюю таги за допомогою Ex Falso, і слухаю у Rhythmbox на ноуті і в Musicolet на телефоні.а ще останні файли я конвертую в opus формат якщо хтось захоче собі# to opus (default bitrate for opus file is 96000 bps (use -b:a 96k))for f in *[.wav,.webm,.mp3,.m4a,.acc]; do \    ffmpeg -i "$f" -f opus "${f//*(.wav|.webm|.mp3|.m4a|.acc)}.opus"; \done#ОрганізаціяМузики #КонветуванняМузики

(DIR) Post #An6JhKSYy6CeWRCiX2 by SergoZar@social.net.ua
       2024-10-17T15:02:39.807636Z

1 likes, 0 repeats

@qugalet качаю з ютубу і інших сайтів якщо там нема. Впорядковування: Папка "audios"/ папка з назвою автора, гри, музики одного типу,якщо замало пісень одного автора скидую в одну папку з випадковою назвою, якщо новододана пісня то в папку new

(DIR) Post #An6VeVExd2n6XTGDho by koto@pl.m0e.space
       2024-10-17T17:17:15.338621Z

1 likes, 0 repeats

@qugalet new pipe посилання > завантажити > profit в основному слухаю на телефоні, тому VLC достатньо

(DIR) Post #An6mqQxJ5F0DwhHIVE by AtaKe@scrunkly.cat
       2024-10-17T20:30:08.172Z

1 likes, 0 repeats

@qugalet@pl.m0e.space Качаю у більшості випадків з soulseek. Закидую все в папку "music" і називаю якимсь коротким ім'ям, зазвичай це просто "назва гри", бо вся моя бібліотека впринципі складається лише з саундтреків. Завантажена музика зазвичай йде вже з усіма тегами, тому я просто знаходжу обкладинку до альбому та шукаю тексти пісень і інколи поправляю неправильні теги.Слухаю все на своєму телефоні. Багато функцій мені не треба, аби тільки виглядало гарно і відображало все коректно