Post AlnJsjFqQjeSPxfXPc by wiler@soc.ua-fediland.de
(DIR) More posts by wiler@soc.ua-fediland.de
(DIR) Post #Almhi4PzbiaWc0uF5E by wiler@soc.ua-fediland.de
2024-09-07T21:32:50Z
0 likes, 0 repeats
@ua А теперь я специально напишу на русском языке ибо по правилах это разрешается.Родился я на Украине в Харькове, но имел корни польские и русские, в паспорте написано национальность как украинец, хоть на Украине я им себя не идентифицировал, а Польше уже как поляк. Всю жизнь на Украине использовал русский язык - это мой родной язык. При конфликте Украины с Россией переехал в Польшу - буду возращать свои польские корни.Раньше я думал что реально ВСЕ россияне такие поехавшие, но перерь я переубедился что это иначе. Вопросы "чому не державною?" аж вымораживает - блін, коли буде зручно то скажу українською, але коли не хочу то не змушуйте мене, давайте я в Польщі почну до кожного українця казати "jesteś w Polsce - mów po polsku", чи приємно буде, мене вже так послали? Меня, например, вымораживает когда какие-то незнакомцы в Польше обращаются ко мне сперва на украинском языке, а не на польском - я им специально отвечать "nie rozumiem, poproszę po polsku", ибо ко мне это как проявление неуважения, хотя я даже и слова и не сказал чтобы судить кто я. В конце-концов мы/вы(?) тут как гости, так что надо вести себя подобающе.В приватному круге(девушка) я с ней говорю и по-русски, и по-украински, и по-польски, в публичном(улица, то что за пределами дома) только польский(даже к украинцам, даже со знакомыми когда ходим по общественным местам), в интернет-пространстве использую польский(в большей части) и русский.Тому скажу так: ШАНОВНІ АДМІНІСТРАТОРИ ДАНОГО ІНСТАНСУ! Я, ЯК КОЛИШНІЙ АДМІНІСТРАТОР ДАНОГО ІНСТАНСУ, ПРОШУ УРЕГУЛЮВАТИ ПРАВИЛА СТОСОВНО МОВ, ПОВЕРНЕННЯ СЕРВЕРУ ДО ФРІ-СПІЧ ТА ПОВЕРНЕННЯ ЗВАННЯ АДМІНІСТРАТОРА СЕРВЕРУ, БО ІДЕЯ СТВОРЕННЯ СЕРВЕРУ БУЛА @Shizanit ТА МОЯ, ПРИ ПОВЕРНЕННІ ДО АДМІНІСТРАЦІЇ ОБГОВОРИМО РЕДАГУВАННЯ ПРАВИЛ СЕРВЕРУ - ЧАС ВИХОДИТИ З КОЛА ХЕЙТУ. НА ВІДПОВІДЬ ЧЕКАЮ 7 ДНІВ.В противном случае мне придётся попрощаться с вашим кругом. Прошу о продвижения даного поста. Спасибо за внимание!@drq @Shizanit
(DIR) Post #Almhi5HWOhPFI1wzWC by qugalet@pl.m0e.space
2024-09-08T06:07:23.571511Z
0 likes, 0 repeats
@wiler @Shizanit @drq @ua бля, забавно, як польсько-руський нарік старається вернути адмінку на український проєкт, в який вклався рівно 0 чого-небудь (окрім напевно одного скудного подкасту, і те він був про весь укрфеді). ех, а я типу другу серію хотів робити... ладно, пий кокаколу, збирай манатки в пітєр, кайфуй, грай, камбеч на старі рускі інстанси, де тобі комфортніше, це ж про твій особистий комфорт йде справащось за останні 2 доби я вже розпрощався з двома особами, прикольно
(DIR) Post #AlmuddwbOUlCkZNW5I by 1jem@pl.m0e.space
2024-09-08T07:50:25.410262Z
0 likes, 0 repeats
@qugalet @ua у чому контекст? я у танку
(DIR) Post #Almudem0JNsRJzQZCi by 1jem@pl.m0e.space
2024-09-08T07:50:42.718883Z
1 likes, 0 repeats
@qugalet @ua (заварили люки)
(DIR) Post #AlnJsjFqQjeSPxfXPc by wiler@soc.ua-fediland.de
2024-09-08T10:40:33Z
0 likes, 0 repeats
@qugalet бля, забавно, як польсько-руський нарік старається вернути адмінку на український проєкт, в який вклався рівно 0 чого-небудь (окрім напевно одного скудного подкасту, і те він був про весь укрфеді).М, цікаво(ні). Дякую.ех, а я типу другу серію хотів робити...І що, зроблено?ладно, пий кокаколу, збирай манатки в пітєрДо чого тут Пітєр, я хоч десь раз казав що когось щось толерую з війною? Правильно - ні.камбеч на старі рускі інстансиЯ і не збираюся на "рускі" інстанс, мені б такий де я можу нормально ідентифікувати себе, без такого хейту що я так "російський онук" "бот Кремля" або ще щось, де я можу нормально висловити свої думки, а не де "пакуй валізки до Росії" "ти ані українець, ані росіян, ані поляк" - а хто я бляха муха такий?Ну і хто я тоді такий якщо по документах я українець, не толерую режим який на разі прикро нарощується та набирає більші наративи та обороти та ідентифікую себе як поляк?@drq @Shizanit @ua
(DIR) Post #AlnJsjwjrFxkYzjnGq by 1jem@pl.m0e.space
2024-09-08T12:16:27.131519Z
1 likes, 0 repeats
@wiler @qugalet @drq @Shizanit @ua давай сосі хуєц
(DIR) Post #AlnfcjU60QRpUN71sm by wiler@soc.ua-fediland.de
2024-09-08T15:35:02Z
0 likes, 0 repeats
@1jem spadaj stara różowa dziwko@drq @qugalet @Shizanit @ua
(DIR) Post #AlnfckVuBBUOgGxzLE by 1jem@pl.m0e.space
2024-09-08T15:43:08.138518Z
1 likes, 0 repeats
@wiler @drq @qugalet @Shizanit @ua Родился я на Украине в Харькове, но имел корни польские и русские, в паспорте написано национальность как украинец, хоть на Украине я им себя не идентифицировал, а Польше уже как поляк. Всю жизнь на Украине использовал русский язык это мой родной язык. При конфликте Украины с Россией переехал в Польшу - буду возращать свои польские корни. Раньше я думал что реально ВСЕ россияне такие поехавшие, но перерь я переубедился что это иначе. Вопросы "чому не державною?" аж вымораживает - блін, коли буде зручно то скажу українською, але коли не хочу то не змушуйте мене, давайте я в Польщі почну до кожного українця казати "Видалили пост де я нікого не хейчу і просто написав свою думку - м, клас. Ось на цьому й закінчується "свобода слова""
(DIR) Post #AlnfqnYre2OCBg39NY by qugalet@pl.m0e.space
2024-09-08T17:21:19.071960Z
0 likes, 0 repeats
@1jem @wiler @Shizanit @drq @ua Родился я на Украине в Харькове, но имел корни польские и русские, в паспорте написано национальность как украинец, хоть на Украине я им себя не идентифицировал, а Польше уже как поляк. Всю жизнь на Украине использовал русский язык это мой родной язык. При конфликте Украины с Россией переехал в Польшу - буду возращать свои польские корни. Раньше я думал что реально ВСЕ россияне такие поехавшие, но перерь я переубедился что это иначе. Вопросы "чому не державною?" аж вымораживает - блін, коли буде зручно то скажу українською, але коли не хочу то не змушуйте мене, давайте я в Польщі почну до кожного українця казати "Шановне панство!Маю питання стосовно бота @ua : як ви дивитися на те щоб дозволяти розповсюджувати дописи на цьому боті лише українською та англійською мовою, а якщо хтось публікує допис іншою мовою - нехай прикладає переклад українською?"
(DIR) Post #AlnlQTGp3yTdS4RMlU by wiler@soc.ua-fediland.de
2024-09-08T18:19:03Z
0 likes, 0 repeats
@qugalet пиши до адміністрації, раніше їй був та пропонував такі правила@drq @1jem @Shizanit @ua
(DIR) Post #AlnlQUL75VVGlfSJ5k by 1jem@pl.m0e.space
2024-09-08T18:19:48.483714Z
1 likes, 0 repeats
@wiler @qugalet @drq @Shizanit @ua Родился я на Украине в Харькове, но имел корни польские и русские, в паспорте написано национальность как украинец, хоть на Украине я им себя не идентифицировал, а Польше уже как поляк. Всю жизнь на Украине использовал русский язык это мой родной язык. При конфликте Украины с Россией переехал в Польшу - буду возращать свои польские корни. Раньше я думал что реально ВСЕ россияне такие поехавшие, но перерь я переубедился что это иначе. Вопросы "чому не державною?" аж вымораживает - блін, коли буде зручно то скажу українською, але коли не хочу то не змушуйте мене, давайте я в Польщі почну до кожного українця казати "@qugalet пиши до адміністрації, раніше їй був та пропонував такі правила"
(DIR) Post #AlnlRWci59bg8mBGPA by 1jem@pl.m0e.space
2024-09-08T15:38:58.689713Z
0 likes, 0 repeats
@wiler @drq @qugalet @Shizanit @ua ого я теж ніхуя не поняв шо ти написав додік
(DIR) Post #AlnlRXN9IUkmSnuLmy by wiler@soc.ua-fediland.de
2024-09-08T18:17:18Z
0 likes, 0 repeats
@1jem їбало прикрий та зніми корону, ноунейм@drq @qugalet @Shizanit @ua
(DIR) Post #AlnlRYKhj4ONRVlucK by 1jem@pl.m0e.space
2024-09-08T18:18:59.052038Z
0 likes, 0 repeats
@wiler @drq @qugalet @Shizanit @ua Na chuj mi kurwa Twoje kwiaty, Na chuj mi kurwa Twoje łzy, Na chuj mi kurwa te dramaty Na chuj mi kurwa jesteś Ty ?
(DIR) Post #AlnlRYmi2wnGqMsHGi by wiler@soc.ua-fediland.de
2024-09-08T18:20:01Z
0 likes, 0 repeats
@1jem no nwm, zapytaj się u siebie @drq @qugalet @Shizanit @ua
(DIR) Post #AlnlRZLRxmaCa781Q0 by 1jem@pl.m0e.space
2024-09-08T18:23:16.712034Z
1 likes, 0 repeats
@wiler @drq @qugalet @Shizanit @ua Urodziłem się na Ukrainie w Charkowie, ale miałem korzenie polskie i rosyjskie, w paszporcie mam wpisaną narodowość ukraińską, choć w Ukrainie nie identyfikowałem się jako Ukrainiec, a w Polsce jako Polak. Całe życie w Ukrainie posługiwałem się językiem rosyjskim jako ojczystym. Po konflikcie między Ukrainą a Rosją przeprowadziłem się do Polski - wrócę do moich polskich korzeni. Kiedyś myślałem, że naprawdę WSZYSCY Rosjanie są tacy popieprzeni, ale teraz jestem przekonany, że jest inaczej. Pytania „czemu nie po polsku?” są przezabawne - geez, jak będzie mi wygodnie to powiem po ukraińsku, ale jak nie chcę, to nie zawracajcie mi głowy, powiedzmy, że w Polsce powiem każdemu Ukraińcowi: „Dałeś mi post, w którym nikogo nie biję i po prostu napisałem swoje przemyślenia - m, super”. To jest koniec „wolności słowa””.
(DIR) Post #AlnlbyhkX0fU83WRE0 by 1jem@pl.m0e.space
2024-09-08T18:25:24.847888Z
1 likes, 0 repeats
@wiler @drq @qugalet @Shizanit @ua 私はウクライナのハリコフで生まれたが、ポーランドとロシアにルーツがあり、パスポートには国籍がウクライナと書かれている。ウクライナではずっとロシア語を母国語としていました。ウクライナとロシアの紛争後、私はポーランドに移り住んだ。以前は、ロシア人は本当にみんなめちゃくちゃだと思っていましたが、今は違うと確信しています。なぜポーランド語ではダメなのか」という質問は滑稽だ。まあ、都合がよければウクライナ語で言うけれど、言いたくなければ気にしないでくれ。これは「言論の自由」の終わりである。
(DIR) Post #AlnlnUW4b3ZfybYC9Y by qugalet@pl.m0e.space
2024-09-08T18:27:57.098309Z
0 likes, 0 repeats
@1jem @wiler @Shizanit @drq @ua 我出生在乌克兰的哈尔科夫,但我有波兰和俄罗斯血统,在我的护照上,我的国籍写的是乌克兰,尽管在乌克兰我不认为自己是乌克兰人,但在波兰我认为自己是波兰人。我在乌克兰一直使用俄语作为母语。乌克兰和俄罗斯发生冲突后,我搬到了波兰--我将归还我的波兰根。我曾经以为俄罗斯人真的都很糟糕,但现在我相信情况有所不同。为什么不用波兰语说?“这样的问题很搞笑--天哪,如果方便的话,我会用乌克兰语说,但如果我不想说,就不要打扰我,比方说,在波兰,我会对每个乌克兰人说:”你给了我一个帖子,我没有打任何人,只是写了我的想法--嗯,很好。这就是 “言论自由 ”的终结"。