Post AkOb4XdwDo3CLhdx32 by mike@mastodonczech.cz
 (DIR) More posts by mike@mastodonczech.cz
 (DIR) Post #AkOb4UEIuelNlKcwAy by mike@mastodonczech.cz
       2024-07-27T15:42:56Z

0 likes, 0 repeats

Meto, toto je poslední kapka! 😡 FB nám začal v poslední době brutálně omezovat organický dosah příspěvků na našem profilu @podnikatel Pak nám začal odebírat příspěvky s tím, že jsme se "zavádějícím způsobem pokusili získat To se mi líbí (...)"Dobrá, pochopím nenávist Mety vůči zpravodajským webům, ale FB začal odebírat odkazy na naše články i na soukromých profilech lidí!!! Právě nám psala vyděšená čtenářka a poslala tento screen (její jméno jsem vymazal). Připadá vám to normální?!

(DIR) Post #AkOb4VB9Nrpohq9vto by honzajavorek@mastodonczech.cz
       2024-07-27T19:42:03Z

0 likes, 0 repeats

@mike @podnikatel Já se divím, že se vám investice do správy FB ještě vůbec vyplácí. Vychází vám to na čísla, nebo to je jen setrvačnost? Tipoval bych, že když už, tak vaše cílovka bude spíš někde na LinkedInu než na Facebooku.Mimochodem Page404 od @jakubzelenka blokují od začátku úplně.

(DIR) Post #AkOb4WHvGAqW98Kr5s by mike@mastodonczech.cz
       2024-07-27T20:08:46Z

0 likes, 0 repeats

@honzajavorek @podnikatel @jakubzelenka Spíše je to setrvačnost. Čísla to nepřináší žádná. Zůstali jsme tam kvůli tomu, abychom tam měli ofiko profil. LinkedIn nám nefunguje už vůbec. Běžné zobrazení příspěvků "2x". Když jsme se tomu věnovali opravdu pečlivě, kdy jsme i označovali lidi, které jsme měli jako respondenty v článku, tak to mělo tak 20 zobrazení. Tam jsem aktualizaci zrušil, ale profil tam je, aby nás mohl označit podnikatel, který se chce pochlubit.

(DIR) Post #AkOb4WqfB0dRssabFA by honzajavorek@mastodonczech.cz
       2024-07-27T20:26:26Z

0 likes, 0 repeats

@mike @podnikatel @jakubzelenka No tam se nesdílí jako firma, tam to musí sdílet člověk, ideálně autor.

(DIR) Post #AkOb4XdwDo3CLhdx32 by mike@mastodonczech.cz
       2024-07-27T21:35:39Z

0 likes, 0 repeats

@honzajavorek @podnikatel @jakubzelenka jo, to mi taky marketing říkal. Jenže to bych musel dělat já (ostatní redaktoři se na mě v tomto vykašlou) a mě to děsně nebaví. 😄 Chvíli jsem to zkoušel, ale stejně mě ty výsledky nepřesvědčily. Já tam nemám prakticky žádné spojení, protože jsem to prakticky nikdy nepoužíval.

(DIR) Post #AkOb4YFVy66mEFDxcO by honzajavorek@mastodonczech.cz
       2024-07-27T21:53:17Z

0 likes, 0 repeats

@mike @podnikatel @jakubzelenka Jestli autoři nehnou prstem a psaní statusů je opruz, tak to vás zachrání asi už jen newsletter a na socky se raději vykašlete. Ušetřete energii a napněte ji směrem, kde se nebude násobit nulou.

(DIR) Post #AkOb4YqNl1bC4aTP5E by mike@mastodonczech.cz
       2024-07-27T22:49:03Z

0 likes, 0 repeats

@honzajavorek @podnikatel @jakubzelenka Ale toto já už dávno vím. 😉 Redaktorům v tomto ohledu nic přikazovat nebudu. Sami mi řekli, že to dělat nechtějí, tak to respektuji.

(DIR) Post #AkOb4ZhuY0PukbW9WC by jakubzelenka@mastodon.social
       2024-07-28T15:18:20Z

0 likes, 0 repeats

@mike @honzajavorek @podnikatel to je podle mě chyba. U nás je dohoda, že bude článek, nastřelený status a video na instáč, kde představí co píšou. Připlácíme jim za to a chceme celej balík. Jen text je na prd. Jinak je pravda, že FB už nic moc nepřinese. Funguje X a Linkedin někdy. Doporučuji uvažovat prostě o placených kampaní a spočítat zisky a ztráty.

(DIR) Post #AkOb4aVXZU7FEWjmsK by mike@mastodonczech.cz
       2024-07-28T16:59:12Z

0 likes, 0 repeats

@jakubzelenka @honzajavorek @podnikatel Jakube, my už jsme všichni starý, nikdo z redaktorů nemá zájem exhibovat na sockách, ani za prachy 🤣🤣 kampaně máme, efekt mě nepřesvědčil. Jsme odborný sever, fungujeme jinak 🤷‍♂️

(DIR) Post #AkOb4b8XEVJ9BSyvei by johnny@chatsubo.cbrpnk.dev
       2024-07-28T17:07:49.061Z

0 likes, 0 repeats

@mike@mastodonczech.cz @jakubzelenka@mastodon.socialPíše se mi to těžko, ale doba, kdy se dal dělat dosah bez placení je už dávno pryč. Jedině, kdybyste udělali nějakou virální pecku, kterou si lidi budou mezi sebou šířit organicky. Ale jinak vám opravdu nic jinýho nezbývá, než za ten dosah zaplatit. Takhle to prostě je teď nastavený a je třeba s tím počítat.Naštěstí za to nechtějí likvidační částky a s trochou šikovnosti se to dá udělat za pár korun.@honzajavorek@mastodonczech.cz @podnikatel@mastodonczech.cz