Post AjWdlgXpi6I39TP9Xs by jk@mastodonczech.cz
(DIR) More posts by jk@mastodonczech.cz
(DIR) Post #AjWdlfiQnDAoa3M6QS by DonBahno@cztwitter.cz
2024-07-01T20:21:07Z
0 likes, 0 repeats
Asi nikdy nedostanu z hlavy, jak mi v jedné z minulých prací vedoucí vyčítal, že jsem na ty zákazníky až příliš hodný. No, co vám budu povídat, jsem fakt rád, že jsem se tehdy rozhodl odmítnout prodloužení smlouvy. Bohužel, dneska jsou trendy spíše ostré lokty a morální flexibilita. Asi se do této doby moc nehodím. Jsem prostě divnej. A asi i vadnej.
(DIR) Post #AjWdlgXpi6I39TP9Xs by jk@mastodonczech.cz
2024-07-02T05:46:08Z
0 likes, 0 repeats
@DonBahno to taky znám z trochu jiného gardu. Já zase slýchal, že vedoucí je buď hodnej anebo dobrej 😀A dobou to není. Lidi jsou furt stejní.
(DIR) Post #AjWdlhBtJAKh9i98z2 by DonBahno@cztwitter.cz
2024-07-02T15:58:13Z
0 likes, 0 repeats
@jk Neřekl bych, že lidi jsou citróny, které je potřeba pořádně vymačkat, aby podali nejlepší výkon, právě naopak. Práce ve stresu pod šéfem, který si nebere servítky, je dlouhodobě neudržitelná. Výsledkem je pak vyhoření, fluktuace a snížená produktivita.
(DIR) Post #AjWdlhpavY5l8qiqrw by johnny@chatsubo.cbrpnk.dev
2024-07-02T16:23:38.278Z
0 likes, 0 repeats
@DonBahno@cztwitter.czZrovna dneska jsem měl na tohle téma diskuzi s kolegou v práci. Ne nadarmo vznikají nástroje, který mají možnost podchytit vyhoření týmu už v zárodku.Jsou firmy, kde to neřeší (hlavně korporáty) a prostě po domačkání si najmou nějakou čerstvou krev, která bude za pár let stejně spoilnutá jako ta před ní. Ale reálně všichni chtějí pracovat tam, kde to má smysl a zaměstnanec si tam nepřipadá jako kanonenfutr, kterej je vždycky nahraditelnej.@jk@mastodonczech.cz