Post AizkskhqT7PqaqHrtY by Xen4n@social.net.ua
(DIR) More posts by Xen4n@social.net.ua
(DIR) Post #Aizksj7INWaLfCBAHo by devops@twiukraine.com
2024-06-16T16:20:37Z
0 likes, 0 repeats
Учора був незвичайний досвід вживання #mdma Вирішили зробити невеличку #kinky вечірку з дрескодом (шкіряні портупеї). Це був перший мій досвід вживання таких речовин. Можу сказати, що це дуже і дуже приємно. У нас було добре зроблено освітлення (гірлянда) та гарний вид на місто. Ще важливо щоб речі поруч були приємні на дотик, бо дуже тактильні підвищується в рази. Приємно торкатись, гладити та лежати поруч з іншими учасниками. Усі інші відчуття дають стільки емоцій, що сексу й не хочеться
(DIR) Post #AizkskhqT7PqaqHrtY by Xen4n@social.net.ua
2024-06-16T18:47:24.047227Z
1 likes, 0 repeats
@devops де б я ще дізнався про такий досвід, як не тут :catpolite:
(DIR) Post #AizkslmqS10dwddNKK by devops@twiukraine.com
2024-06-16T16:24:39Z
0 likes, 0 repeats
З ефектів в мене було наступне: через розширення зіниць хочеться бути в полумраці, дивитись на блимання вогників гірлянди, торкатись інших та отримати долоні інших на собі. У голові ясність та майже повна відсутність думок, живеш одними почуттями. Мені сподобалось одразу робити усе, що просить тіло: танцювати, лежати, слухати, розмовляти та просто лежати
(DIR) Post #Aizku29D6jFIyahL16 by devops@twiukraine.com
2024-06-16T18:52:26Z
1 likes, 0 repeats
@Xen4n ну, значить не дарма я писав. Шкода, що не можу поділитися фоточками. Коли показав їх одруженому компаньйону, він зітхнув та розчаровано сказав: «як же сумно я живу» ;-)