Post AdhrihgioHeVP2T94C by brawnybunkbedbuddy@mastodon.world
 (DIR) More posts by brawnybunkbedbuddy@mastodon.world
 (DIR) Post #Adc6IyodX1SsTdtLns by wloczykij@101010.pl
       2024-01-07T20:24:23Z

0 likes, 1 repeats

Mam pytanko do specow od iPhone. Mam nadzieje, ze cos doradzicie. iphone, to chyba ze 2-3 wersje wstecz, ale glowy nie dam. Jak ta informacja bedzie pottrzebna, to sie dowiem, ale dopiero jutro najprawdopodbniej.Jest sobie osoba nietechniczna z iphonem. Potrzebuje z tego iphone sciagnac sporo zdjec i filmow. Po mojej stronie jest linux i nextcloud. Nie mam nic ze stajni apple. Czy jest na iphonie cos, co by latwo umozliwilo przestanie tych danych przez neta? Najlepiej bez koniecznosci instalowania zadnego softu i zaznacznia pojedynczo zdjec/filmow. W ostatecznosci trzeba bedzie zainstalowac aplikacje od nextclouda, ale wolalbym nie zniechecac tej osoby na dzien dobry.Czy daloby sie udostepnic jakis link, zeby ta osoba prosto wyslala te zdjecia/filmy?  Uzywanie nextclouda na telefonie przez www do zbyt komfortowych rozwianan nie mozna#iphone #apple #pytanie #pytania

(DIR) Post #Adc7SHFkS3REDgZPiC by matsafi@pol.social
       2024-01-07T20:37:15Z

0 likes, 0 repeats

@wloczykij nie 馃ゲ

(DIR) Post #Adc8psPqXxqI5p6ukS by wloczykij@101010.pl
       2024-01-07T20:52:45Z

0 likes, 0 repeats

@matsafiA co, Apple nie lubi niczego poza swoim 艣rodowiskiem?

(DIR) Post #AdcAZDOXUi568wgL9k by matsafi@pol.social
       2024-01-07T21:12:07Z

0 likes, 0 repeats

@wloczykij maj膮c Windows, m贸g艂by艣 zgra膰 wszystkie zdj臋cia przez iTunes. Na Linuxa nie ma tej appki, mo偶na pr贸bowa膰 przez Wine, ale pono膰 艣rednio to dzia艂a 馃檪

(DIR) Post #AdcBejXpUOlDFxDrnc by wloczykij@101010.pl
       2024-01-07T21:24:21Z

0 likes, 0 repeats

@matsafiZapomnia艂em wspomnie膰, 偶e ten iPhone jest jakie艣 200 km ode mnie. Pisz膮c o  nextcloud chyba u偶y艂em zbyt du偶ego skr贸tu my艣lowego.Chodzi oczywi艣cie o zgranie przez neta.

(DIR) Post #AdcE5R9oA3aRxJqcd6 by byte@101010.pl
       2024-01-07T21:51:34Z

0 likes, 0 repeats

@wloczykij Je偶eli w艂膮czona jest synchronizacja zdj臋膰 z iCloud, to mo偶na bardzo prosto 艣ci膮gn膮膰 zdj臋cia z webowego interfejsu, tyle 偶e w paczkach po tysi膮c 馃榾https://www.icloud.com/photos/

(DIR) Post #AdcEihJu0BtxNTI3Hs by owly@pol.social
       2024-01-07T21:58:39Z

0 likes, 0 repeats

@wloczykij jest apka google, kt贸ra pozwala na przerzucenie zdj臋膰 na google photos. Najpro艣ciej po sieci przez iCloud tak jak pisa艂 Maciej. Pewnie s膮 jakie艣 apki w Appstore, kt贸re by pozwoli艂y to zrzuci膰聽hurtem ale to bym musia艂 poszuka膰.

(DIR) Post #AdhrihgioHeVP2T94C by brawnybunkbedbuddy@mastodon.world
       2024-01-10T13:20:24Z

0 likes, 0 repeats

@wloczykij documents by readdle; skopiuj tam inz przegladarki czy udostepnionego zasobu sieciowego przenies wszystko co tam chcesz