Post AdawPWLf3bLEt5Z5lo by takarybka@pol.social
(DIR) More posts by takarybka@pol.social
(DIR) Post #AdauHxZ5maL34c78jI by takarybka@pol.social
2024-01-07T06:35:01Z
0 likes, 1 repeats
Oj tam styczeń, luty jest ważniejszy. Dla M I Ł O Ś C I. 🌼 https://youtu.be/7S1gvO2tnuk?feature=shared
(DIR) Post #AdavIWwyJzH2ly7TzU by takarybka@pol.social
2024-01-07T06:46:15Z
0 likes, 1 repeats
💞💞💞⬆️ PLW taką zimę, poniżej zera, jak w czarno-białym filmie jeśli zakocham się, to zakładam sweter i wychodzę z pedzlem i z farbami i maluję, a potem zabieram cię gdzie chcesz trochę wyżej, trochę niżej, tam gdzie nikt nas nie znajdzie na bezkres. Jeśli zakocham się to muszę zrobić coś specjalnego z myślą o tobie, otworzyć niebo, żeby dowiedzieć się gdzie słońce chodzi spać i przekazać to tobie, i chcę powiedzieć każdemu kto nie wie, że wiem co to jest szczęście, jeśli zakocham się, ale dlaczego ciągle powtarzam „jeśli”. Jeśli zakocham się, jeśli zakocham się, jeśli zakocham się, to chyba w tobie, i będę śpiewać jak śpiewasz ty, i dam ci coś więcej, jeśli zakocham się wewnątrz mnie to będę winić ciebie, ale popatrz na świat, jaki jest dziwny, zdumiewa się jeśli ci mówię, że cię kocham, ale jeśli usuniesz stąd także miłość po usunięciu wszystkiego, to dokąd pójdziemy? Miłość przychodzi, miłość odchodzi, bez miłości jak żyć, ale jeśli boisz się, rób jak ja, połóż z przodu „jeśli”. Jeśli zakocham się, jeśli zakocham się, jeśli zakocham się, to chyba w tobie.💞💞💞
(DIR) Post #AdawPWLf3bLEt5Z5lo by takarybka@pol.social
2024-01-07T06:58:47Z
0 likes, 0 repeats
⬆️ A jeśli to wyżej kogoś jeszcze nie rozmiekczyło, to zostaje mi już tylko Pupo... 🌼 https://music.youtube.com/watch?v=s4KsLHSIVg8&feature=shared
(DIR) Post #Adb5RxpsjIZgIxwMT2 by magdaasitarz@mastodon.pl
2024-01-07T08:40:04Z
0 likes, 0 repeats
@takarybka Dedykacja dobra:) "I od zespołu, dla pań, które tak dzisiaj o nas tu dobrze dbają, żebyśmy nie padli - specjalny utwór!"Jestem wielką fanką dedykacji, uwielbiam w książkach, przed piosenkami, dedykowane wpisy na social mediach - znaczy oznaczanie odbiorcy. Super to urocze!
(DIR) Post #Adb5gEM26vY9afmWJM by magdaasitarz@mastodon.pl
2024-01-07T08:42:38Z
0 likes, 0 repeats
@takarybka Ty mnie rozmiękczasz, dziewczyno, cały czas! 🤗
(DIR) Post #AdbrzB4ZeVJPvNOEYy by takarybka@pol.social
2024-01-07T17:43:54Z
0 likes, 0 repeats
@magdaasitarz
(DIR) Post #Adbs6HDJDdjuzsrQGW by takarybka@pol.social
2024-01-07T17:45:12Z
0 likes, 0 repeats
@magdaasitarz "Cieńdobry, kciałem zadedykować piosenkę..." 😍
(DIR) Post #AdbxpVi7rhNwB7Hd3Y by magdaasitarz@mastodon.pl
2024-01-07T08:56:27Z
0 likes, 0 repeats
@takarybka Bywałam kiedyś na potańcówkach lokalnych pod gołym niebem, w takim barze koło mojego domu, kiedy mieszkałam chwilowo w Sosnowcu. Super klimat, nieśpieszny.Do dziś pamiętam dwie dedykacje:"Od chłopaków z Niwki dla dziewczyn z Modrzejowa" - piosenka Majteczki w kropeczki"Od kochającego męża dla żony Krystyny" - piosenka Bo jesteś ty.Nie wiem dlaczego akurat te mi zostały w pamięci. Pierwsza mnie rozśmieszyła, a druga wzruszyła chyba.
(DIR) Post #AdbxpYpgG4D7rPqCkS by takarybka@pol.social
2024-01-07T17:53:59Z
0 likes, 0 repeats
@magdaasitarz Najlepsze klimaty. 💞
(DIR) Post #AdbxpZvOCKN5FPWHHk by magdaasitarz@mastodon.pl
2024-01-07T09:01:24Z
0 likes, 0 repeats
@takarybka I ta kula dyskotekowa zawieszona pod gołym niebem! Ciepłe noce, miła kameralna atmosfera, ludzie w różnym wieku razem.Bardzo miło wspominam.