Post AdZQGulpUnS6KkhJPU by swordziak@pol.social
(DIR) More posts by swordziak@pol.social
(DIR) Post #AdZQGulpUnS6KkhJPU by swordziak@pol.social
2024-01-06T12:55:44Z
0 likes, 2 repeats
Czuję się jak ostatnie zero...Dzisiaj się dowiedziałem, że z mieszkania, do którego miałem się wprowadzić nici, bo kumpel padł totalnie, miał kolejny zabieg, po którym wcale nie jest lepiej i nie wyjdzie z szpitala szybciej niż w piątek a kluczy nie ma mi kto przekazać plus prawdopodobnie będzie miał wypowiedzianą umowę, bo właściciel był jego szefem, który go kilka dni temu zwolnił, a nie będzie chciał trzymać osoby bezrobotnejNa dzień dzisiejszy nie mam nic, nawet gdzie spać do środy, bo nocleg mi się kończy rano, a ostatnie pieniądze jakie miałem przeznaczyłem na przedpłatę lokalu, do którego się nawet nie wprowadzę i mimo, że je na 100% odzyskam, to nie wiem nawet kiedy...Przepraszam, ale niestety muszę udostępnić link do zbiórki, którą ostatnio założyłem i jej cel miał być na pomoc nam obu. Ja nie mam już do środy nic, zostało mi tylko trochę chleba, a tez nie mam nawet od kogo pożyczyć. Potrzebuję około 200 złhttps://zrzutka.pl/ybu42jStaram się teraz wynająć już coś sam, a do środy mam też jeszcze 2-3 rozmowy o pracę, więc wychodzę ponownie na przód, ale dziękuję za pomoc wszystkim i jestem wdzięczny@mr_zvbr @szkodnix @sztucznechwasty @SceNtriC @JFreeWolny @wariat @radpanda @anarchowawa @wolnelewo i inni. Proszę o udostępnienie, ja wiem że to okres przed wypłatą i raczej nic nie zdobędę, ale sprawa jest poważna