Post AdOUyA3Ap9sjFk7zSy by dromografosGR@social.dromografos.report
(DIR) More posts by dromografosGR@social.dromografos.report
(DIR) Post #AdOUyA3Ap9sjFk7zSy by dromografosGR@social.dromografos.report
2024-01-01T06:48:37.436Z
1 likes, 0 repeats
Πολλά χρόνια τώρα αποφεύγω τις ανούσιες ευχές και τις λοιπές μαλακίες για το νέο έτος…Κοιμάμαι νωρίς, ξυπνάω βρίζοντας απ τα βαρελώτα και τα ξημερώματα απ τη βοή των αυτοκινήτων που γυρνάνε οι μεθυσμένοι…Η πιο άθλια γιορτή…ένα ηλίθιο ψέμα.Η νέα χρονιά θα είναι χειρότερη απ την προηγούμενη ότι και αν ευχηθούμε και τίποτα δεν μπορεί να το αλλάξει αυτό…κάποτε πίστευα ότι μπορούσε αλλά όχι πια.Λυπάμαι που ίσως το χαλάω σε κάποιους αλλά αρνούμαι να μετέχω σε συλλογικές κατευθυνόμενες παραισθήσεις-ψευδαισθήσεις.Η μόνη βέβαια διαπίστωση για το νέο έτος θα μπορούσε να είναι ότι σίγουρα θα είμαστε ένα βήμα πιο κοντά στο τέλος αυτού του απάνθρωπου παρανοϊκού συστήματος που στηρίζουμε και συντηρούμε όλοι…
(DIR) Post #AdOVJDA2SBmUywNOqW by getimiskon@fedi.getimiskon.xyz
2024-01-01T06:58:36.112326Z
0 likes, 0 repeats
@dromografosGR καλώς ή κακώς, έτσι είναι. Δεν έχεις άδικο. Εγώ πάντως ευχήθηκα "καλά γαμήσια". Η ΠΟΥΤCΑ που θα πέσει φέτος θα είναι ακόμα μεγαλύτερη. Και ήδη ξεκίνησε. :nkoPopcorn:
(DIR) Post #AdOe5z4uOumn7zkE8O by flying_witch@kafeneio.social
2024-01-01T08:35:30Z
1 likes, 0 repeats
@dromografosGR κάτι τέτοιο σκέφτομαι κάθε χρόνο,εσυ είχες το θάρρος να το εκφράσεις,εγώ έβαλα κλανιτσες δεν ήμουν ακόμη έτοιμη να το πω