Post Ad58hCadhqHN4zoapM by aarchangl@wspanialy.eu
(DIR) More posts by aarchangl@wspanialy.eu
(DIR) Post #Ad57qAhhzIGHslpoMC by aarchangl@wspanialy.eu
2023-12-22T22:12:32Z
0 likes, 0 repeats
Chciałem sobie pograć w Far Cry 6, ale ta gra mnie tak denerwuje, że nie jestem w stanie...W tej grze jest wszystko jakoś tak źle, mdło, wolno i generalnie jakoś meh. Chyba wolę przechodzić setny raz Cyberpunka, bo tam jakoś wszystko działa lepiej...#gry #games #giereczkowo #gaming #farcry6
(DIR) Post #Ad57qBObPoZa1nu4DQ by tomgwynplaine@101010.pl
2023-12-22T22:36:06Z
0 likes, 0 repeats
@aarchangl Aż tak źle? Przeszedłem piątkę i bawiłem się nieźle. Wszystko popsuli porównując z poprzednimi częściami?
(DIR) Post #Ad58hCadhqHN4zoapM by aarchangl@wspanialy.eu
2023-12-22T22:45:41Z
0 likes, 0 repeats
@tomgwynplaine Piątka to przy tym 10/10 GOTY i Geoff Keighley na klęczkach do Montrealu idzie.Gra jest wolna, tempo ma chyba jeszcze wolniejsze niż miał Primal. Chcę zobaczyć co tam nawywijał ten cały Giancarlo Esposito, ale ta gra mnie zwyczajnie denerwuje. Jest tak bardzo bylejaka, że większym odcinaniem kuponów to chyba była tylko 4, chociaż tam chciało się chociaż obserwować poczynania tego wariata jakim był Pagan Min. A tutaj? Tu mam ochotę każdą cutscenkę pominąć, gra niemal krzyczy przez monitor że jest Pay to Win, co jest absurdalne w grze singlowej, ale jak do wszystkiego jest potrzeba 2137 śrubek i 1488 kawałków stłuczonego szkła to aż człowieka trzęsie. Dynamiki nie ma w ogóle, zawiązanie akcji jest tak bardzo bzdurne, chemii między postaciami nie ma w ogóle i jedyne co, to "haha kurczak morderca" albo "haha aligator w kurtce".