Post Acj3Ol4bdL4koisUHQ by szern@mastodon.pl
(DIR) More posts by szern@mastodon.pl
(DIR) Post #AciRR8KMLkazG8x4ro by rdrozd@101010.pl
2023-12-11T23:57:20Z
0 likes, 1 repeats
Podejrzane u kogoś w komentarzach:"Najgorsze, że czasem namawiamy znajomych na jakiś koncert czy wyjście gdzieś na wystawę (bo naprawdę zajebista i jest raz na kilka lat), a oni odpisują, że niestety mają plany, a potem na fejsie piszą, ze w weekend łyknęli dwa sezony jakiegoś gównianego serialu."
(DIR) Post #Acj1GuBhf8JKrOKDrs by LukaszHorodecki@pol.social
2023-12-12T06:38:48Z
0 likes, 0 repeats
@rdrozd Nie dziwie się. Jakby ktoś chciałby mnie wyciągać z domu i na dodatek między ludzi, to chyba nawet shorty na YT wolałbym oglądać. A gdybym jeszcze miał z kim siąść przed TV, to nawet nie bawiłbym się w spławianie zapraszających, tylko ignorował wiadomości.
(DIR) Post #Acj1N0UD9piU8FtLCC by nomadbynature@101010.pl
2023-12-12T06:39:58Z
0 likes, 1 repeats
@rdrozd e tam, różne rzeczy mają dla ludzi różną wartość. Ktoś lubi 'fiu fiu ąę' wystawy, a ktoś 'gówniane' seriale i chill na kanapie np. z ukochaną osobą. Komu to oceniać?
(DIR) Post #Acj3Ol4bdL4koisUHQ by szern@mastodon.pl
2023-12-12T07:02:40Z
0 likes, 0 repeats
@rdrozd Świat jest dziwny. Ostatnio byłem na "imprezie" luźno związanej z Linkedin. W mojej opinii: dno i wiadro mułu, żal.pl i żenada. Prymitywnie, ordynarnie i seksistowsko. Później dziesiątki euforycznych opinii na portalu i setka zachwyconych uczestników. Mam problem, poważnie zaczynam się zastanawiać, czy ludzie zminili się aż tak bardzo, czy ze mną coś jest mocno nie tak. A odnosząc się bezpośrednio do Twojego wpisu: dlaczego ci ludzie nie potrafili powiedzieć: nie chcę?
(DIR) Post #Acj8oxojNF6xdqle2y by adrianwiderski@mastodon.social
2023-12-12T08:03:26Z
0 likes, 0 repeats
@rdrozd U mnie to działało zawsze tak, że namawiałem kogoś na coś, co zawsze było super, a jak poszli ze mną to okazało się, że akurat w tym roku było ciulowo XD
(DIR) Post #Acj9gLyQI9bluQl7hI by wariat@mastodon.social
2023-12-12T08:13:05Z
0 likes, 0 repeats
@rdrozd Tylko to też takie „ocenianie po okładce”.Bo umiem też sobie wyobrazić sytuację kiedy ktoś ma plany typu „życie”, a później ponieważ na fejsach wolno — tak słyszałem — tylko hurraoptymistycznie, no to leci o serialach.I nie, że to ten przypadek ktoś opisywał, ale to jeden z gazyliona możliwych pewnie.