Post AcEHEd8CmwlU9FcxEG by RezzaBuh@mastodon.social
(DIR) More posts by RezzaBuh@mastodon.social
(DIR) Post #AcEGpTcP1JzlP9l2iO by jakubzelenka@czech-press.eu
2023-11-27T06:43:43Z
0 likes, 0 repeats
"To chcete, aby se vrátil Babiš?" Přestalo fungovat.
(DIR) Post #AcEGpUcRIfcQVYmaPY by jan@social.dytrych.cloud
2023-11-27T07:08:09Z
0 likes, 0 repeats
@jakubzelenka bohužel se to chlapcům celkově nedaří vysvětlit 🙉 Jsem fakt zvědavý jak to dopadne u voleb.
(DIR) Post #AcEGpVlL34Kc3RxCvA by jakubzelenka@czech-press.eu
2023-11-27T07:29:32Z
0 likes, 0 repeats
@jan to asi každý. Jen zatím moc lidí nevidí rozdíl mezi touhle vládou a Babisem. A zahraniční politika nestačí.
(DIR) Post #AcEGpWiXUxgd13eUCG by piratzbrna@mastodonczech.cz
2023-11-27T07:47:03Z
0 likes, 0 repeats
@jakubzelenka @jan Kvůli situaci v resortu spravedlnosti byly statisícové demonstrace MChv.teď dělá Blažek ještě horší věci.Jaký dopad to asi může mít na lidi z těch demonstrací? Brutálně racionálně si mám přát návrat rudé Marie, co byla lepší než Blažek?????
(DIR) Post #AcEGpXgRuDbo0rgKZs by RezzaBuh@mastodon.social
2023-11-27T07:55:23Z
0 likes, 0 repeats
@piratzbrna @jakubzelenka @jan já moc nechápu, proč si ti lidi stěžují. Vždyť pro vládu s Blažkem hlasovali, všem bylo jasné, co je to za člověka a jak to dopadne a teď se to na chlup splnilo a jsou z toho rozladění 😉.
(DIR) Post #AcEGpYP7E9L0FOa0CO by piratzbrna@mastodonczech.cz
2023-11-27T08:23:30Z
0 likes, 0 repeats
@RezzaBuh @jakubzelenka @jan Lidi (naivně?) očekávali, že ta Demokratická vláda se bude držet nějakých zásad, že slovutný Fiala bude krotit svého kamaráda Blažka (jenže drátky vedou spíš naopak..?), že zkrátka ODS musí být lepší, než ANO.Holt.. nemusí.ANO ohýbá stát pro svého jednoho majitele, a občas udělá i něco dobrého. ODS ohýbá stát pro řadu menších šíbrů, a občas udělá i něco demokratického.
(DIR) Post #AcEGpZBgJaBag1Imtk by RezzaBuh@mastodon.social
2023-11-27T08:41:15Z
0 likes, 0 repeats
@piratzbrna @jakubzelenka @jan já jsem se podíval na kandidátku Spolu, uviděl jsem Blažka na volitelným místě a dál jsem nečetl 😉.
(DIR) Post #AcEGpZqRs0nOiSNLRQ by mkyral@mastodonczech.cz
2023-11-27T09:53:37Z
0 likes, 0 repeats
@RezzaBuh Jenže tím si člověk moc nepomohl, když bylo jasné, že ani jedna koalice nemá na to sama složit vládu.@piratzbrna @jakubzelenka @jan
(DIR) Post #AcEGpaq8Ag8TnlEbaK by RezzaBuh@mastodon.social
2023-11-27T09:54:56Z
0 likes, 0 repeats
@mkyral @piratzbrna @jakubzelenka @jan tak proto jsem nevolil ani jednu z těch koalic, nějak jsem tenhle výsledek očekával a bohužel to tak dopadlo 😀.
(DIR) Post #AcEGpbi0wLEmUsRdZY by piratzbrna@mastodonczech.cz
2023-11-27T10:01:59Z
0 likes, 0 repeats
@RezzaBuh @mkyral @jakubzelenka @jan Njn to jsou pak dilemata, zda volit PROTI Babišovi (současnou vládu), nebo volit PRO (stranu co se nedostane do PSP).Nebýt dobrého výkonu pirátských ministrů, tak bych to asi viděl podobně. Ale za výkon na MZahr a za rozjezd digitalizace jsem zas dost rád..
(DIR) Post #AcEGpcVdxow6ynfGvg by RezzaBuh@mastodon.social
2023-11-27T10:14:55Z
0 likes, 0 repeats
@piratzbrna @mkyral @jakubzelenka @jan zahraničí dobrý, to je příjemné překvapení. O výkonu Bartoše bych pomlčel a ten průser s digitalizaci stavebního řízení vypadá na mega brutální průser.
(DIR) Post #AcEGpdLOrOKvZJsbbM by keddie@mastodon.pirati.cz
2023-11-27T10:37:01Z
0 likes, 0 repeats
@RezzaBuh @piratzbrna @mkyral @jakubzelenka @jan Řezzo, proč? DSŘ je zcela jednoduchá situace. Ministerstvo pod vedením Bartoše vysoutěžilo dané řešení o řád levněji. Dodavatelé udělali povyk, za silného přispění některých medii a ještě je zcela nepochopitelně podpořil ÚOHS. Co se tam teda udělalo špatně? Že se to zadalo znovu a lépe a přihlásili se tam levnější firmy pracující s modernějšími technologiemi?
(DIR) Post #AcEHEd8CmwlU9FcxEG by RezzaBuh@mastodon.social
2023-11-27T10:41:40Z
0 likes, 0 repeats
@keddie @piratzbrna @mkyral @jakubzelenka @jan nevidím do toho tak moc, jak jsem chápal, tak to bylo procesně špatně udělané. Pokud to tak není, tak díky za vysvětlení. Stihne se to ještě? Znám dost lidí, kteří se toho celkem bojí.