Post Ac0THpomYSLHbKOjB2 by programydovoleb@cztwitter.cz
 (DIR) More posts by programydovoleb@cztwitter.cz
 (DIR) Post #Ac0THpomYSLHbKOjB2 by programydovoleb@cztwitter.cz
       2023-11-20T08:32:17Z

0 likes, 0 repeats

Každá síť má svá specifika. Na Mastodonu jsou Programy něco málo přes rok, zatím zde mají 209 příspěvků a 230 sledujících, ale takřka nulové reakce.Prozatím mi přijde, že to úplně nefunguje. Asi nejvíc narážím na to, že tu je nutné správně odhadnout čas, kdy tu lidi jsou, protože není jak jinak se k nim dostat. Možná píšu zle, možná v nevhodný čas, nebo prostě mají Programy fungovat jen kolem voleb. Max leda psát, co je nové, ale neřešit politické novinky.Jak to vnímáte?

(DIR) Post #Ac0THqvuPRdZ3ijvvM by schmaker@schmaker.eu
       2023-11-20T18:49:50Z

0 likes, 0 repeats

V rychlosti jsem projel co tady děláte a zkusim pár postřehů z mé strany: - nevidím jediný hashtag - z mýho pohledu "více je více" - přes #politika se můžete dostat k lidem, kteří sledují hashtag a nesledují konkrétně Vás - příspěvky mi přijdou spíš zpravodajské než interakční, z toho důvodu celkem chápu, proč interakce příliš nejsou - to nebude vada, ale vlastnost fediverse. To, že nejsou lajky neznamená, že to lidi nečtou (ono to bohužel nejde moc monitorovat, protože to každej čte na svý instanci) - chcete-li interakce, nastavujte témata a ptejte se .. možná bych na Vašem místě dělal to, co děláte doteď (kde interakce nebudou) a čas od času to prokládal příspěvky s náměty čistě pro diskuzi obecenstva (kde bude naopak reakcí více) - a za mě pokud tam bude osobní názor, tím lépe - konfrontace názorů tady je totiž celkem milá 😀

(DIR) Post #Ac0XmgpyOX7GXcvIqe by programydovoleb@cztwitter.cz
       2023-11-20T19:29:50Z

1 likes, 0 repeats

@schmaker Díky mocHashtagy přidám, nevěděl jsem, že tu dobře fungují.Osobní názor dávat nemohu, Programy mají oficiální formu zapsaného spolku a stanovy, které vyžadují neutralitu. Vím, že tohle je překážka větší atraktivitě.Zkusím interaktivnější formu, na IG to docela funguje, zapojuje se asi 1/4 sledujících.Ad příspěvky, Programy jsou hlavně projektem k volbách a ty jsou až za 7,5 měsíce. Teď je to o vylepšeních Programů a agregace relevantních zpráv, ne vždy top priority.