Post AbYvot8RLOF86DoDFg by Free_Julian@mastodon.social
 (DIR) More posts by Free_Julian@mastodon.social
 (DIR) Post #AbYvog5pplR1eNURt2 by mathew_tsatsoulis@kafeneio.social
       2023-11-07T10:27:02Z

0 likes, 0 repeats

Τον λόγο για τον οποίο δεν παραβρέθηκε, χθες, στη εκδήλωση προς τιμήν του Κώστα Σημίτη εξήγησε ο Στέφανος Κασσελάκης μετά τον ντόρο που προκάλεσε η απουσία του και η φωτογραφία της άδειας θέσης.«Τι δουλειά έχω εγώ με όλους εκείνους που έχουν σπαταλήσει τόσα δισεκατομμύρια ευρώ του ελληνικού λαού. Ξεχνάμε τη διαπλοκή αυτών των ετών; Μόνο εκσυγχρονισμός δεν ήταν. Ας αναλάβουν άλλοι τον μανδύα του χρέους της χώρας. Ο ΣΥΡΙΖΑ, σίγουρα δεν το προκάλεσε», είπε απαντώντας σε ερώτηση Ωραιος ο Στεφανος

(DIR) Post #AbYvohBXm1az2NAWQK by Free_Julian@mastodon.social
       2023-11-07T10:29:27Z

0 likes, 0 repeats

@mathew_tsatsoulis απλά ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε μνημονιάρα μαζί με αυτούς

(DIR) Post #AbYvoiCI0jmoAyWdE0 by mathew_tsatsoulis@kafeneio.social
       2023-11-07T10:33:04Z

0 likes, 0 repeats

@Free_Julian Αυτο ναι , σιγουρα εχει τεραστια ευθυνη ο ΣΡΖ και ο Τσιπρας, εγω δινω στον Κασελακη το γεγονος οτι δεν μάσησε τα λογια του και ειπε αυτο που λεει ολη η χωρα για την περιοδο εκεινη,και κανενας/μια θεσμικος δεν τολμησε να το πει ευθεως επισης νομιζω οτι ο Κασελακης και ο ΣΡΖ γενικα θα πρεπει να κριθει για την πορεια του αφου ανελαβε την ηγεσια και μετα, ίδωμεν........

(DIR) Post #AbYvoj22uJBclUjxtg by tromo@kafeneio.social
       2023-11-07T10:35:25Z

0 likes, 0 repeats

@mathew_tsatsoulis Μην δικαιολογείς νεοφιλελεύθερους... @Free_Julian

(DIR) Post #AbYvojuddKr5UoHYzQ by mathew_tsatsoulis@kafeneio.social
       2023-11-07T10:41:30Z

0 likes, 0 repeats

@tromo @Free_Julian χαχα , οχι δεν δικαιολογώ κανενα/μια, αυτο που κανω ειναι να αποδιδω τα του καισαρι στο καισαρι , δεν εχω κανενα λογο και καμια αναγκη να δικαιολογησω  πολιτικους για τις πραξεις τους και τις πολιτικες που ακολουθησαν/θουν, μονο κρινω, κατακρινω και ενιοτε μπορει να επιβραβευω καποιον/α για κατι σωστο που κανει ή λεει

(DIR) Post #AbYvokf4qg0Boq0eNE by tromo@kafeneio.social
       2023-11-07T10:44:32Z

0 likes, 0 repeats

@mathew_tsatsoulis Το να περιμένεις τον Κασσελάκη να μην εφαρμόσει νεοφιλελέ πολιτική πάντως είναι σαν να περιμένεις τον Μητσοτάκη να επιστρέψει τα κλεμμένα, αυτού και του σογιού του :P @Free_Julian

(DIR) Post #AbYvolZRT75YdeNfEG by tromo@kafeneio.social
       2023-11-07T11:01:15Z

0 likes, 0 repeats

@mathew_tsatsoulis Παίδες δεν έχει να κάνει με τα πρόσωπα, ούτε καν με το κόμμα όπως αποδείχτηκε επί Τσίπρα. Οι δυτικές ελίτ πιέζουν - έως επιβάλλουν - προς τον νεοφιλελευθερισμό που κύριοι θεσμικοί εκπρόσωποι του είναι η ΕΕ και η ΗΠΑ. Το ότι ο νεοφιλελεδισμός είναι οικονομική καταστροφή και ανελέητου μεγέθους πλιάτσικο δεν το ξαναεξηγώ. @Free_Julian

(DIR) Post #AbYvomXLsN0jdSPVbs by Free_Julian@mastodon.social
       2023-11-07T11:05:24Z

0 likes, 0 repeats

@tromo @mathew_tsatsoulis ε πως έχουν να κάνουν και τα πρόσωπα,οι δυτικές ελίτ πάντα θα πιέζουν αυτό δεν σημαίνει ότι όλα τα πρόσωπα υποκύπτουν στις πιέσεις αλλιώς είναι σαν να λέμε ότι υπάρχει αδιέξοδο...η Σλοβακία πχ είπε δεν στέλνω βοήθεια  άλλο στην Ουκρανία

(DIR) Post #AbYvonOAhzGIHH7gwK by mathew_tsatsoulis@kafeneio.social
       2023-11-07T11:13:45Z

0 likes, 0 repeats

@Free_Julian Συμφωνώ, παιζει μεγαλο ρολο το πρόσωπο και τι εξυπηρετει αυτο, ενας yesman σαν τους δικους μας πολιτικους στο συνολο τους, δεν μπορει να παει κοντρα στα θελω των ΗΠΑ και Ε.Ε  με εξαιρεση τον Βαρουφακη νομιζω, μονο ο Βαρουφ. αν ηταν στο χερι του θα όρθωνε αναστημα, και νομιζω το απεδειξε στην προηγουμενη κυβέρνηση με Τσιπρα εκει που ο Αλεξης προδωσε το λαο ο Βαρουφ. προσπαθησε να κανει αυτο για το οποιο τον ειχε εξουσιοδοτήσει ο λαος, δεν τον αφησαν ...........      @tromo

(DIR) Post #AbYvooGlR0vl0afI24 by tromo@kafeneio.social
       2023-11-07T11:15:44Z

0 likes, 0 repeats

@mathew_tsatsoulis Κατ εμέ εσείς οι σοσιαλδημοκράτες δεν έχετε άλλη επιλογή από Βαρουφάκη, μέχρι να σας πουλήσει κι αυτός :P Καλά και το ΚΚΕ θα σας πουλήσει τα εξηγεί ο Μπακούνιν αλλά ας τ αφήσουμε φλου και για τους δύο :P @Free_Julian

(DIR) Post #AbYvop3gV83vSJYMHg by Free_Julian@mastodon.social
       2023-11-07T11:18:58Z

0 likes, 0 repeats

@tromo @mathew_tsatsoulis δεν είμαι σοσιαλοδιμοκράτης ούτε ο Βαρούφ,όταν μιλάς πχγια κοινωνικοποίηση της ενέργειας με φωτοβολταικά στις ταράτσες για συμμετοχή του κόσμου στις αποφάσεις με κληρωτούς πολίτες και άλλα πολλά φαντάζομαι τα έχεις ακούσει δεν λέγεται σοσιαλδημοκρατία αυτό

(DIR) Post #AbYvopwzBWIYDpQWTw by Free_Julian@mastodon.social
       2023-11-07T11:22:51Z

0 likes, 0 repeats

@tromo @mathew_tsatsoulis επίσης ήθελα να πω στον φίλο Μάνθο πολλοί πολιτικοί κατά καιρούς κάνουν κάποιες σωστές κινήσεις Κασσελάκης Κουτσούμπας ακόμα και ο Βελόπουλοςεγώ δεν τις επικροτώ ποτέ γιατί κοιτάω το γενικότερο πλαίσιο-πλάνο που έχουν στο μυαλό τους και δυστυχώς ό μόνος που έχει πλάνο είναι ο Βαρουφάκης

(DIR) Post #AbYvoqbkjwuMGGV51c by mathew_tsatsoulis@kafeneio.social
       2023-11-07T11:30:20Z

0 likes, 0 repeats

@Free_Julian @tromo Οκ, το ακουω αυτο, η κατα περιπτωση επιβραβευση , τουλαχιστον απο μερους μου δεν θα ερθει π.χ αν πει ο κασελακης , Βαρεα ανθυγιεινά στους νοσηλευτες, το αυτονοητο και ανεξοδο δηλ. αλλα σταση σαν τη χθεσινη , που τους εφτυσε και τους αποκαλεσε ολους λαμογια εμενα μου αρεσε, αν δεν ειμαι ψηφοφορος καποιου μπορω και τον κρινω κατα περιπτωση , αν γινω οπαδος του τοτε θα κρινω απο την γενικη εικονα του , λιγο ρηχη η αναλυση μου, το ξερω, μα προεχει να ακουστει το διαφορετικο

(DIR) Post #AbYvorMtuecccUYjVw by Free_Julian@mastodon.social
       2023-11-07T11:41:37Z

0 likes, 0 repeats

@mathew_tsatsoulis @tromoνα ένα παράδειγμασυγκρίνει τον Άδωνι με τον Δούκα...δίνει τα έυσημα στον Δούκα χωρίς ακόμα να έχει κάνει τίποτα επειδή ο Αδωνις είναι καραγκιόζης...αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω,γιατί να παίρνουμε το μέρος του Δούκα ρε παιδιά ακόμα δεν έχει γίνει δήμαρχος!!

(DIR) Post #AbYvosAsuobX7VweQK by tromo@kafeneio.social
       2023-11-07T11:42:48Z

0 likes, 0 repeats

@Free_Julian Μ αρέσει που το επιχείρημά του είναι το Harvard :P :P :P @mathew_tsatsoulis

(DIR) Post #AbYvot8RLOF86DoDFg by Free_Julian@mastodon.social
       2023-11-07T11:44:24Z

0 likes, 0 repeats

@tromo μα έλεοςς είναι του Χαρβαρντ ο άλλος είναι καραγκιόζης --άρα είναι καλός,να μην δούμε δείγμα γραφής αρκεί που έφυγε ο Μπακογιάννης να πανηγυρίσουμε

(DIR) Post #AbYvotr6fJyKKkhssC by tromo@kafeneio.social
       2023-11-07T11:45:33Z

0 likes, 0 repeats

@Free_Julian Δεν τον ξέρω τον Δούκα, αλλά το ότι τον αναφέρει το harvard σημαίνει ότι παίζει να είναι μεγαλύτερος καραγκιόζης, π.χ. Τσιόρδας, οφικιάλιος :P

(DIR) Post #AbYvouYM4WZCUswQHg by Free_Julian@mastodon.social
       2023-11-07T11:49:56Z

0 likes, 0 repeats

@tromo εγώ τρομο δεν πιστεύω ότι υπάρχει περίπτωση σοβαρός άνθρωπος πολιτικός να ανήκει ή να αποδέχεται στήριξή απο το ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ  θα σου πω μετά από όλα αυτά τα καραγκιοζιλίκια Είναι ισοπεδωτικό ;μπορεί Δεν εμπιστεύομαι κανέναν από κόμματα που έχουν κριθεί και για το ΚΚΕ πάει αυτό

(DIR) Post #AbYvovKZBH8CuPUvQm by tromo@kafeneio.social
       2023-11-07T11:50:52Z

0 likes, 0 repeats

@Free_Julian Δεν υπάρχει σοβαρός άνθρωπος πολιτικός, πόσο μάλλον σε αρχηγικά κόμματα.

(DIR) Post #AbYvoxbeihzPxzVbLU by tromo@kafeneio.social
       2023-11-07T11:52:19Z

0 likes, 0 repeats

@Free_Julian Ακόμα και να υπάρξει είναι θέμα χρόνου να διαφθαρεί, είτε από χρηματισμό, είτε από την ίδια την εξουσία.

(DIR) Post #AbYvp1tskswhHg4DJI by Free_Julian@mastodon.social
       2023-11-07T11:58:04Z

1 likes, 0 repeats

@tromo Ακριβώς!Επίσης μιας και ανοίξαμε αυτή την κουβέντα Υποτιμάμε πολλές φορές την δύναμη της καρέκλας ,είναι η μεγαλύτερη αρρώστια ...αυτή τη στιγμή και οι 300 που είναι στην βουλή η πρώτη και τελευταία αγωνία είναι να παραμείνουν βουλευτές...ακόμα και στο ΜεΡα που ασχολούμαι είναι φοβερό απλά μέλη  οι περισσότεροι-ες αυτό σκέφτονται...γιαυτό έχω κολλήσει συγκεκριμένα με Βαρουφακη Κλέωνα ΚΡίτωνα.φίλε οι συγκεκριμένοι δεν νοιάζονται για την καρέκλα αλλά είναι ελάχιστοι

(DIR) Post #AbYvp2q1GjRyBzGdvc by tromo@kafeneio.social
       2023-11-07T11:53:14Z

0 likes, 0 repeats

@Free_Julian από εκεί και η υποστήριξή μου σε CNT και παρόμοιες οργανώσεις / ιδεολογία.

(DIR) Post #AbYvpUnVJg4iuIJ1tY by mathew_tsatsoulis@kafeneio.social
       2023-11-07T11:58:09Z

1 likes, 0 repeats

@Free_Julian Οποτε? Ουτε φασισμος, ουτε Δημοκρατια, κατω ο κρατισμος, εμπρος για την ΑναρχιαΣτα λογια μας ερχεστε παλι , χαχαχα κι εσεις που πιστευετε στην αμεση δημοκτρατια, δεν μπορειτε να ξεφυγετε απο τις ιδεες του αναρχισμου, Λεω εγω! @tromo

(DIR) Post #AbYvuSVlFAtHGSND04 by getimiskon@fedi.getimiskon.xyz
       2023-11-07T11:59:34.801912Z

0 likes, 0 repeats

@Free_Julian δηλαδή λες πως μια χούφτα άτομα γλιτώνουν το ΜέΡΑ από το ΧΑΟΣ. @tromo

(DIR) Post #AbYwwZzeUpfz0FvhxY by Free_Julian@mastodon.social
       2023-11-07T12:02:28Z

1 likes, 0 repeats

@getimiskon @tromo ναι αυτό λέω,είδα μέλη απλά όπως και η Αμπατζίδη και άλλοι-ες πολλοί πως λάκισαν κατευθείαν μόλις δεν μπήκε το ΜεΡα στη βουλή,με τον άλλον τα λέγαμε στο σύνταγμα σε πορείες και ΜεΡα25 και πάμε και κάθε μέρα πήγαινε αυτός στο κόμμα...και στις δημοτικές κατέβηκε με καραδεξιό δήμαρχο

(DIR) Post #AbYx2OM6g7Xke9CiwK by tromo@kafeneio.social
       2023-11-07T12:00:04Z

0 likes, 0 repeats

@mathew_tsatsoulis Αστική δημοκρατία, γιατί η μέρα με την νύχτα η ιεραρχική ολιγαρχία με την οριζόντια Αθηναϊκή δημοκρατία. @Free_Julian

(DIR) Post #AbYx2PK15NSvdxEZJw by mathew_tsatsoulis@kafeneio.social
       2023-11-07T12:01:17Z

0 likes, 0 repeats

@tromo Καλα ουτε σε εκεινο το μοντελο ΄΄Δημοκρατιας΄΄ πιστευω αλλα ας μην το πιασουμε κι αυτο@Free_Julian

(DIR) Post #AbYx2QQQz0C349FCxk by tromo@kafeneio.social
       2023-11-07T12:02:53Z

0 likes, 0 repeats

@mathew_tsatsoulis Θέσπισε τα λαϊκά δικαστήρια, πες μου σε άλλο σύστημα ποιός και πως θα δικάσει τους διευθαρμένους ... εκεί πάσχουν όλα τα σύγχρονα συστήματα. @Free_Julian

(DIR) Post #AbYx2RK5e4iFqlHeiG by mathew_tsatsoulis@kafeneio.social
       2023-11-07T12:11:40Z

1 likes, 0 repeats

@tromo Και ο ΄΄Νιπτω τας χειρας μου΄΄ σε λαικη δικη εβγαλε το Χριστο , τα λαικα δικαστηρια της εποχης ηταν κατευθυνομενα απο τους εχοντες της εποχης στους εχοντες δικαιωμα ψηφου αλλα και εξαρτιση απο τους ΄΄πιο΄΄ εχοντες , οποτε νομιζω και αυτη η λυση δεν ειναι δικαιη, δικαιο θα ειναι ενα συστημα οπου δεν θα υπαρχει η αναγκη δικαστηριων , μεγαλη κουβεντα θα ανοίξει και δεν ειναι του παροντος νομιζω  @Free_Julian