Post AbSFm1eXrAcYco1Df6 by Luise_Radicio@mstdn.social
 (DIR) More posts by Luise_Radicio@mstdn.social
 (DIR) Post #AbOtJgq4rt3nUtcHZ2 by tsadilas@libretooth.gr
       2023-11-02T15:42:13Z

2 likes, 0 repeats

Το Σάββατο δεν παραγγέλνουμε από το #efood Στηρίζουμε την απεργία! https://thepressproject.gr/ergazomenoi-efood-24ori-apergia-to-savvato-kai-kalesma-se-motoporeia/

(DIR) Post #AbSFm1eXrAcYco1Df6 by Luise_Radicio@mstdn.social
       2023-11-04T04:01:56Z

1 likes, 0 repeats

@tsadilas Εγώ λέω το σάββατο να μην παραγγείλετε από πουθενά, άντε μπας και κάνουμε λιγότερες υπερωρείες όσοι δουλεύουμε στην εστίαση κι έχουμε ξεπατωθεί φέτος!

(DIR) Post #AbSKu9FM0U7sGPvbm4 by Utopia@kafeneio.social
       2023-11-04T07:35:46Z

0 likes, 0 repeats

@Luise_Radicio @tsadilas και απεργία και κακοκαιρία. Βραστά αυγά να φάνε όσοι δεν έμαθαν να μαγειρεύουν. Σήμερα δεν παραγγελνουμε!

(DIR) Post #AbSKuACCThCJCvSbUu by getimiskon@fedi.getimiskon.xyz
       2023-11-04T07:36:39.250974Z

0 likes, 0 repeats

@Utopia τα μακαρόνια είναι εύκολο φαΐ για να φτιάξεις.@Luise_Radicio @tsadilas

(DIR) Post #AbSLKg9YHfunqmrhc8 by Utopia@kafeneio.social
       2023-11-04T07:40:56Z

1 likes, 0 repeats

@getimiskon @tsadilas @Luise_Radicio ωραιότατα και τα μακαρόνια. 🤝

(DIR) Post #AbSLSF2KzBoe4E63yy by getimiskon@fedi.getimiskon.xyz
       2023-11-04T07:42:49.204005Z

0 likes, 0 repeats

@Utopia αν θέλεις να το παίξεις γκουρμέ βαράς και μια σάλτσα από αυτές τις έτοιμες (ή αυτές που φτιάχνεις στα γρήγορα) και είσαι μια χαρά. :blobcatjustright: @tsadilas @Luise_Radicio

(DIR) Post #AbSLswVdyhd8QNXKvw by Utopia@kafeneio.social
       2023-11-04T07:44:48Z

1 likes, 0 repeats

@getimiskon @tsadilas @Luise_Radicio πολύ καλά τα λες!🤝 Λύσεις υπάρχουν αν δεν έχεις σκατα μέσα στο κεφάλι σου.

(DIR) Post #AbSLsxGn9PLOmbazQG by getimiskon@fedi.getimiskon.xyz
       2023-11-04T07:47:38.380471Z

0 likes, 0 repeats

@Utopia επίσης, υπάρχουν ωραιότατες εναλλακτικές λύσεις και για άλλα φαγητά. Για παράδειγμα, αν θέλεις να φτιάξεις πατάτες, αλλά δε θέλεις να μπλέκεις με το τηγάνι, τις κόβεις λίγο πιο χοντρές, τις βάζεις σε ένα ταψί με λαδόκολλα, λίγο λάδι, λίγη ρίγανη και αν θέλεις λίγη πάπρικα και τις βάζεις στο φούρνο. Βγαίνουν υπέροχες.@tsadilas @Luise_Radicio

(DIR) Post #AbSNLplmDPklsDQHui by Pardalo_Katsiki@libretooth.gr
       2023-11-04T07:56:18Z

1 likes, 0 repeats

@getimiskon @Utopia @tsadilas @Luise_Radicio Από το πρωί βλέπω αυτή τη συζήτηση και διστάζω να γράψω για μην εκτροχιαστώ. 1. Δεν είχαν και στο χωριό τους espresso. Μπρικάκι-καφεδάκι-γκαζάκι. Ή σέϊκερ. Ή καραβίσιος ανακατευτός. Τέλος.2. Αυγά βραστά, ψωμί, τυρί, ντομάτα ή πράσινη σαλάτα.3. Γλυκό, ψωμί με μέλι.4. Και ας πάρουμε λίγο τα ποδαράκια μας να ψωνίσουμε και κανένα φρούτο.Α κι εγώ πάω για μήλα. Τα λέμε!

(DIR) Post #AbSNLrj0wejRwE96sy by Pardalo_Katsiki@libretooth.gr
       2023-11-04T08:00:54Z

1 likes, 0 repeats

@getimiskon @Utopia @tsadilas @Luise_Radicio Για να μη μιλήσω για τις ποσότητες πλαστικού, που διακινούνται και συσσωρεύονται ως απορρίμματα με τις συσκευασίες.

(DIR) Post #AbSNQrG071ijw0xJhY by Utopia@kafeneio.social
       2023-11-04T08:04:45Z

1 likes, 0 repeats

@getimiskon @tsadilas @Luise_Radicio βέβαια εμείς το τραβήξαμε πολύ... Εδώ υπάρχουν ανεγκεφαλοι που μέσα σε κακοκαιρίες παραγγέλνουν εσπρεσακια, μην και δεν πιουν το καφεδάκι τους από τα χεράκια του μπαρίστα!

(DIR) Post #AbSNbllwqQwW6r6NLk by getimiskon@fedi.getimiskon.xyz
       2023-11-04T08:06:56.356594Z

0 likes, 0 repeats

@Utopia και που λες, αν θέλει κάποιος τόσο πολύ να πιεις εκείνο τον εσπρέσο, να πάρει τον κώλο του και να πάει στο μαγαζί να το πάρει από 'κει ή να τον πιει εκεί. Τόσο δύσκολο πια;@tsadilas @Luise_Radicio

(DIR) Post #AbSOc9FldvV0t9nICe by segnwrisastoika@kafeneio.social
       2023-11-04T08:16:19Z

1 likes, 0 repeats

@getimiskon @Utopia @tsadilas @Luise_Radicio Αυτό με τον καφέ ειδικά με εξαγριώνει, πώς έχουν τα μούτρα να παραγγείλουν ΕΝΑ καφέ, πώς κοιτάνε στα μάτια το ντελίβερι που τον κουβάλησαν για ένα καφέ

(DIR) Post #AbSOcA3ke5TvOBBD72 by baskin@kafeneio.social
       2023-11-04T08:17:53Z

1 likes, 0 repeats

@segnwrisastoika Είχα μαλώσει παλιότερα στο ΦΒ με μία μαλακισμένη γιατί είχα γράψει ότι η παραγγελία καφέ είναι απόλυτος μικροαστισμός και παρεξηγήθηκε. Μου αράδιασε κάτι γελοίες δικαιολογίες και με μπλόκαρε. Υποτίθεται και προοδευτική αλλά από βόλεμα άλλο τίποτα. Ψοφούλης. @getimiskon @Utopia @tsadilas @Luise_Radicio

(DIR) Post #AbSOvgoj4s1AUGSoK0 by getimiskon@fedi.getimiskon.xyz
       2023-11-04T08:21:44.807910Z

0 likes, 0 repeats

@segnwrisastoika προσωπικά έχω συνηθίσει να πίνω τον καφέ μου στο σπίτι. Μια στο τόσο θα πιω έναν καφέ έξω. Γενικά δεν παραγγέλνω για το σπίτι. Εφόσον μπορώ, προτιμώ να πάρω τον κώλο μου, να πάρω ο,τι θέλω και να φύγω. Θέμα παιδείας είναι απ' ο,τι φαίνεται...@Utopia @tsadilas @Luise_Radicio

(DIR) Post #AbSOyYEjR6zSkAzZvk by segnwrisastoika@kafeneio.social
       2023-11-04T08:21:18Z

1 likes, 0 repeats

@baskin @getimiskon @Utopia @tsadilas @Luise_Radicio Ψόφος, κανονικά. Την έχουμε δει όλοι αφεντικά που δεν κουνάμε το ξερό μας ούτε για να πιάσουμε ένα γαμημένο μπρίκι

(DIR) Post #AbSRjnK9MKlB3UBJsu by Utopia@kafeneio.social
       2023-11-04T08:41:28Z

1 likes, 0 repeats

@segnwrisastoika @baskin @getimiskon @tsadilas @Luise_Radicio εδώ τελευταία είναι πολύ της μόδας να πηγαίνεις επίσκεψη σε σπίτι κάποιου και να σου παραγγέλνει από έξω καφέ... Βάλε ένα μπρίκι ρε, γαμω την μικροαστιλα μου!

(DIR) Post #AbSRjzQGNQmQZv8N4y by segnwrisastoika@kafeneio.social
       2023-11-04T08:49:14Z

1 likes, 0 repeats

@Utopia @baskin @getimiskon @tsadilas @Luise_Radicio Κοίτα κι εγώ αν έρθει κανείς και θέλει κανενα καπουτσίνο λάττε με κανέλα, μαύρη ζάχαρη, γάλα γαιδούρας που την έχει αρμέξει τυφλός μοναχός του Θιβέτ, κλπ, πάω και παίρνω απ' το φούρνο απέναντι, γιατί έχουμε παραγίνει και γκουρμε με τους γαμωκαφέδες

(DIR) Post #AbSRmDka4t1tathXuK by Utopia@kafeneio.social
       2023-11-04T08:53:14Z

1 likes, 0 repeats

@segnwrisastoika @baskin @getimiskon @tsadilas @Luise_Radicio φτιαξτου μωρέ έναν ελληνικό να πάει στο διάολο. Μάθαμε τώρα όλοι στις γκουρμεδιες. Εγώ θυμάμαι τις γειτόνισσες της γιαγιάς μου που κάθε πρωί περνάνε σβαρνα τις φίλες τους και πίνανε δύο τρεις καφέδες, να παίρνουν μαζί τους τον καφέ στην χαρτοπετσέτα για να τους τον ψήσουν. Το μασάλι και η παρέα ήταν το θέμα, όχι ο καφές υπερπαραγωγη...

(DIR) Post #AbSSPi0VW8KOjBypbE by segnwrisastoika@kafeneio.social
       2023-11-04T08:57:50Z

1 likes, 0 repeats

@Utopia @baskin @getimiskon @tsadilas @Luise_Radicio Ε ναι, και κάποιοι που πίνουν περίεργους καφέδες παίρνουν από μόνοι τους απ'  έξω πριν έρθουν και τελειώνει η ιστορία, όπως είπε ο Γκέτι, είναι θέμα παιδείας τελικά, κάποιοι είναι εντάιτιλεντ μαλάκες, κάποιοι όχι

(DIR) Post #AbSSQ7f88Eg2IQB7tA by baskin@kafeneio.social
       2023-11-04T08:55:09Z

1 likes, 0 repeats

@segnwrisastoika Εγώ την γλυτώνω, δεν κάνει κανείς delivery στο χωριό, οπότε όποιος έρθει, φραπές, ελληνικός, εσπρέσο σε μπιαλέτι, διαλέχτε. @Utopia @getimiskon @tsadilas @Luise_Radicio

(DIR) Post #AbSSQAdT4s87W8QLDM by segnwrisastoika@kafeneio.social
       2023-11-04T08:59:19Z

1 likes, 0 repeats

@baskin @Utopia @getimiskon @tsadilas @Luise_Radicio Παλιά φρόντιζα να έχω πάντα ζάχαρη και γαλατάκια αν έρθει κανείς και θέλει καφέ, τώρα πια ούτε καν, αν δε θέλεις φραπέ/ελληνικό/γαλλικό σκέτο, πιες καφέ απ' το σπίτι σου

(DIR) Post #AbSSk2thYd9FJFUhYu by getimiskon@fedi.getimiskon.xyz
       2023-11-04T09:04:28.548148Z

0 likes, 0 repeats

@segnwrisastoika μιας και λέμε για καφέ, πάω να σηκωθώ και να φτιάξω έναν @baskin @Utopia @tsadilas @Luise_Radicio

(DIR) Post #AbSTpVceHnyNnggeEC by Luise_Radicio@mstdn.social
       2023-11-04T09:09:45Z

1 likes, 0 repeats

@segnwrisastoika Εγώ πάλι τους λέω ότι δεν έχω. Ελληνικό, στιγμιαίο, εσπρέσο και τσαγάκι, αυτά διαφέτει το μενού. Και πολλά είναιδλδ!@Utopia @baskin @getimiskon @tsadilas

(DIR) Post #AbSTunsFr1Ldr4Vk5g by getimiskon@fedi.getimiskon.xyz
       2023-11-04T09:17:38.015619Z

0 likes, 0 repeats

@Luise_Radicio ΚΑΙ εσπρέσο! Ποικιλία.@segnwrisastoika @Utopia @baskin @tsadilas

(DIR) Post #AbSU3J1huj2kmzzEUS by segnwrisastoika@kafeneio.social
       2023-11-04T08:25:44Z

0 likes, 0 repeats

@getimiskon @Utopia @tsadilas @Luise_Radicio Ε, ναι. Αλλό να μην μπορείς, να είσαι άρρωστος, να είσαι πτώμα τεσπα μια φορά στο τόσο και να παραγγείλεις φαΐ, αλλό να παραγγέλνεις την κάθε μαλακία δε πα να βρέχει, να χιονίζει, να έχει καύσωνα

(DIR) Post #AbSU3JwmUWhHe0goS0 by nophen@kafeneio.social
       2023-11-04T09:17:33Z

1 likes, 0 repeats

@segnwrisastoika @getimiskon @Utopia @tsadilas @Luise_Radicio εμείς παραγγέλνουμε συχνά, αλλά πάντα δίνουμε ~10% φιλοδώρημα. πάντα. τόσα δίνουμε και σε εστιατόριο αν καθήσουμε. πολλοί λένε ότι πετάς τα λεφτά σου, και να ζητήσουν αύξηση απ' τον εργοδότη. κι αν η γιαγιά μου είχε ρουλεμάν θα ήτανε πατίνι.

(DIR) Post #AbSU50UNo5N1sLD7GS by Luise_Radicio@mstdn.social
       2023-11-04T09:19:06Z

1 likes, 0 repeats

@getimiskonΝαι, είναι το μεράκι του άντρα μου. Αλλά αν δεν είναι εδώ, δεν τους φτιάχνω, κάνω ότι δεν ξέρω. Ούτε για μένα φτιάχνω, βάζω τον άντρα μου. 😉  @baskin @segnwrisastoika @Utopia @tsadilas

(DIR) Post #AbSUAhjUSICXRPzfJw by getimiskon@fedi.getimiskon.xyz
       2023-11-04T09:20:30.451766Z

0 likes, 0 repeats

@Luise_Radicio μόνο τον έτοιμο ξέρω :neocat_mug__w_:@baskin @segnwrisastoika @Utopia @tsadilas

(DIR) Post #AbSUdnc5fcBg4sPEFE by Luise_Radicio@mstdn.social
       2023-11-04T09:22:14Z

1 likes, 0 repeats

@getimiskon Την καλύτερη δουλειά κάνεις!@baskin @segnwrisastoika @Utopia @tsadilas