Post AaZHvmVMGdluxmSpf6 by schmaker@schmaker.eu
 (DIR) More posts by schmaker@schmaker.eu
 (DIR) Post #AaZHvlZZjTYE4ZQgb2 by honzaporadjede@mastodon.social
       2023-10-08T16:32:29Z

0 likes, 0 repeats

Posledního 1,5roku se  přesně tak cítím. Občas si říkám, ale kdo pomůže mě❓

(DIR) Post #AaZHvmVMGdluxmSpf6 by schmaker@schmaker.eu
       2023-10-08T18:14:11Z

0 likes, 0 repeats

1,5 roku je dost na to začít řešit opravdu zásadní změny, jinak to může dopadnout průserem

(DIR) Post #AaZMYSWesloO6rlqL2 by honzaporadjede@mastodon.social
       2023-10-08T18:18:51Z

0 likes, 0 repeats

@schmaker Jenže to je rodina a nechci je hodit přes palubu. Jediná varianta je, je přes tu palubu hodit a začít myslet víc na sebe. Zatím pořád jen alespoň na chvíli utíkám do přírody, na kolo.... to mi pomáhá, ale na jak dlouho?

(DIR) Post #AaZMYTGk7QfuPnKeAa by schmaker@schmaker.eu
       2023-10-08T19:05:56Z

0 likes, 0 repeats

@honzaporadjede neznám konkrétní situaci, ale mezi "udělat razantní kroky" a "hodit někoho přes palubu" je asi tisíc mezistupňůTak jako tak - myslet na sebe je podstatně důležitější, než si člověk může myslet. Když jednou začne deprese, dost blbě se z ní vyhrabává a trvá to podstatně dýl, než by se jednomu mohlo líbit.

(DIR) Post #AaZNecELoUBNtrhtWC by honzaporadjede@mastodon.social
       2023-10-08T19:10:30Z

0 likes, 0 repeats

@schmaker Zatím z toho jakž takž unikám. Jen čas od času to na mě padne, tak třeba den doma s nikým nepromluvím či jdu spát. Prostě jsem jen bez nálady.

(DIR) Post #AaZNed2KoeAIOt5oQa by schmaker@schmaker.eu
       2023-10-08T19:14:32Z

0 likes, 0 repeats

@honzaporadjede jo, to je začátek. Pak přijde apatie, nechuť cokoliv dělat a začne bejt potíž i třeba vyhodit koš, protože "jakej to má smysl" ..Fakt opatrně. Já timhle sebral tátu dětem zhruba na rok a ani teď to neni úplně takový, jak bych chtěl...

(DIR) Post #AaZQT1pR77k7g9Dh2m by honzaporadjede@mastodon.social
       2023-10-08T19:24:32Z

0 likes, 0 repeats

@schmaker Uvidím. Syn čeká na hospitalizaci s GAD, kde si pobude na psychiatrii cca 4-6týdnů. Snad ho dají do cajku a mě se pak snad uleví. SŠ je asi definitivně v háji, to teď nemá ale cenu řešit.

(DIR) Post #AaZQT4HA116lGiCrXE by schmaker@schmaker.eu
       2023-10-08T19:46:43Z

0 likes, 0 repeats

@honzaporadjedeTo mě mrzí, ať to dopadne co nejlíp