Post Aa3BQLjAbBqxnAiDOS by grymasTysiaclecia@pol.social
 (DIR) More posts by grymasTysiaclecia@pol.social
 (DIR) Post #Aa3BQLjAbBqxnAiDOS by grymasTysiaclecia@pol.social
       2023-09-23T05:41:21Z

0 likes, 0 repeats

Coraz poważniej zaczynam rozważać migracje z Telegrama na Signal. Kolejna duża aktualizacja skoncentrowana na relacjach, a opcji wyłączenia tego syfu jak nie było tak nie ma

(DIR) Post #Aa3BQMahOAfgTBkxpQ by HenrykWojtowicz@mastodon.pl
       2023-09-23T06:06:25Z

0 likes, 0 repeats

@grymasTysiaclecia właśnie uświadomiłeś mi, jak długo otwierałem Telegrama XD

(DIR) Post #Aa3BQNVPzI2dJ6IGEi by grymasTysiaclecia@pol.social
       2023-09-23T06:11:41Z

0 likes, 0 repeats

@HenrykWojtowicz chyba miało być „nie otwierałem” 🤔 Wieczne „łączenie” i skupienie się na gównorelacjach to wystarczające kwestie, by wiedzieć jak to się skończy

(DIR) Post #Aa3BQODNLrCfVQrMki by zen_xen_ni@101010.pl
       2023-09-23T06:30:31Z

0 likes, 0 repeats

@grymasTysiaclecia @HenrykWojtowicz nie myśl tylko zainstaluj i matrixa i signala.Poza tym instalacja to małe piwo, acz przekonanie ludzi do któregoś to inna para kaloszy. Trust me, to może zająć naprawdę sporo.

(DIR) Post #Aa3Dm2W2uLbcUH2mX2 by HenrykWojtowicz@mastodon.pl
       2023-09-23T06:56:52Z

0 likes, 0 repeats

@zen_xen_ni mam Signala od paru lat 😉 Od początku wolałem jego interfejs od Telegrama, natomiast problemem jest to, że nie jest dla mnie użyteczny - wszyscy znajomi siedzą na Messengerze i się nigdzie nie wybierają.

(DIR) Post #Aa3W94Ma0JCa3HkOI4 by cichy1173@mastodon.social
       2023-09-23T10:15:37Z

0 likes, 1 repeats

@grymasTysiaclecia Ciekawostką jest fakt, że Telegram wcale Stories dodawać nie chciał. Tę zmianę niejako wymusili fani domagając się tego modułu. Teraz faktycznie Stories rozbudowali.Mi nie przeszkadza Stories. Sam raz na kilka tygodni coś dodam i to jest jedyne miejsce gdzie korzystam z tej funkcji. Do podzielenia się czymś z bliskimi to nawet spoko opcja 🙂