Post AZEsn9FMICy87JvvyC by tanfonto@techhub.social
(DIR) More posts by tanfonto@techhub.social
(DIR) Post #AZEsn9FMICy87JvvyC by tanfonto@techhub.social
2023-08-29T20:41:43Z
0 likes, 1 repeats
już się robi jakaś hujnia i skakanie do gardeł na fedi, czyli tak jak zgadywałem, problemem była po pierwsze nie platforma a luckość
(DIR) Post #AZFsHuoG77HVWRKCAK by Zenek73@101010.pl
2023-08-30T06:12:50Z
0 likes, 0 repeats
@tanfonto jak to możliwe? Ja ledwo zdołałem się odezwać na temat lgbt czy Grety i zostałem wywalony z pol.Social na zbity pysk. A w sumie było fajnie nawet im kasę wpłaciłem na rozwoj.Przecież tam nawet nie ma możliwości być sobą. Rozumiem kultura. Nie przeklinam, nie atakuje nikogo. Ale nie daj Boże miej inne zdanie niż administracja niż jakieś może tajemnicze lobby. Mi to pachnie sekciarstwem. Social... Ta.Więc jeśli chodzi o skakanie do gardeł to ciężko mi to sobie wyobrazić. Serio.Ponad 1000 postów, każdy z ładnymi znakami interpunkcyjnymi. Wybierałem dowcipy żeby nikogo nie obrazić, i co? :)
(DIR) Post #AZFsHvcx4dpa3f2gBE by tanfonto@techhub.social
2023-08-30T06:56:01Z
0 likes, 0 repeats
@Zenek73 i jak się dokładnie tylko odezwałeś?
(DIR) Post #AZFsHwdhJM1PCGOmyu by Zenek73@101010.pl
2023-08-30T07:06:13Z
0 likes, 0 repeats
@tanfonto ojej no daj mi tu trochę pobyć zanim mnie wywalą :) wspomniałem o czym było głośno wszędzie kiedyś że posty Grety pisał jej ojciec, pośmiałem się że oblewanie obrazów farbą i przyklejani się do ściany to nie jest efektywna walka ze zmianami klimatycznymi. Ponarzekałem na pokolenie Z że chce pracować 4h dziennie - za co oberwalem że nienawidzę stażystów (nie dane mi już było odpisać ze nie znam żadnych stażystów bo u mnie w korpo nie ma takich pozycji- zresztą gdzie ja tam pisałem o stażystach?). Ogólnie wysłałem odwołanie od zablokowania konta ale raczej z przekory. Posiedzę tutaj, może jeszcze jedna próba i daruje sobie takie eksperymenty
(DIR) Post #AZFsHxbFjvf0AyGLoG by mkfirma@mastodon.social
2023-08-30T09:29:31Z
0 likes, 0 repeats
@Zenek73 @tanfonto mnie to samo spotkały to wina cenzury i lewackich aktywistów którzy nagminnie zgłaszają nieprawilne poglądy
(DIR) Post #AZFsHyNSqgE0aUoqxM by 74@101010.pl
2023-08-30T11:35:14Z
0 likes, 0 repeats
@mkfirma @Zenek73 @tanfonto Gdyby to były tylko nielewilne (to wszak lewa strona xd) poglądy...Owszem, broniłeś ich, i to bardzo, pod wpisami kilku użytkowników. Uznali, że sprzykrzyłeś się im swoimi wypocinami, i cię zablokowali. Bywa.Ty jednak zacząłeś tworzyć mnóstwo kont na fedi, łącznie, hmm, czekaj *wpisuje słowo klucz w wyszukiwarkę, chce znaleźć pewien swój wpis* łącznie to było 19 (!) profili. Więcej niż moje 12.Jestem dowodem, że na fediwersum wolno posiadać wiele kont. Ty jednak korzystałeś z nich głównie po to, by omijać blokady ze strony innych ludzi, i by dawać im w odpowiedziach dokładnie to, czego sobie nie życzyli. Ziobro zaskoczenia, że skomentowani zgłaszali twoje nagabywanie i omijanie blokad. Ziobro zaskoczenia, że administracje serwerów reagowały na takie zgłoszenia i usuwały twoje konta. Ziobro zaskoczenia, że admini zaczęli rozmawiać ze sobą o twoich działaniach. Ziobro zaskoczenia, że gdy zacząłeś zakładać konta na instancjach zagranicznych, to wiedza o twoich działaniach poszła w fediświat.Z fedisondażu, który zaraz podbiję wynika, że z kilkadziesiąt osób na fedi zagłosuje w tych wyborach na Platformę. Jesteś jedynym wyborcą tej partii, którego spotykają takie kłopoty jak twoje.
(DIR) Post #AZG4OaoW3Tvez1OaDQ by mkfirma@mastodon.social
2023-08-30T13:50:56Z
0 likes, 0 repeats
@74 @Zenek73 @tanfonto tworzyłem nowe konta na różnych instancjach nie dlatego że byłem przez kogoś zablokowany, ale zablokowsny na tym serwerze po zgłoszeniach, byłem wielokrotnie obrażany przez lewackich aktywistów i prowokowany a gdy próbowałem sie odgryzać posty były wielokrotnie przez nich zgłazszane czym sie tez chwalili pl to aby mnie skasować z serwera, dlatego nie miałem wyjścia i musiałem zakładac konta na innych serwerach, proste.