Post AZASs4t6YGhgbbNIBM by RezzaBuh@mastodon.social
 (DIR) More posts by RezzaBuh@mastodon.social
 (DIR) Post #AZASs3kulEYf5uXEmG by Unreed@mastodonczech.cz
       2023-08-27T11:47:42Z

0 likes, 0 repeats

A co vy? Pořád ještě používáte Chrome?

(DIR) Post #AZASs4t6YGhgbbNIBM by RezzaBuh@mastodon.social
       2023-08-27T18:23:33Z

0 likes, 0 repeats

@Unreed ano, používám - jsem přece jen hodně závislý na Google službách a ty jedou nejlíp v Chrome. Firefox se poslední dobou vzpamatoval, možná zase dostane šanci. Chrome má největší slabinu v nepodpoře tree tabs 😞.

(DIR) Post #AZASs6CzdoCshZggoy by piskvor@cztwitter.cz
       2023-08-27T18:29:32Z

0 likes, 0 repeats

@RezzaBuh @Unreed A to je právě ten problém: "made for MSIE6", akorát tentokrát je to "made for Google Chrome"

(DIR) Post #AZASs7E5rCgHrHD5Au by RezzaBuh@mastodon.social
       2023-08-27T18:25:54Z

0 likes, 0 repeats

@Unreed jinak nejradši mám Falkon, ale začal trochu upadat ve vývoji a svět šel dál. No a ty Google služby v tom dobře nejely.

(DIR) Post #AZASs7Z0bRPYu8zmm8 by RezzaBuh@mastodon.social
       2023-08-27T18:45:12Z

0 likes, 0 repeats

@piskvor @Unreed je to tak, ale přiznejme si, že za totální úpadek Firefoxu může Mozilla a trvalo jim to roky zase dát Firefox dokupy. Dokud to bylo Chrome vs Firefox, tak to bylo dobré. Dnes je to jen Chrome...

(DIR) Post #AZASs8r7nZUqucTleS by mkyral@mastodonczech.cz
       2023-08-27T19:41:17Z

0 likes, 0 repeats

@RezzaBuh @piskvor @Unreed Nevím, co přesně úpadek způsobilo, já používám FF už od Mozilla Suite a nikdy jsem neměl potřebu někam přecházet. I na vývoj webu preferuji development tools ve FF. Chrome bylo jednu dobu v módě a každý jej chtěl vyzkoušet. A pak možná mnohem lépe zachytili nástup javascriptu a výrazně optimalizovali jeho běh.

(DIR) Post #AZASs9muKjiXnpVuiW by jachym@mastodon.social
       2023-08-27T19:48:35Z

0 likes, 0 repeats

@mkyral @RezzaBuh @piskvor @Unreed Právě že Google v jednu chvíli přestal FF sponzorovat a začal šlapat do svejch technologií. Odešli vývojáři atd.

(DIR) Post #AZASsAuOAPIPHK1P16 by RezzaBuh@mastodon.social
       2023-08-27T19:51:51Z

0 likes, 0 repeats

@jachym @mkyral @piskvor @Unreed hlavně Mozilla rozjela milion projektů jako Firefox OS a vývoj FF šel na druhou kolej. Google je živí skrze platby za vyhledávání.

(DIR) Post #AZASsBngqnX22ptZDM by mirek@rodina-sucha.cz
       2023-08-27T20:56:49Z

0 likes, 0 repeats

@RezzaBuh @jachym @mkyral @piskvor @Unreed ovšem nezapomeňte na masivní reklamní kampaň která byla úplně všude. Outdoor, TV, internet...