Post AZ6FbZps9vTPd4pBsu by Frantem@mastodonczech.cz
(DIR) More posts by Frantem@mastodonczech.cz
(DIR) Post #AZ6FbYwvSDWMsf7JEu by Frantem@mastodonczech.cz
2023-08-24T20:41:35Z
0 likes, 0 repeats
Zas po roce a půl zkušenost s obchodem, který vážně nemám rád... Jo, je to #LIDL... 10 minut čekám na obsluhu aby mi vysvětlila, že jsem naskenoval špatný čárový kód (fakt nemám tušení, že ten 10 cm veliký kód EAN 13 nesmím skenovat, ale ten 3cm veliký ano), a že když je to "Citronové", tak to patří k té MALINĚ!! pod cenovkou a ne tomu Citronovýmu nad cenovkou! To je krám, že já to zas zkoušel 😅 Divila se, že stornovala jak o život... pffff
(DIR) Post #AZ6FbZps9vTPd4pBsu by Frantem@mastodonczech.cz
2023-08-24T20:44:26Z
0 likes, 0 repeats
Nejvíc mě pobavila hláška, že to storno zkusí, jestli ještě půjde, abych to náhodou prostě nemusel koupit, když už to mám píplý... jen jsem si mumlal pod fousa, že když by to nešlo, tak prostě odejdu bez zboží s prázdnou z obchodu pryč... to nesla fakt hodně těžko. Asi čekala, že padnu na kolena a vypláznu jazyk? 🤮 Bože, kam ten svět spěje, já si chtěl koupit jen blbý nealko pivo.... koupím si ho jako vždy v Kaufu nebo Albertu, tam to funguje jak má.
(DIR) Post #AZ6FbaTvkzW3dJZBK4 by schmaker@schmaker.eu
2023-08-25T20:08:29Z
0 likes, 0 repeats
#Lidl má ty samoobslužný pokladny celkem neintuitivní a co je intuitivní, funguje blbě, takže chápu, že to lidi rozhodí, ale......to, že je obsluha neochotná a blbá neni úplně chyba řetězce, ale managementu prodejny 😀Z toho, co u nás běžně posloucháme od zákazníků to je problém i v jiných - podstatně lukrativnějších - oborech