Post AYrhPdvwyomkD3MmOG by schmaker@schmaker.eu
(DIR) More posts by schmaker@schmaker.eu
(DIR) Post #AYrhPa0lYyGE2paZLE by Sandruska93@mas.to
2023-08-18T15:18:32Z
0 likes, 0 repeats
Jsou věci, který jdou naplánovat dopředu, například kafe s kámoškou nebo dovolená, a pak jsou věci, který naplánovat nejde. Například chuť do úklidu. To mě vždycky popadne z ničeho nic a nevím kdy přestat... Akorát mě to pokaždý chytne, když je venku největší vedro a doma jakbysmet, celou dobu ze mě doslova leje, plíce mám plný prachu a čich vypálený savem......ale za těch pár minut dobrého pocitu, že mám čistou domácnost, to stojí 💪🏻✨Než se projde po bytě pes, nebo přijde chlap z práce... 🫣
(DIR) Post #AYrhPb1VngS3BQwg8u by LynxBaal@ohai.social
2023-08-18T15:26:36Z
0 likes, 0 repeats
@Sandruska93 to mě naposledy chytlo o velikonocích, převrátil jsem byt vzhůru nohama, vyházel několik pytlů nepotřebných věcí/bordelu a přemístil nábytek 😹 Zabralo mi to dva dny, ale byl jsem spokojený 😼
(DIR) Post #AYrhPcj9SuxAT4N2no by elfkam@mastodonczech.cz
2023-08-18T19:23:35Z
0 likes, 0 repeats
@LynxBaal @Sandruska93 Ja jsem takhle naposledy "uklizel" verandu... Skončilo to po dvou dnech potupným telefonátem na servisní linku ČEZu, neb jsem si během instalace nového věšáku na čerstvě vymalovanou zeď provrtal kabel a spálil jednu z přívodních pojistek 🤭😇
(DIR) Post #AYrhPdvwyomkD3MmOG by schmaker@schmaker.eu
2023-08-18T19:35:17Z
0 likes, 0 repeats
@elfkam To se mi stává pořád. Kabely jsem tahal já, i vim kudy, často na ně i vidim. Přesto jsem dokázal:- Při výměně rozvodnice odstřelit jeden zásuvkovej okruh proseknutím kabelu (tady opatrněééé .. buch!)- U odtahovýho ventilátoru jsem při vrtání montážních direk taky prostřelil kabel- Trefit ethernetovej kabel v ložnici na čtyřech místech (kdybych to tak udělat chtěl, tak se mi to nepovede)
(DIR) Post #AYrjE9KEdldM0DNA7E by elfkam@mastodonczech.cz
2023-08-18T19:46:35Z
1 likes, 0 repeats
@schmaker @LynxBaal @Sandruska93 Slovy klasika: Asi dobrej oddíl 😁🤭 Nutno podotknout, že tohle byl ze třech věšáků na chodbách druhý kabel, takže skóre mám taky slušné 🙈