Post AYWZOAbowFVDsUSkYC by Lo_Riot@soc.ua-fediland.de
 (DIR) More posts by Lo_Riot@soc.ua-fediland.de
 (DIR) Post #AYWXtd3P2099APEkuO by Lo_Riot@soc.ua-fediland.de
       2023-08-08T14:07:35Z

0 likes, 0 repeats

Як мені подобається коли у русні рветься з переходу на українську (канал про .NET https://www.youtube.com/channel/UCHesGnSHXIrUFfE9_VNpKTw)

(DIR) Post #AYWXtf85JZ51bVRWU4 by dettlaff@mastodon.ml
       2023-08-08T14:44:44Z

0 likes, 0 repeats

@Lo_Riot дак автор сам виноват, зачем сначала собирать аудиторию на одном языке, а потом выпускать видео на другомтипо зачем и нахера? меня точно так же бесит когда я подписываюсь на канал а он вдруг *меняет язык" и я получаю в ленте видео на языке которого не просил. прекрасно понимаю комментаторов

(DIR) Post #AYWZOAbowFVDsUSkYC by Lo_Riot@soc.ua-fediland.de
       2023-08-08T15:01:29Z

0 likes, 0 repeats

@dettlaff Через рабсіян які "нє панімают ету вашу мойву" він повинен був видаляти свій канал і створювати новий, втрачаючи українську аудиторію яку він так довго набирав? Ні, пішли вони нахуй. Так, треба було йому одразу записувати українською, але те що він наважився перейти, хоч і не одразу - це база і ґрунт.Ти взагалі бачиш які шовіністичні коментарі вони пишуть? Ти бачиш як вони зневажають все українське? Не пиши під моїми постами хуйню будь ласка і не провокуй мене на агресію

(DIR) Post #AYWZS0jrZtLqQM3X84 by dettlaff@mastodon.ml
       2023-08-08T15:02:11Z

0 likes, 0 repeats

@Lo_Riot ты превратился в винсента? ты же знаешь прекрасно что я не понимаю украинский, зачем ты специально вынуждаешь меня использовать переводчик?

(DIR) Post #AYWZXRRlhm7IhpBLDE by Lo_Riot@soc.ua-fediland.de
       2023-08-08T15:03:09Z

0 likes, 0 repeats

@dettlaff Бо мені не хочеться відповідати російською, а англійську я не знаю на такому рівні, щоб висловлювати все що я думаю

(DIR) Post #AYWZmPFSA5fQEMYbr6 by dettlaff@mastodon.ml
       2023-08-08T15:05:52Z

0 likes, 0 repeats

@Lo_Riot ты мне четвертый год отвечаешь на русском, перестань выеживаться

(DIR) Post #AYWa10ZcBUWu2xwzQW by Lo_Riot@soc.ua-fediland.de
       2023-08-08T15:08:28Z

0 likes, 0 repeats

@dettlaff Ну як ти вже помітив, ми стали не так часто спілкуватися. Це мій особистий профіль на якому я пишу виключно українською, тому або перестань читати мене, або не пиши нічого російською у мене в коментарях

(DIR) Post #AYWa12Di3uCD9biWYq by dettlaff@mastodon.ml
       2023-08-08T15:08:31Z

0 likes, 0 repeats

@Lo_Riot меня одинаково раздражает когда авторы переходят на другой язык, будь то украинский или белоруский или любой другой. если только это не специальное видео с субтитрами

(DIR) Post #AYWa4SzYyuRP3PjjaC by dettlaff@mastodon.ml
       2023-08-08T15:09:08Z

0 likes, 0 repeats

@Lo_Riot винсент реал

(DIR) Post #AYWaGDVIOMOAUeBM7E by Lo_Riot@soc.ua-fediland.de
       2023-08-08T15:11:15Z

0 likes, 0 repeats

@dettlaff I will ignore all your messages in russian language on my mastodon profile. Write in English or unfollow