Post AYPjtxPpAM7tf1vbGa by brayozz@101010.pl
 (DIR) More posts by brayozz@101010.pl
 (DIR) Post #AYOoMGUe2Bazb1ybRI by mr_zvbr@kolektiva.social
       2023-08-04T17:46:31Z

1 likes, 1 repeats

Wszyscy cisną w Baldura, a ja gram od wczoraj w Goal 3 i pierwsze Mario, to które wszyscy lub prawie wszyscy znamy z Pegasusa i zachwycam się jak to jest fenomenalnie zaprojektowana gra w porównaniu z ówczesnymi. 99% gier z dzieciństwa to jest takie "meh" po 3 minutach, szczególnie tych pegasusowych, to jak w latach 80tych zaprojektowali temu Marianowi sterowanie z idealnie wyliczoną bezwładnością i jak ciekawie zaprojektowali levele ze znajdźkami, skrótami, poukrywanymi bonusami etc., to proszę państwa, kapcie z głów. Jeśli ktoś nie grał w dorosłości to polecam, bo można docenić te wszystkie ze rzeczy, których za dzieciaka nie można było docenić, bo się nie miało aparatu poznawczego. Jak ktoś ma np. jakąś taką półlegalną malutką konsolę wyglądającą jak stary gameboy, ale służącą do grania w półlegalne gry na emulatorach, to stare Mario jest obowiązkowe, a i może nawet warto się dla niego w to nienajdroższe urządzenie zaopatrzyć. W końcu półlegalna konsola + półlegalne gry = całkowicie legalne granko.#giereczkowo PS. Emulatory i romy to wiadomo że półlegalne, ale konsolę też uznaję za półlegalną, bo nie wierzę, że coś może zerżnać wygląd z gameboya i nie mieć z tego tytułu konfliktu z prawem.

(DIR) Post #AYOoMHIH3fIK4xCEnQ by antygon@pol.social
       2023-08-04T21:09:58Z

0 likes, 0 repeats

@mr_zvbr a tam wszyscy. Ja tłukę w Rimworld. Polecam. Szatańska gra.

(DIR) Post #AYOoMHzsRYAmGBb3lA by rato@pol.social
       2023-08-04T21:11:30Z

0 likes, 0 repeats

@antygon @mr_zvbr a ja tłukę dwarf fortress

(DIR) Post #AYOoXTQQIIAwtCLXqi by antygon@pol.social
       2023-08-04T21:13:33Z

0 likes, 0 repeats

@rato @mr_zvbr też fajnie :)

(DIR) Post #AYPjtwgRt3pXOIhMXY by PanNindyk@wspanialy.eu
       2023-08-04T22:45:23Z

0 likes, 0 repeats

@antygon @rato @mr_zvbr A ja w "Vampire Survivors" na Switchu 🙃

(DIR) Post #AYPjtxPpAM7tf1vbGa by brayozz@101010.pl
       2023-08-05T07:56:18Z

0 likes, 0 repeats

@PanNindyk imo Yet Another Zombie Survivors od @kalafiorek jest dużo ciekawsze, więc trzeba ładne oczy robić, żeby na pstryczka też wpadło ;)  @antygon @rato @mr_zvbr

(DIR) Post #AYYEsdWcHgcHWedPKy by kalafiorek@101010.pl
       2023-08-09T10:21:07Z

0 likes, 0 repeats

@brayozz Haha, dzięki xD Jak najbardziej planujemy porty #YAZS na konsole, ale zobaczymy co da się zrobić w okolicach pełnego releasu 🤞 @PanNindyk @antygon @rato @mr_zvbr