Post AYMYdDbZGQ7dC2zTIu by aikencz@en.osm.town
 (DIR) More posts by aikencz@en.osm.town
 (DIR) Post #AY3eyq255SAcirdpwG by fuxoft@kompost.cz
       2023-07-25T16:17:23Z

0 likes, 0 repeats

API FIO banky ode dneška přestalo vracet jakákoliv data starší než 90 dní (ne že by vracelo jen novější, ale v případě takového dotazu nevrátí NIC, jen chybu s textovým popisem změny). Pokud ta data chci, tak si to musím vždycky RUČNĚ aktivovat v internetovém bankovnictví a zůstane to pak aktivované JENOM 10 MINUT! Přišel mi dnes email, že se omezuje platnost API tokenu na 180 dní (s automatickým prodloužením při ručním loginu), ale o výše popsaném novém limitu v něm nebylo ani slovo.#czech

(DIR) Post #AY3krD4K9e8pZnR7Ls by piskvor@cztwitter.cz
       2023-07-25T17:23:05Z

0 likes, 0 repeats

@fuxoft Udělali si API, ale chodily jim tam STROJE!!! 🤦‍♂️

(DIR) Post #AY5k6eARyNI6KN1E1Y by obud@mastodonczech.cz
       2023-07-26T16:24:08Z

0 likes, 0 repeats

@fuxoft Že asi bude změna ve Fio jsem se dověděl před půl rokem náhodou. V jiné bance jsem se doptával, proč oni mají platnost tokenu omezenou a Fio nemá. Bylo mi řečeno, že neomezená platnost tokenů není v souladu s legislativou a že tento nesoulad řeší s Fio v rámci nálezu ČNB. 🥲

(DIR) Post #AYMYdDbZGQ7dC2zTIu by aikencz@en.osm.town
       2023-08-03T19:05:22Z

0 likes, 0 repeats

@fuxoft Pozor na stahování pohybů od posledního stažení (5.2.3 v dokumentaci)! Je to rozbité - vrací to HTTP kód 422, což podle dokumentace znamená období delší než 90 dnů. Dělá to u účtů, kde za těch 90 dnů nebyly transakce. Pokusím se nahlásit vývojářům.