Post AXxflld8wNDLLRsTUe by getimiskon@fedi.getimiskon.xyz
 (DIR) More posts by getimiskon@fedi.getimiskon.xyz
 (DIR) Post #AXxfW1RMOLrnkGrHcm by Simoto@electricrequiem.com
       2023-07-22T14:11:10.275Z

0 likes, 0 repeats

Having seen some posts around fedi on #animal products and their impact on the #environment, I thought this would be interesting. Ηow often do you consume #meat ?#poll #vegetarian #vegan

(DIR) Post #AXxfW2N8vW5UdTtQgq by Feleki@kafeneio.social
       2023-07-22T14:47:05Z

1 likes, 0 repeats

@Simoto Ψηφισα το "other" τρωμε 2-3 φορες την εβδομαδα αλλα προσπαθουμε (οχι παντα επιτυχημενα αλλα συνεχιζουμε) να το μειωσουμε. Ειναι τραγικο αυτο που εχει γινει με την καταναλωση κρεατος και τον βασανισμο ζώων.

(DIR) Post #AXxflld8wNDLLRsTUe by getimiskon@fedi.getimiskon.xyz
       2023-07-22T18:58:06.117851Z

0 likes, 0 repeats

@Feleki εγώ έβαλα weekly, αν και τρώω 2-3 φορές την εβδομάδα κρέας ή ψάρι, προσωπικά θέλω να το ελαττώσω όσο μπορώ, αν και είναι κάπως δύσκολο. Προσωπικά έχω κόψει το γάλα (που έβαζα στον καφέ), σαν ένα πρώτο βήμα, αλλά για να φτάσω στο σημείο που θέλω, έχει πολύ δρόμο ακόμα.@Simoto

(DIR) Post #AXxfoAvjqZccOGivfE by Simoto@electricrequiem.com
       2023-07-22T15:04:40.227Z

0 likes, 0 repeats

@Feleki@kafeneio.social Χορτοφαγος κοντα 10 χρονια εγω, παρολο αυτα παιδακι ημουν λατρης του κρεατος, οποτε ξερεις μπορω καπως να καταλαβω οσους δυσκολευονται να το κοψουν.

(DIR) Post #AXxfoCsGcS28Q57BWy by Feleki@kafeneio.social
       2023-07-22T15:05:57Z

0 likes, 0 repeats

@Simoto Ναι,εχουμε αντιληφθει το κακο του πραγματος, αλλα ομολογω πως ειναι δυσκολο. Ειναι και οι συνθήκες ζωής τέτοιες που δε βοηθάνε. Κι εγω φανατικος κρεατοφαγος για δεκαετίες, το εχω ελλατώσει σημαντικα αλλα δεν καταφερνω για την ωρα να το κοψω.

(DIR) Post #AXxfoEqZHjrYXOKrA0 by Simoto@electricrequiem.com
       2023-07-22T15:12:26.430Z

0 likes, 0 repeats

@Feleki@kafeneio.social Παντως να σου πω την αληθεια, αν ημουν Ελλαδα, το peer pressure ισως να με δυσκολευε να συνεχισω. Η κουλτουρα μας ειναι λιγο  πολυ γυρω απτο κρεας. Παρε ολες τις εθνικες γιορτες. Φουλ κρεας. Θυμαμαι ειχα κανει και ενα χρονο vegan, και ημουνα διακοπες Ελλαδα, και ειχα παει να παιξω μπουνιες με διαφορους ταβερνιαρηδες που μολις μαθαιναν για ποιο λογο εγω δεν παραγγελνα τις κρεατογαλακτοτυρο επιλογες, επαιρναν υφακι "κατσε να σου φερω μια πορτοκαλαδιτσα σαν παιδακι που εισαι" 😆

(DIR) Post #AXxfoLzgiEJihhejqa by Lenga@electricrequiem.com
       2023-07-22T15:59:30.808Z

1 likes, 0 repeats

@Simoto @Feleki@kafeneio.social Καλά και όχι μόνο ταβερνιάρηδες και άλλος άγνωστος κόσμος στο τραπέζι αν καταλάβαινε ότι δεν τρως κρέας. Θυμάμαι μια φορά σε ένα τραπέζι με πολλά άτομα, ένας τύπος που δεν είχα μιλήσει καν όση ώρα ήμασταν πριν μαζί και ήταν στην άλλη άκρη του τραπεζιού, ακούει κάπως ότι ψάχνω τι να παραγγείλω γιατί δεν τρώω κρέας και πετάγεται από την άλλη άκρη μπροστά μου «ΤΙ;;; Δεν τρως κρέας;;» Πω πω μου ρθε να του χώσω μπουνιά. Και πόσες φορές ακούς τα πώς και γιατί και τις κλασικές εξυπνάδες που όλοι όσοι τις λένε νομίζουν ότι είναι οι πρώτοι που τις σκέφτηκαν. Εγώ είμαι γύρω στα 15 χρόνια vegetarian και έχω κι εγώ (όπως όλοι) διάφορες ιστορίες να σε βλέπουν σαν εξωγήινο στην Ελλάδα, αλλά νομίζω ότι τα τελευταία χρόνια είναι κάπως καλύτερα.