Post AXv21IshDChIKd5OFs by epekeina@kafeneio.social
 (DIR) More posts by epekeina@kafeneio.social
 (DIR) Post #AXuyCvvpxmSuoWqT1k by norshgaath@kafeneio.social
       2023-07-21T11:39:19Z

1 likes, 1 repeats

https://www.zarpanews.gr/sok-dianomeas-echase-ti-zoi-toy-meta-apo-vardia-ston-kaysona-eiche-apanota-egkefalika-epeisodia/ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ, ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΑΝ ΔΕ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ

(DIR) Post #AXuyS41y8MiIHAvboO by getimiskon@fedi.getimiskon.xyz
       2023-07-21T11:43:18.257850Z

0 likes, 0 repeats

@norshgaath ειλικρινά, δεν έχω λόγια... :blobcatgooglywtf: :blobfoxshocked: :neofox_shocked:

(DIR) Post #AXuz38HhHWj4BPxcMy by Pardalo_Katsiki@libretooth.gr
       2023-07-21T11:49:42Z

1 likes, 0 repeats

@getimiskon @norshgaath Το ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν λίγο καφέ και ζάχαρη για έστω ένα καραβίσιο φραπέ ή ένα γκαζάκι για ελληνικό στην ανάγκη και περιμένουν τον εσπρέσσο ή τον φρέντο για να ξυπνήσουν, ή ότι πρέπει με τέτοιες συνθήκες να παραγγείλουν για να φάνε που θα μπορούσαν να ζήσουν με ένα τοστ με τυρί και ντομάτα και 1 φρούτο με ξεπερνάει εδώ και καιρό, με καύσωνες, πλημμύρες, χιόνια,  δε μιλάω.Αλλά τώρα θα το πω:ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΣΕ ΣΤΑΥΛΟ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ να ξέρουμε.

(DIR) Post #AXuzCAqp6nZ8kWhZrs by getimiskon@fedi.getimiskon.xyz
       2023-07-21T11:51:38.285428Z

0 likes, 0 repeats

@Pardalo_Katsiki εγώ φτιάχνω έναν καραβίσιο καφέ σε κούπα (γιατί δε μου βγαίνει ο φραπές). Δύσκολα θα παραγγείλω καφέ απ' έξω, κι όταν το κάνω, συνήθως παίρνω takeaway.@norshgaath

(DIR) Post #AXuzJIufX5GpmRttE8 by foufoutos@kafeneio.social
       2023-07-21T11:52:43Z

1 likes, 0 repeats

@Pardalo_Katsiki Ρε σεις, βαριούνται να βγουν για τσιγάρα και παραγγέλνουν το ελάχιστο όριο ντελίβερι ΚΑΙ τσιγάρα. Πλάκα μου κάνετε; Δεν έχετε καταλάβει τι κυκλοφορεί γύρω μας; @getimiskon @norshgaath

(DIR) Post #AXv0P5ao4PjQ9xvsI4 by epekeina@kafeneio.social
       2023-07-21T12:02:57Z

1 likes, 0 repeats

@foufoutos @Pardalo_Katsiki @getimiskon @norshgaath Μόλις ξυπνάνε βαριούνται να κάνουν καφέ και παραγγέλνουν από έξω. κλασικό τα τελευταία  χρόνια και από φοιτητές.

(DIR) Post #AXv0RwaE1VR95Q1PSS by getimiskon@fedi.getimiskon.xyz
       2023-07-21T12:05:42.058157Z

0 likes, 0 repeats

@epekeina όσο ήμουν φοιτητής, πολλές φορές έφτιαχνα τον καφέ μόνος μου ή τον έπαιρνα από την καφετέρια μέσα στο campus αν είχα κανένα ψιλό.@foufoutos @Pardalo_Katsiki @norshgaath

(DIR) Post #AXv0tOyAaltAwYJZ4q by foufoutos@kafeneio.social
       2023-07-21T12:04:46Z

0 likes, 0 repeats

@epekeina ειδικά οι φοιτητές/τριες @Pardalo_Katsiki @getimiskon @norshgaath

(DIR) Post #AXv0tPlncFaVQTXCQy by foufoutos@kafeneio.social
       2023-07-21T12:09:09Z

1 likes, 0 repeats

@epekeina μπορώ να σας πω και ποιων σχολών οι φοιτητές/τριες παραγγέλλουν περισσότερο απ όλους, αλλά δεν είναι δύσκολο να το καταλάβετε @Pardalo_Katsiki @getimiskon @norshgaath

(DIR) Post #AXv0vo3eHjnxKh1Xns by norshgaath@kafeneio.social
       2023-07-21T12:10:53Z

1 likes, 0 repeats

@foufoutos Το οτι παραγγελνει καποιο ατομο καφε δε το θεωρω μεμπτο (οσο ηλιθιο και αν πιστευω οτι ειναι). ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΕΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΕ ΑΚΡΑΙΕΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ Η ΣΕ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ @epekeina @Pardalo_Katsiki @getimiskon

(DIR) Post #AXv21IshDChIKd5OFs by epekeina@kafeneio.social
       2023-07-21T12:10:38Z

0 likes, 0 repeats

@foufoutos ελά πες. δεν εχω κανει τετοιο στατιστικο και δεν μπορω να φανταστω ουτε και το γιατι@Pardalo_Katsiki @getimiskon @norshgaath

(DIR) Post #AXv21JYsgMRQRSp50a by foufoutos@kafeneio.social
       2023-07-21T12:22:14Z

1 likes, 0 repeats

@epekeina τα παιδιά των σχολών με ελάχιστες έως καθόλου υποχρεωτικές ώρες παρακολούθησης.Έχουν άφθονο χρόνο και:Είτε μαζεύονται μικρές παρέες σε σπίτια και παραγγέλλουν,Είτε κάνουν μεροκάματα συνήθως στην εστίαση και έχοντας λίγα χρήματα παραπάνω δίνουν εύκολα παραγγελίες. @Pardalo_Katsiki @getimiskon @norshgaath